Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 12:28:22
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5]

Autor Téma: problem s cestinou  (Přečteno 42348 krát)

Mela

• Nováček
  • *
Re:problem s cestinou
« Odpověď #60 kdy: Srpen 08, 2022, 19:00:04 »

Ahoj, nainstaluj si MM6.Patch.Loc.v2.4.exe. Ty sis tam asi předtím nainstaloval EN verzi patche (ta má jinak číslované indexy). Normálně stačí ten patch spustit přes tu současnou instalaci, on si to opraví sám.

Ahoj, mám stejný problém. Tvůj odkaz už nefunguje. Používám  MM6.Patch.Loc.v2.5.7.0 exe a tam je právě polovina textu anglicky. Nevíš co s tím ?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #61 kdy: Srpen 08, 2022, 20:08:48 »

Ahoj, těžko říci. Záleží, co máš za verzi hry, jak si na ní dostal češtinu a co si pak s tou instalací dále dělal. Pokud si použil počeštěné datové soubory, tak ty jsou (nově) tvořené s úplně jinými patchi. Jejich kompatibilitu s GF patchi jsem nikdy nezkoušel. Chyba bude pořád nejspíš stejná, tedy posunuté indexy, ale to může být klidně i chyba toho GF 2.5.x.
IP zaznamenána
This is the end ...

Mela

• Nováček
  • *
« Odpověď #62 kdy: Srpen 08, 2022, 21:13:36 »

Po instalaci základní hry jsem nahrál parch 1.1 a nainstaloval češtinu. Pak výše zmíněný GF 2.5.x. kvůli lepšímu ovládání přes w,s,a,d ..., rozhlížení a otáčení se přes myš. Pak čeština takto blbne i když ji zkusím přeinstalovat nebo přepsat soubory ručně. Před lety se mě povedlo stáhnout MM6 s fungující češtinou i tím vylepšeným ovládáním, jen už nevím kde :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #63 kdy: Srpen 08, 2022, 21:58:11 »

Takže máš původní CD verzi 1.0, na ní dáš patch 1.1 a poté češtinu z původního instalátoru od Čediče? V takovém případě by to nemělo činit žádný problém (tedy alespoň se staršími verzemi GF patche problém nebyl). Napadají mě pouze tři možnosti:

1) nainstalovat hru, poté GF patch a pak češtinu
2) když to nezabere, tak zkusit místo 2.5.x Loc nainstalovat EN verzi patche
3) GF patch má dva módy instalace kvůli modifikaci The Chaos Conspiracy, pokud si to dobře pamatuju, tak někde v průběhu instalace se objeví zaškrtávátko, jestli se má zachovat kompatibilita datových souborů, tak vyzkoušej ještě to
IP zaznamenána
This is the end ...

Mela

• Nováček
  • *
« Odpověď #64 kdy: Srpen 08, 2022, 22:25:49 »

Díky, pomohl bod číslo 3. https://grayface.github.io/mm/#GrayFace-MM6-Patch
Oprava pro další lokalizované verze hry - Potom čeština a funguje všechno jak má.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 3 4 [5]