Neviem, ale nie ste vy aj komunita na Ubisoft a Limbic trocha krutí?

Ja som tento žáner ešte v živote nehral, síce som hral už pomerne dosť starších hier, vrátane homam 1 atď ale krokovacie rpg bol akýsi zabudnutý žáner. Pokiaľ viem po MM IX ešte prišlo pár hier a žáner vyhasol, teraz limbic rozdúcháva uhlíky a tu čítam že by všetci chceli živý pohyb na mape, dungeony väčšie, povolaní viacej, grafiku krajšiu. Nič v zlom, ale vám by som prst nepodal

Mne napríklad ten krokovací pohyb nevadí, síce je to vo väčších priestranstvách nepraktické, ale kto hráva šach, tak proste pohybuje pariou ako vežou po šachovnici

A celkovo sa mi hra páči a čakanie na full si asi skrátim IXtkou.
Ďalej imho ale u takejto skorej verzie je normálne že optimalizácia na rôzne PCčka ešte neprebehla a že sú tam bugy. Hlavne že sa hrá dá dohrať.
Rád by som si ale vymenil poznatky z hry. Napríklad či niekto našiel spôsob ako využiť mága, ale to by som asi chcel veľa

Skôr či ste si nevšimli že schopnosť uhýbania sa je snáď buglá, hneď skraja hry som si nadupal elfov bodmi do šikovnosti plus jeden do skilu "uhýbanie" ale pri matke pavúčici som až do smrti nemal jediné uhnutie útoku a tým je elf už druhou nehrateľnou postavou pre mňa, lebo tá schopnosť lepších nepriateľov ktorá hneď opláca zasadený úder zabije elfa sama o sebe.
Akt1 som zatiaľ prešiel dvakrát, okrem tých duchov, tí sú tam z iného sveta, alebo schálne daní(é) natruc, alebo snáď na tom kraji mapy niečo strážia? Bohužiaľ, chcel som kilnúť aspoň jedného, ale zvitok "voda teče slobodne" je bohužiaľ asi tiež buglý, lebo nešiel aktivovať akurát zožral postave akciu. Jo a ten blok čo furt vypisuje hodnotu 50%, to som tiež nejako nepochápal, trpošom pomáha veľa, ale u orkov s obojručákmi asi nefungje... síce to môže dávať zmysel, ale v popise zbrane by to mohlo byť správne uvedené...
P.S. Rozbíjanie zbraní fixnúť ak sa to komunite nepáči je najmenej, ono pri takom meči alebo kopiji to nevadí, inventár je dosť veľký aby ste so sebou nosili náhradné zbrane, kurát pravda, u palcátu je to nepravdepodobná situácia

Jedna vec čo sa mi nepáči, tak že zásoby sa dajú dopĺňať za 60 zlatiek donekonečna a potom to s niektorými postavami nie je výzva hrať, naopak potiony sa do obchodov nedopĺňajú vôbec a mág je v partií nežiadúci, lebo všetko vychlopce sám :/