Ne, Salvatore to s Catti myslel uplně jinak a strašně ho dostalo, jak to fanouškům vyznělo :-D. On opravdu nechtěl, aby z ní byla obecně nenáviděná slepice a aby byly faninky nadšený z toho, že jí Entreri bije :-D. (Mimochodem, evidentně se Cat jmenuje podle jeho dcery.) Sakra, už několik let navštěvuju oficiální fórum, tam se občas řešej věci :-D. Teda... poslední dobou už je celkem nudný, ale dřív to bejvalo docela zábavný a Salvatore dost odpovídal na dotazy. Škoda, že starší diskuse už nepřežily dodneška, já měla tu čest je ještě vidět.
Jinak, nějak se mi nevybavuje naivní chování u sle... Catti-bree. Je fakt, že jí nevěnuju moc pozornosti, akorát vim, že mě strašně štvala, když měla akutní potřebu machrovat na Entreriho.
Minsc má křejdu, bratrovi by se jistě líbil. Je to postava, která sice neni můj typ, ale nějak ho uznávám. Alespoň neni tuctovej. (Každopádně lepší než Imoen, ale tentokrát budu statečná a nebudu nadávat :-D.) Asi bych ho vyhlásila nejlepší postavou, připadá mi celkem hodnej. Zajímalo by mě, jak by jednal, kdyby měl větší inteligenci/moudrost.
...
Tak, Gothic. Už se po nás chce likvidace draků. Tfuj. No, zatim leda ve snu. Každopádně jsem trhla docela balík na tom vendorovi v Old campu, kterej v určitý fázi hry taktně odejde zemřít a nechá si vylootovat celej inventář. Když člověk trochu syslí a prodá mu totálně všechno (krom zbrojí, ty nejdou lootovat z mrtvol), včetně různejch lahviček na permanentní bonusy, kůži.... a pak to prodá ještě jednou někomu jinýmu... no, je z toho hezkej balík, řekněme dvacet tisíc? V závislosti na úrovni syslení.