Richmond, jvempire: :-D :-D, zlákat. Jsem se zasmál teď, zlákat, to je jak kdybych jej lákal v parku na bonbóny :-D . Já lákám lidi na deníčky rád, protože jak člověk nestíhá, tak si občas rád počte něco od druhých a já jak jsem ta konzerva, tak mě těžce nebaví youtube gameplaye :-)
A to psaní, jsi moc na to zodpovědný a pečlivý, já třeba vlastně ani nevím, jak dopadl ten deník na AP2, jestli jej někdo četl, v očích druhých. Já nic nevymýšlím, já mám v hlavě slova a ty nadrtím na klávesnici, v podstatě by se to dalo pospat jako kdybych komentoval youtube video s online hraním, tak přesně tak to tam naplácám. Možná to není puntičkářská kvalita, ale asi bych to nazval jako okamžitý autentícký dojem z daného momentu hraní :-) A kdyby to jvempire pojal takto, tak by třeba zjistil, jak se mu to píše fakt do pohody, protože jen napíše, co ve hře zažil a určitě se chce o zážitky dělit s druhými. Klidně ať to popíše, jako kdyby to vyprávěl kámošům v hospodě :-)
Pište lidi deníčký, nestyďte se :-D Já chci deníček na Crystals of Arborea, prosím :-D
Jinak herní seznam, nekonečný, neskutečně nekonečný, jen na GoGu mám 300 her, do toho desítky originálek v krabicích a krabičkách napříč platformami, já kromě stařešin na PC jedu ještě dost konzole, takže klasiky na SNESu, PS1, Genesis....občas pokračování legendárních sériá na Nintendo DS a 3DS.... ach jo. A ten čas letí. A já hraji, plním herní povinnosti a užírám se tím, jestli dostatečně plním ty rodinné :-(