Ta otočka na konci komba mi taky připadala divná, ale já se k ní při boji stejně nikdy nedostanu, tak co :-). Mnohem víc mě deptá ten luk. Nejen že je prakticky melee, ale on to drží jako prase kost... Pěkně před sebou naležato, má uplně vykloubenou ruku a natahuje tětivu směrem k tělu, což mi připadá poněkud nepraktický...
Taky jsem si poprvé zkazila přijetí do novýho kempu odevzdánim toho seznamu. Asi je to nakažlivý :-). Přitom Diego mě na to tak hezky taktně upozornil, že :-D.
Co maj drakobijci, co nemaj paladini? Styl. Když pominu fakt, že tam mám kámoše.
Logicky, mágové se přidali k banditům z nutnosti, ale když s někym žiješ nějakou dobu, tak si na něj zvykneš :-D. Hehe, líbí se mi, že maj všichni v novym kempu domečky po dvou :-p. Kchm kchm... :-D.
Ještěrky se zabíjej zle, ale jen proto, že jsou mrchy odolný a hrozně rychlý. Jak je dokážeš poškodit, tak prostě ve správnym intervalu sekáš a couváš, a normálně jí rozsekáš, ani si neškrtne. Jo..., je dobrý stát na břehu vody :-D. Chňapavci jsou v pohodě, když má člověk načasování. + někde se daj zabíjet tak, že je donutíte plavat, sami vylezete na břeh a pěkne srabácky je usekáte.
Edit: Ještě bych se vyjádřila nelichotivě k datadisku. Štve mě, že resli lidi ze starýho tábora. Já ho při každý hře komplet vyvraždim do posledního kopáče. Sakra, daj mi tam teleport a zbavěj všechny lidi nesmrtelnosti, co čekali, že to nechám žít? Navíc štěnice dokáže podlézt bránu. Je t o praktická věc, protože člověk neleze do obklíčení.