Otázka mountainwalk a pathfinding (nebo swimming) padla tuším i na Open Dev v reakcích a i v nějakém rozhovoru, ale oboje vyznělo spíš proti (v té reakci snad bylo dokonce napsáno, že mountainwalk ne). Na flashovo videích bohužel neni vidět žádná příhodná lokace, kde by šlo vidět třebas možnost pathfindingu. Mezi těmi skalisky taky jen kličkuje. Ani v popisech povolání na Open Dev neni vidět náznak podobných obecných dovedností. Otázkou taky je, zda-li by to engine v současném stavu vývoje zvládl bez větších zásahů, podle mě s tím totiž v Limbicu vůbec nepočítali.
30 EU za účast v testu je dost

, ale moc mě to nepřekvapuje. Buďto si v Limbicu byli tolik sebejistí, nebo netuší co dál a čekají na reakce. Oboje je špatně. S napětím čekám, co bude dál.
Edit: Pročítal jsem ještě poslední příspěvky na Open Dev + oficiální fórum k feedbackům, ale přijde mi, že je to jaksi netrápí anebo dávají dohromady oficiální vyjádření. Z fóra mi nepřišlo, že by tam vystupovalo moc lidí nebo se dělili podle svého sklonu k sérii I-V a VI-XI (teda jestli vůbec čtu na tom správném fóru?

). Naopak je tam docela shozená implementace krokování - ne, že tam je (tyhle příspěvky nemyslím), ale jak je provedena v porovnání s jinými krokovacími dungeony. To bylo docela zajímavé, protože se tam objevují i detaily, které by mě hned naporvé taky nenapadly, abych se na ně zeptal. Jinak jak na fóru, tak na Open Dev v reakcích se objevují celkem shodné postřehy, takže min. ty bude Limbic možná řešit jako první.
Dozvěděl jsem se, že respawn ve hře zatím jaksi neni a postavy končí na cca levelu 4? Problém je údajně i s respawnem u obchodníků + nelze dost dobře shánět potřebnou výbavu pro parťáky ... např. nejde sehnat lehké brnění pro orka, což je jeho specializace.