Není zač
On ten největší problém by byl naštěstí vidět hned, protože by došlo k přečíslování indexů v souborech a tím pádem by se rozhodilo pořadí dialogů, popisků apod.
Akorát až budeš rozehrávat sedmičku a osmičku, tak si nezapomeň vypnout hardwarovou akceleraci (MM7Setup.exe a MM8Setup.exe), aby se Ti zobrazily správné barvy vody a potvor.
Už valím 7 a jsem v Mohylovém údolí a nějak jsem si nešiml, že by bylo něco špatně. Tak raději do ničeho nedupu aby mě to nepadalo jako Ishar 3

. Samozřejmě abych to měl jednoduší tak se řídím dle tvého návodu a vždycky mě dostane, jak tam píšeš co mám vyčistit a se vším mám problém

. Ale vždy to nějak dám ( XXXX Save/Load ). Jenom ten strašidelný dům. Sotva jsem tam vlezl a hned jsem chcípl. Tak jsem to zkusil přes tahový systém a už jsem byl na tom trochu líp, ale i tak jsem to nedal. Takže tam půjdu asi úplně na konci té mapy

. Družinu mám Rytíř, Lučištník, Zloděj a Druid... Tak nevím jestli mám dobrou partu.
Co Ravenloft 1/2 dohrál si tu serii? Si pamatuji, že jsem skončil v 1 už v tom zámku Ravenloftu a neuměl jsem se dostat dál, tak to je další rest z mládí co jsem nedohrál. Sakra těch restů mám docela hodně

. Musím toho využít když mám náladu na old school klasiky

I Wyzardry 7-8 jsem taky nedohrál. Už se nedá ani sehnat na tu 8 CZ coz je škoda. Jedině na crack verzi jsem koukal.
PS: koukám, že Ravenloft si dohrál

pěkná hra, škoda že nemá tahle serii takové stránky jako máš ty.. přeci jenom si myslím, že tyhle 3 díly stojí za to dohrát do konce a je tam i pár malích odboček co lidi přehlížejí a proto by se takové stránky hodily.. vím, že je to někde v ang verzi, ale to není ono