napadá mě jedna věc proč pořadové číslo X... pocit sběratele
pokud máš doma krabice I - IX, tak bych si X koupil i kdyby to byla hovadina

stejně jako jsem si kromě Dirzzta koupil sérii s Liriel a načal Erevise - i když Erevis je taková blbost, že jsem se za půl roku dostal jenom do čtvrtiny (a to dávám normálně jednu takovouhle knížku za den)
a to zaměření na pamětníky... tahový režim v rpg? podle mě je to už mrtvá věc.. vždyť i Fallout 3 už nebyl tahovej.. od těhle her se začalo rychle ustupovat
kdyby to nebylo tahový, tak by se to mohlo jmenovat maximálně tak Dark Messiah 2
další věc je obchodní strategie Ubisoftu - osekanej HoM&M VI s pěti frakcemi, další datadisk s jednou frakcí, Heroes Kingdoms online hra, free2play, ale s měsíčním poplatkem abys to vlastně mohl pořádně hrát, za pár měsíců přidali mikrotransakce, aby prostě vyhrávali ti, co nejvíc platí
Heroes Chronicles (ty byly myslím na nintendo DS?) a pak přišla pecka ve formě jakejchsi 3 pofidérních online her, tam teda formu zpeněžení nevím, ale určitě to nedělají jen tak pro radost... možná jim nějak křivdím, ale já prostě Ubisoft nemám rád už jenom z principu

svět HoMaM VI se odehrává 400 let před pětkou.. ale hlavně je šestka osekaná o frakci mágů, trpaslíků a lesních elfů.. jsem zvědavej, jestli jsou ochotni je zařadit nějak aspoň sem
příběh HoM&M VI je totální blbina.. 5 sourozenců vede každej svoji frakci, každej měl krapet odlišný dětství, no nevím.. z celýho tohoto dílu jsem odehrál s bratrem jednu mapu a uznali jsme, že je to blbost