já nevím

V považuju spíš za ženskou postavu, i když její/jeho problémy mám občas taky.. u zápisu do prváku jsem si jednou nesepl vlasy do culíku a už se mě ptali jestli jsem odevzdal nějaký papíry o otěhotnění

Durkon je v pohodě, i když občas musím luštit ten jeho přízvuk, každopádně panely s Thorem jsou někdy epický... třeba rakoviny tlustýho střeva... a souboje se stromama jsou taky bomba
musel jsem si vygooglovat kdo je to tsukiko i když jsem to dočetl dneska

ta emo kněžka/kouzelnice mi nijak nevadila (ale ta smrt byla dobrá)... občas mě trochu štve právě Roy, přijde mi jako docela suchar oproti zbytku a ta dlouhá a nudná pasáž ve vyšších sférách mi docela vadila, pak mě sere Nale jak se mu pořád daří zdrhnout

každopádně dvojka Belkar a Mr.Scruffy je úplně nejlepší a to vyhřeznutí střev v aréně, nebo kadítko z kobolda mě neskutečně dostalo
o tom jsem věděl, že je Drizzt chaoticky dobrej.. nepřijde mi že by dělal nějaký přísahy a podobně, ale ono to chápání přesvědčení je až moc individuální (viz Miko Miyazaki

) občas si prostudovávám forgottenrealms wiki, moje nejoblíbenější pasáž je válka krve... ten konflikt úplně miluju (v D&D 4.edici prý skončila... tss, to teda neuznávám)
jaký čtení chceš probírat?

já teda po té trilogii s Artemisem a Jarlaxlem toužím už dlouho, ale fantomprint místo toho začal vydávat toho stupidního Erevise... otřesný... nejdřív je offspin s Liriel Baenre a teď je to teda obyč elf se stínovou magií... já už na to nějak nemám
kdybych někde sehnal knízku v angličtině, tak bych si to přečetl, ale čtení knížek (skripta a učebnice nepovažuju jako knížky) mi přijde na monitoru barbarský.. já si k tomu rád lehnu a ošahávám ten papír
to mi připomnělo

určitě by se ti líbila trilogie Goblin Jig od J.C.Hines.. náhled na "dobrodruhy" z té druhé strany

podobnej humor jako v OOTS, a jedno od druhýo se možná i inspirovalo
manga... jsem velkej fanda těchhle záležitostí, přestože primárně anime, většinou to mám tak, že když je nějaký anime nedokončený, tak jsem nucenej přejít na originální materiál, co jsem to zhruba počítal, tak počet shlédnutejch dílů se pohybuje už v rámci tisíců
neznám tvoje preference, tak napiš cos tak četla, ale tipl bych si, že by se ti mohlo líbit Pet shop of horrors...
já nejsem žánrově limitovanej a občas koukám i na takový ty přeslazený záležitosti, ale co vyloženě nemusím je fanservis typu melounů co trhají trička a náhodně zakopávání aby s nima zadávili jedinou mužskou postavu v seriálu
mi přijde, že tady toho za jeden den nakecám víc jak za jeden den ve škole..