Elemir - co jsi jim tam vlastně tehdy napsal, že z toho udělali kauzu? Jestli to chápu dobře, tak ses chytil v nesprávný čas an nesprávném místě. Víš, že to je přesně to, na co jsem dojel? Tak dlouho jsem ignoroval obecné diskuse, měl jsem tozásadně nakliknuto jen na diskuse na hry a mvp23 mi nahodil vějičku ve stylu, koukni tam na to, neuvěříš, tak tam ojediněle napíšu (sranda je, že jsem měl do té chvíle fajn večer, užíval jsem si pohodu, dal jsem si pár piv a nějak mě to asi i navíc odvázalo :-) A já se teda zapojil. A co mě pekelně štve, že šlo spíše o to podpořit takříkajíc bratry v boji, jenže když jsem se zapojil já , tak ostatní najednou vypnuli. Zůstal jen mvp23, který do toho šel ale podle mě až za hranu agresivně, já už si z toho pak začal dělat legraci a přijde admin a totálně mě setře jak kdybych tam za všechno mohl. To jsem si přečetl zrovna v práci a to mě tak dožralo, že mě tam takovým způsobem zpražil nějaký týpek. Tak jsem mu řekl své. Já to nerozlišuji, jestli je někdo admin, uživatel, podporovatel platící, mám názor, tak jej mám, neumím lézt někomu ani do zadku jen proto, že je admin, na to jsou tam jiní, kteří to u něj budou mít dobré, i kdyby předvedli nevím co. Co trochu zamrzelo, že se stáhli ti, kteří tu diskusi rozjeli. a jak jsem dostal ban, tak se tam už zase najednou objevují a v mnohem zklidněnější podobě. Já už se rozhodl v diskusích za nikoho nebojovat, protože to vždycky odnesu.
A ignorace, to je opravdu to, co jim vadí nejvíce, proto jsem se rozhodl ji udělat důslednou. Nechodit tam vůbec :-)
Co jsem tak ještě nepochopil, já jsem se snažil i odvést pozornost, když tam Rapier psal o té nemoci z koček, shodou okolností jsem o tom něco četl, tak jsem mu řekl, že je to toxoplasmóza, přišel tam následně jistý nejmenovaný, kterého znám už z Oldgames, který zpochybnil články toho lékaře, co se jí zabýval. Na to jsem nereagoval ,jen jsem k tomu přidal, že se to řeší dost u těhotných žen, dělají se na to testy, takže úplná blbost to není a on mě tam ten nejmenovaný spražili i za tohle, že to tam vytahuji. Absolutně jsem nepochopil proč. A už vůbec jsem nepochopil tu odměřenost dotyčného, myslím, že se z oldgames s ním znám docela dlouho. Já když někoho znám, tak jej spíše vždycky podpořím, než abych jej přišel sejmout. ale asi je to zase prostě o tom politickém názoru, všiml jsem si, že dotyčný úzce spolupracuje s tvůrci DH.