Pomalu jsem rozvažoval, kolik toho mám už splněno z mého základního RPG restovníku a zbytečně jsem se po Betrayal at Krondor těšil na blížící se splněnou metu

Dungeon Mastery bych asi do prázdnin dal, ale pak jsem si vzpomněl, že mi tam krom nich a Lands of Lore straší ještě Ishary (1 nebo 2), takže to budu muset vzít taky jako trilogii. Ale pozitivní je, že už jsem alespoň za půlkou ... přitom ten seznam je docela krátký

Po Betrayal at Krondor jsem se díval na obě navazující hry a na Betrayal in Antara jsem koukal dost podezřele. Nějak mě ta hra nepřesvědčila, že bych jí chtěl vůbec hrát. Return to Krondor je o něco lepší, ale to 3D mi k tomu nesedí. Nakonec jsem tedy myšlenky tímto směrem zapudil a vrátím se k rozehraným Wizardry 8. Těch odboček mimo seznam bylo moc, takhle by se mi to jednak pořád nafukovalo a pak nechci rozehrávat něco, u čeho si nejsem jistý.
Cvičmo jsem znovu rozehrál akorát Ravenloft: Strahd's Possession, abych si vyzkoušel pár věcí. Postavy jsem si naházel slabší a do družiny jsem vedle Veliky přijmul Tatyanu. Zajímalo mě, jak se to případně projeví v části okolo prvních úkolů a zajímala mě i posloupnost úkolů. Na to, jak je Tatyana slabá, tak to jde docela dobře. Les na západě je normálně dostupný ještě před návštěvou Strahda a to včetně přípravky okolo jeskyní pod Ivlisem, ale uvnitř už to bez klíče nejde. Trochu jsem si u toho ujasnil i některé rozhovory a souvislosti s příběhem.