Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:02:16
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 78

Autor Téma: Dohrál jsem, hraji a chci dohrát  (Přečteno 242405 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Dohrál jsem, hraji a chci dohrát
« Odpověď #420 kdy: Únor 03, 2018, 18:00:05 »

Kdybys ho náhodou našel, asi bych se o něj i hlásil ;) Mě je ta tvorba 3DO sice ukradená, ale Meridian 59 byl důvod, pro který se JVC rozhodl pro akvizici, takže se to vlastně NWC dotýká :D Schválně ještě kouknu na servery. U UO vím, že je zdarma v pohodě dostupná, ale o Meridianu jsem v našich končinách moc nečítal, tedy pokud vůbec něco někde padlo.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #421 kdy: Únor 03, 2018, 21:35:32 »

Ja to v pondeli zjistim a dam vedet :)
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #422 kdy: Únor 05, 2018, 21:51:18 »

Tak bohuzel jsem ho nenasel. Je skoro jiste ze ho tedy uz nemame, ale kdyby nekdy nekde vyplaval dam ti vedet:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #423 kdy: Únor 06, 2018, 06:46:00 »

V pohodě :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #424 kdy: Únor 06, 2018, 09:01:46 »

Flashi, Ty děláš v nějakým obchodě s hrama? Tohle by se mohlo hodit.:-)
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #425 kdy: Únor 06, 2018, 11:01:06 »

Nedávno som ho videl za 19€. Tento ho predáva už dosť draho, aj keď sa zdá že krabica ešte nebola otvorená.
https://www.ebay.com/itm/MERIDIAN-59-The-Internet-Quest-Begins-Studio-3DO-ITA-unico-NUOVO/132465355786?hash=item1ed78cec0a:g:p5IAAOSwR6RaR-ec
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #426 kdy: Únor 06, 2018, 11:08:53 »

Italské verze apod. právě neberu ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #427 kdy: Březen 18, 2018, 18:36:05 »

Dohráno Wizardry 3. Musím si dát tentokrát rpg pauzu, protože tahle hra mi sebrala spoustu sil a otetovala řádně mou vůli a trpělivost :) Takže teď minimálně měsíc (možná 2) jen adventury a plošinovky, možná tahová strategie. Kandidátů je hodně, ale asi to bude Conquest of Camelot, Titus Fox a Pike &Shot za strategie. A viditelně se těším! :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #428 kdy: Březen 18, 2018, 19:49:29 »

Velká gratulace k dohrané trilogii, to si opravdu zaslouží obdiv!
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #429 kdy: Březen 18, 2018, 20:37:56 »

Děkuji, výjimečně musím souhlasit, protože je to opravdu výzva, která nemá v dnešních hrách obdoby. A to mně čeká v budoucnu čtvrtý díl, který prý je ještě těžší, což mě úplně děsí. :)
IP zaznamenána

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #430 kdy: Duben 15, 2018, 17:49:09 »

Dohrána sierrovka Conquest of Camelot. Parser super, ale umíral jsem skoro víc než v rpgkách :))
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #431 kdy: Květen 18, 2018, 15:55:46 »

Pomalu jsem rozvažoval, kolik toho mám už splněno z mého základního RPG restovníku a zbytečně jsem se po Betrayal at Krondor těšil na blížící se splněnou metu :D Dungeon Mastery bych asi do prázdnin dal, ale pak jsem si vzpomněl, že mi tam krom nich a Lands of Lore straší ještě Ishary (1 nebo 2), takže to budu muset vzít taky jako trilogii. Ale pozitivní je, že už jsem alespoň za půlkou ... přitom ten seznam je docela krátký :D

Po Betrayal at Krondor jsem se díval na obě navazující hry a na Betrayal in Antara jsem koukal dost podezřele. Nějak mě ta hra nepřesvědčila, že bych jí chtěl vůbec hrát. Return to Krondor je o něco lepší, ale to 3D mi k tomu nesedí. Nakonec jsem tedy myšlenky tímto směrem zapudil a vrátím se k rozehraným Wizardry 8. Těch odboček mimo seznam bylo moc, takhle by se mi to jednak pořád nafukovalo a pak nechci rozehrávat něco, u čeho si nejsem jistý.

Cvičmo jsem znovu rozehrál akorát Ravenloft: Strahd's Possession, abych si vyzkoušel pár věcí. Postavy jsem si naházel slabší a do družiny jsem vedle Veliky přijmul Tatyanu. Zajímalo mě, jak se to případně projeví v části okolo prvních úkolů a zajímala mě i posloupnost úkolů. Na to, jak je Tatyana slabá, tak to jde docela dobře. Les na západě je normálně dostupný ještě před návštěvou Strahda a to včetně přípravky okolo jeskyní pod Ivlisem, ale uvnitř už to bez klíče nejde. Trochu jsem si u toho ujasnil i některé rozhovory a souvislosti s příběhem.
IP zaznamenána
This is the end ...

Richmond

• Zasloužilý člen
« Odpověď #432 kdy: Květen 19, 2018, 17:26:11 »

Antara není úplně špatná hra, souboje jsou tam podle mého ještě lepší, ale je to trochu celkově sterilní. V žádném případě se tam toho neděje tolik co v BaK. Takže pokud to budeš hrát, neměj velká očekávání :) Ale určitě bych doporučil to někdy zkusit a dohrát, příběh je docela dobrej.

Mimochodem, krabici s Antarou jsem si kdysi kupoval ve Visionu (Praha 1, Skořepka), abych ji po dohrání prodal, načež jsem ji před pár lety zase kupoval na Ebay v moc pěkném stavu. Vydraženo za 0,99 eur :))
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #433 kdy: Květen 20, 2018, 20:15:03 »

Zkusím tomu tedy dát do budoucna šanci. Mě docela odradila grafika. Po BaK je to podivný skok.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #434 kdy: Červen 24, 2018, 19:46:50 »

Teď mě tak Richmonde napadlo, jak daleko jsi vlastně se Serpent in Staglands?
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 78