Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:57:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 243020 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #270 kdy: Duben 20, 2013, 15:09:06 »

:-D ono se to u těch hůlkovejch postaviček špatně posuzuje, ale schválně doma kouknu a přijdu ti říct :-).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #271 kdy: Duben 20, 2013, 18:02:42 »

Poznámku s havranem jsem nějak přehlídl, obecně se v ptácích moc neorientuju :) Vždycky jsem to v biologii s úspěchem bojkotoval. Tudíž vím akorát, že je černý, ale jestli taky září odstíny, to si vůbec nevybavuju. Snad kavka, ta má takový zvláštní odlesk.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #272 kdy: Duben 21, 2013, 15:05:55 »

Kavka? To ani nevim, a to jich potkávám docela dost. Schválně je budu sledovat. Každopádně z přiloženýho obrázku je patrný, že havrani uměj bejt prakticky fialový. Ale havraní barvu by temný elfové rozhodně mít neměli :-D. Tu má patentovanou Entreri :-D. Prostě to lidi kreslej špatně.
...
Ne, Catti je určitě ošklivější :-D.
...
Tak jsem se konečně dopracovala k bleskovýmu meči. Fajn hračka. Taky jsem měla nějaký poťáky na rychlost, takže jsem speciálnim ovčáckym způsobem oběhla old camp, nahnala jsem mraky orků k tý kládě, za kterou nesměj jít, a seslala jsem jim ohnivej déšť, aby měli radost.
...
V dnešní době plný přehnaně barevnejch obřích zbraní má člověk opravdu chuť zahrát si něco jednoduchýho, jako je Thief 3. Proč ta hra neni delší?
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #273 kdy: Duben 21, 2013, 22:50:51 »

mě to zas tak netrápí :D já občas blbě čtu... asi tak do děváté knížky jsem Menzoberranzan četl jako Menzobarrenzan a v učebnicích jsem asi rok četl dislokace sleziny, místo dislokace slezu :D a zjevně mi vůbec nebylo blbý, že se o dislokaci sleziny psalo u trávení přežvýkavců

je fakt, že když jsem se na to podíval znova, tak Catti tam měla takovej hloupej výraz.. a já si ji vždycky představoval jako brunetku s jemnějšími rysy, Wulfgara jsem si představoval stejně jak je na obálkách a jelikož jsem byl už od začátku masírovanej jak má Drizzt vypadat, tak tam moc místa na fantazii nebylo
zato Liriel je na obálce nakreslená tak hnusně, že jsem si ji musel v hlavě předělat a největší fail je v tom, že na první a druhé knížce ten její berserk kámoš z Rashmenu (domovina Minsca :D) vypadá úplně, ale úplně jinak..
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #274 kdy: Duben 21, 2013, 23:16:44 »

To mi povídej, čtení :-D. (Mimochodem, musela jsem hodně hledat tu chybu :-D.) Kdybych měla evidovat, jaký zkomoleniny tradičně vznikaj v naší rodině :-D. Občas to prostě vzdáme, a děláme si z toho srandu. Pak vznikaj věci, jako třeba Garatorogorova rokle :-D, nebo Muchomůrky. Kolikrát jsem si až v půlce knížky všimla, že se postava jmenuje uplně jinak... Cizí slova musim číst po písmenách a i tak to kolikrát čtu blbě :-p.

Wulfgar mi podle obálky přišel hrozně ošklivej. Pravda, neni to můj typ (já jsem na Entreriho :-D), ale stejně. Liriel jsem tak něja minula, nečetla jsem to, ač mě některý věci/postavy zaujaly.

Hehe, v souvislosti s Wulfgarem jsem si vzpoměla na takovou myšlenku, co jsem měla při čtení. Je tam ta scéna, kdy Entreri unese Catti-Bree... no a já jsem si tak říkala, že má hošan štěstí, že mu jí nechali tak příhodně k unešení... Představ si, že by musel unášet třeba Wulfgara, kterej je o půl metru vyšší :-D, nebo Bruenora...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #275 kdy: Duben 22, 2013, 05:25:34 »

Někdy je až s podivem, jak lidi dokážou názvy oblastí z M&M komolit :) Nakonec dost často mi někdo komolí i nick :D S cizími jmény si vzpomínám, když jsem prvně četl Tajúplný ostrov od J. Verna, bral jsem to prostě tak, jak se to psalo. Kdybych to měl poté někam napsat, určitě by z toho vypadly úplně jiné postavy. Jinak se mi taky stává, že si až po několikátý kapitole všimnu, že jsem někoho/něco přejmenoval.

Catti neměla jen hloupý výraz, mě přijde hloupá normálně. A nebude to určitě jen tím, že ji vychovali trpaslíci :D Došlo to i Wulfgarovi, čímž u mě o bod stoupl ... akorát kdyby Salvatore nenechal rozčtvrtit Šobru, to by byla pro W. ideální partnerka ...
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #276 kdy: Duben 22, 2013, 07:16:18 »

Tak jsem si pro jistotu přehláskovala tvůj nick, kdybych náhodou patřila mezi lidi, co ti ho komolej :-D.

Taky jí většina fanoušků nemá ráda. Nevim, proč maj některý lidi potřebu psát ženy jako uplně jinej druh mentálně retadovanejch hysterek. Chtěla bych vidět Salvatorovu manželku a dceru. Já bejt jedna ze zmiňovanejch, asi bych od něj prchla. Jediný, co to zachraňuje, je Drizzt, kterej taky nevypadá jako zrovna psychicky zdravej jedinec :-p.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #277 kdy: Duben 22, 2013, 07:33:34 »

Garatorogorova rokle :D to si musím někde napsat... schovám si to do peněženky a až budu mít největší deprese, tak si to přečtu a začnu prskat smíchy.... a můžu se zeptat co byly původně Muchomůrky? :D

taky mám někdy neskutečný nutkání zhmotnit postavu před sebou a praštit ji do obličeje

to s tím nickem mi připomíná.. v WoW jsem měl draeneiskou shadow priestku.. jmenovala se Daireana... a když jsme pak měli guild sraz, tak všichni říkali: Dajdrana, Draijdena atd.
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #278 kdy: Duben 22, 2013, 07:47:37 »

Murmurwoods. Šeptající lesy.

Alík! Zabít :-D. Ne, ne, já jsem neutrální, jen párkrát jsem zabila alíka, kterej za nic nemoh, a to bylo omylem. Nesnášim pwp. Mě nikdo jména moc nekomolil, nebyly těžký, takže nebyla příležitost.

...
Hlavně mě v knížkách zaráží ten rozdíl mezi dobrem a zlem. Vážně, kladnej hrdina, kterej miluje masakrování jinejch humanoidů a přiznává, že se nudí, když nemůže zabíjet? Nebudeme tu rozebírat některý další úlety, jako když úmyslně zraňuje soupeře co nejmíň, aby mu zábava dýl vydržela a ještě ho zesměšňuje tim, že mu jí oběd.

Vážně, Salvatore musel Entreriho nechat vyvraždit celou loď lidí, aby prokázal, že ten chlap je zlej. Do tý doby (a od tý doby) se to o něm sice tvrdí, ale skutek utek. Zabití v sebeobraně? Snaha dopadnout zloděje? Tomu já říkám zločin. Evidentně má rád turistiku a chození na pivo. Totálně nebezpečný individuum :-p.

Jsem vážně ráda, že se Salvatore naučil trochu psát a už neprohlašuje o postavách, jak jsou hodný nebo zlý. To je něco, co musí vyplynout z konání postav. Pokud se postava objeví na scéně a má rovnou nálepku zlá, aniž cokoliv udělala, tak to považuju za problém.

Mimochodem, víte, že Entreri získal nějaký faninky tím, že zmlátil Catti, kterou nesnášely? :-D Tolik k psaní žen pro dámskou část populace. A já to totálně chápu.
IP zaznamenána

JCMurphy

• Starší člen
« Odpověď #279 kdy: Duben 22, 2013, 08:18:30 »

já hordákům vždycky pomáhal mind searem :D jelikož to nezraňuje target, ale jenom to okolo, tak na sebe natáhli co to šlo a já to bezpečně zneškodnil, bohužel si to někteří chudáci špatně vyložili...

porovnej obálku Spletité sítě vs. Drowova dcera
http://fantomprint.cz/knihy/forgotten-realms
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #280 kdy: Duben 22, 2013, 08:56:05 »

Tak... já jednou takhle poslala svou sovu na pomoc malýmu alíkovi a on jí omylem trefil plošňákem... au au  :-D. Taky jsem chtěla (moje kariéra je z většiny tbc, kde paladini nemaj žádnej útok na dálku a taunt jde jen z přátelskejch cílů) zachránit alíka před hromadou mobek, ale on to nechápal a utíkal a utíkal :-D.

Ježíš, fuj. To by mělo bejt trestný.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #281 kdy: Duben 22, 2013, 19:32:31 »

Řekl bych, že Salvatore to s Cati udělal záměrně - někdo v té družině holt naivní být musí. BG má svýho Minsca, Drizzt hold Cati ... eh, Minsc je alespoň zábavný ... :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #282 kdy: Duben 22, 2013, 22:49:16 »

Ne, Salvatore to s Catti myslel uplně jinak a strašně ho dostalo, jak to fanouškům vyznělo :-D. On opravdu nechtěl, aby z ní byla obecně nenáviděná slepice a aby byly faninky nadšený z toho, že jí Entreri bije :-D. (Mimochodem, evidentně se Cat jmenuje podle jeho dcery.) Sakra, už několik let navštěvuju oficiální fórum, tam se občas řešej věci :-D. Teda... poslední dobou už je celkem nudný, ale dřív to bejvalo docela zábavný a Salvatore dost odpovídal na dotazy. Škoda, že starší diskuse už nepřežily dodneška, já měla tu čest je ještě vidět.

Jinak, nějak se mi nevybavuje naivní chování u sle... Catti-bree. Je fakt, že jí nevěnuju moc pozornosti, akorát vim, že mě strašně štvala, když měla akutní potřebu machrovat na Entreriho.

Minsc má křejdu, bratrovi by se jistě líbil. Je to postava, která sice neni můj typ, ale nějak ho uznávám. Alespoň neni tuctovej. (Každopádně lepší než Imoen, ale tentokrát budu statečná a nebudu nadávat :-D.) Asi bych ho vyhlásila nejlepší postavou, připadá mi celkem hodnej. Zajímalo by mě, jak by jednal, kdyby měl větší inteligenci/moudrost.
...
Tak, Gothic. Už se po nás chce likvidace draků. Tfuj. No, zatim leda ve snu. Každopádně jsem trhla docela balík na tom vendorovi v Old campu, kterej v určitý fázi hry taktně odejde zemřít a nechá si vylootovat celej inventář. Když člověk trochu syslí a prodá mu totálně všechno (krom zbrojí, ty nejdou lootovat z mrtvol), včetně různejch lahviček na permanentní bonusy, kůži.... a pak to prodá ještě jednou někomu jinýmu... no, je z toho hezkej balík, řekněme dvacet tisíc? V závislosti na úrovni syslení.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #283 kdy: Duben 24, 2013, 08:50:11 »

Můj bože, asi jsem se zbláznila a pokoušim se hrát Gothic 2 za luky. Musela investovat celkem dost bodů i do zbraně, ale snad se to vsákne. I když... ten datadisk je dost nekompromisní, ale vim, že 56 bodů se dá ušetřit vhodnym způsobem zvedání schopností, a to jsem předtim nedělala, takže bych je teď měla mít jakoby navíc. Můžu jen doufat, že bude ve hře dost šípů :-D.

Myslim, že opět přijde ke slovu excel a spočítá mi levely a rozdělení bodů, abych byla dokonalá, jak se na powergamera sluší.

Kradete, vraždíte, plížíte se, odemykáte truhly, střílíte z luku... co jste zač? ... Paladin :-D. Tomu říkám narušení stereotipu.

Edit: Omg... mám v práci jen open officy... přinutit ten Calc ke spolupráci, to je jako učit bejka chodit po laně.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #284 kdy: Duben 26, 2013, 08:53:33 »

Luuuuxus. Ten datadisk za obratnost (komplet bez síly) je super. Že to lidi ještě hrajou jinak :-D.

Mimochodem, osvobozovala jsem rukojmí od banditů. Vylákala jsem ty slabší, zabila jsem je a pomalu se obloukem plížim za toho silnějšího, abych na něj měla výhodu. Už jsem skoro u něj a najednou slyšim za sebou: "Co se tady plížíš?!" Aneb rukojmí má pud sebezáchovy.

Edit: Jinak, kdyby mi někdo doporučil nějakej lehkej veselej film, kterej by se mohl líbit mojí matce, tak sem s nim.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 78