Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 14:23:01
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 74 75 [76] 77 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 242244 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #1125 kdy: Červenec 19, 2025, 20:02:30 »

Já úspěšně nainstalovala všechny hry, pak jsem uklidila a teď spokojeně zahradničim.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1126 kdy: Červenec 19, 2025, 21:22:47 »

Taky si dávám zasloužený odpočinek na zahradě :).

S tím hackováním mi to připomnělo, že jsem se kdysi v dávných linuxových dobách zapojil do nějaké internetové výzvy, kde bylo třeba postupně prolamovat čím dál složitější zabezpečení mailu. Dostal jsem se tuším na 4. úroveň z dvanácti, kde už moje znalosti systému narazily na strop. Sice bylo povoleno používat internet, ale já si chtěl ověřit, co dám sám. Dneska tohle běžně zvládá kdejaký spambot, jako by to s tím zabezpečením šlo za ta léta spíš z kopce :D.

Jako hra by mě to už asi dneska nelákalo. Nějak jsem zlenivěl :D.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1127 kdy: Červenec 22, 2025, 12:43:39 »

Já jsem při tom instalování zjistila, že mám tuny a tuny super her a chci je hrát všechny naráz, což nejde, a tim v mym mozku vznikl špunt, kterej mě nenechá hrát vůbec nic.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1128 kdy: Září 26, 2025, 21:06:31 »

Tak... jsem si koupila další hru :-D. Absolutně super, jsem naprosto spokojená. Ještě bych potřebovala bejt miliardář, abych měla na všechno dost času.

Aktuálně hraju Satisfactory, a musim říct, že mě ta hra velmi mile překvapila. Myslela jsem si, že je to prostě o stavení továren, a místo toho běhám po okolí a bojuju s monstrama :-D. Jako ty továrny jsou tam taky, ale já se vždycky vydám hledat nějaký suroviny a skončim na druhym konci mapy, protože je strašně snadný ztratit pozornost.

Po extrémně nudnym začátku se hra příjemně rozjela a i se mi celkem daří plnit cíle, byť mám holý minimum budov. A slovem "budova" jsou tu míněny samostatně stojící stroje, protože moje motivace stavět skutečný budovy je nulová.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1129 kdy: Září 26, 2025, 21:53:32 »

Asi ti to nevzalo přílohy kvůli velikosti adresáře, tak jsem ho mezitím zvětšil.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1130 kdy: Září 26, 2025, 22:26:43 »

Aha! Díky.

Pojďme to otestovat.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1131 kdy: Září 27, 2025, 10:40:31 »

Trochu mi to tou grafikou připomíná Mass Effect: Andromeda, ale něco podobného hrál před léty kolega. Taky tam byly výrobní linky apod., akorát už si nepamatuji, jak se to jmenovalo.
IP zaznamenána
This is the end ...

Mytago

• Nováček
  • *
« Odpověď #1132 kdy: Září 27, 2025, 11:49:20 »

Jop parádna hra, kopa možností od prieskumu povrchu až po podzemné priestory, zberu pozoruhodných objektov a samozrejme automatizácia na XY spôsobou. Graficky pekne spracované a priebežne dopĺňaný obsah. Už v 2020 to bolo hrateľné a teraz je možností kvantum. 
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #1133 kdy: Září 27, 2025, 12:53:10 »

Hm, tak to bude asi dokonce i ta samá hra, protože mám takový pocit, že to tenkrát označoval za Early Access.

Jinak já v týdnu zkoukl video od Indiana s připomínkou Gothic 1 (Proč byl první Gothic tak výjimečné RPG?), tak jsem si řekl, že bych to mohl po letech znovu rozehrát. Jenomže CD ani GOG verze nejsou zrovna moc funkční na Win7/10, takže následovalo zuřivé hledání, co s tím. Řešení jsem našel, ale je to docela takové, no ... GOG verze je už 1.08k a umí češtinu v základu, akorát je potřeba hru přepnout do CZ nejlépe už v Galaxy. Pak se jako nutnost ukázal Primary patch následovaný Union 1.0m​. Nic víc jsem zatím neinstaloval. Podle všeho bych měl mít hru nyní připravenou i pro instalaci CZ dabingu, ale nakonec jsem si to rozmyslel.

Je s podivem, že GOG verze se napoprvé spustí i v základním stavu, ale při dalších spuštěních už pravidelně zamrzala.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1134 kdy: Září 27, 2025, 13:19:22 »

Na Gothic používám tohle: https://github.com/SaiyansKing/GD3D11

Akorát s češtinou nemám zkušenost.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1135 kdy: Září 27, 2025, 20:49:22 »

Vzala jsem si nějaký suroviny do začátku a vyrazila do pouště stavet továrnu na počítače. Teď je o dvě hodiny později, jsem na druhym konci mapy, došly mi náboje a dochází mi palivo. Nevim kdy jsem si naposledy takhle užila prolejzání mapy.
IP zaznamenána

Mytago

• Nováček
  • *
« Odpověď #1136 kdy: Září 27, 2025, 21:13:43 »

Poznám :D a ešte ten ufónsky podtón v zákutiach krajiny + vertikálne spracovanie mapy.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1137 kdy: Září 27, 2025, 21:23:00 »

Ta hra má naprosto dokonale vychytaný takový to "už toho nechám a vrátim se, jen vidim támhle něco na obzoru, tak to ještě rychle skouknu". A takhle to pokračuje a pokračuje.
IP zaznamenána

Mytago

• Nováček
  • *
« Odpověď #1138 kdy: Září 27, 2025, 21:35:03 »

Furt plný inventár a človiek nevie čoho sa má zbaviť  ;D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #1139 kdy: Září 27, 2025, 21:45:28 »

:-D Joooo! A samozřejmě člověk hned zaběhne na základnu ho vyprázdnit, jen co se podívá, co se to leskne za rohem :-D

Musim říct, že naprosto miluju to zvíře, co vypadá jako nádor z velryby. Řikám mu Vředík a jsem ochotná ho bránit vlastnim životem. Naprostej vrchol roztomilosti. A jak panáčkuje.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 74 75 [76] 77 78