Koukl jsem schválně na úplný začátek topicu, že bych jako třeba něco zeditoval a doplnil o DOHRÁNO, jenomže i přes to množství odehraných her v posledních dvou letech, z toho seznamu jsem nakonec dokončil jen dvě

Nechal jsem to tedy tak. Nabalilo se mi k tomu dost dalších titulů a začínám si tak nějak říkat, že na některé hry se možná ani nikdy nedostane.
V současné chvíli si připravuju úplně jiný rozvrh, který mi vyplynul ze současné situace. Ze starých kousků jsem původně plánoval rozehrát a dohrát Anvil of Dawn, jenomže pak se to trochu zvrtlo a nechal jsem se díky Richmondovi zlákat Ravenloftem

Přemýšlím proto o něčem trochu jiném a u her pod taktovkou SSI chvilku zůstat a odehrát takový malý základ ...
Ravenloft: Strahd's Possession (DOHRÁNO)
Ravenloft: Stone Prophet (DOHRÁNO)
Menzoberranzan (DOHRÁNO)
Eye of Beholder (DOHRÁNO)
Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon (DOHRÁNO)
Eye of the Beholder III: Assault on Myth Drannor (DOHRÁNO)
Anvil of Dawn (aby se neřeklo, že se držím jen AD&D 2

) (DOHRÁNO)
Chci hlavně využít současného naladění a do karet mi hraje i dobrá hratelnost Ravenloftů. Předpokládám, že Menzoberranzan půjde v podobných šlépějích, minimálně technologicky a Eye of Beholder mám už trochu osahaný. S Anwil of Dawn bych zároveň uzavřel tvorbu DreamForge Intertainment, Inc., více od nich v plánu hrát nemám. K Westwood Studios, Inc. (EoB) se naopak potom ještě vrátím, protože mi tu v pořadníku leží navrchu Lands of Lore, ale to bude asi až později v tomto roce. Se seznamem výše bych si měl na pár měsíců vystačit a do toho bych měl někam vměstnat ještě první dva díly Might and Magic, což možná už bude až příliš