Tak, jsem zpět, částečně oklepaná.
Nakonec jsem přišla na to, jak dál. Stačilo promluvit s tim králem lidí, jen jsem před tim přehlídla, kde stojí. Pokecali jsme, vybojovali nějaký bitvy, a eskortovali ho na schůzku s elfama. Navzájem si sdělili svoje požadavky, a usmířili se, všechno bylo mooc hladký na to, aby to vydrželo. A taky jo. Král odkráčel naštvanej, a neuběhlo ani pět minut, a našla jsem jeho lidi povražděný. Lidma, ne elfama. Ne, ne, král je jen loutka, je ovládanej nějakou inkvizitorkou. Která na nás chvíli machrovala, a pak milýho krále podřízla, vyhodila z okna a celou vinu sklepla na nás. No, jestli jsem to neočekávala a nevylepšila si všechny budovy, dokud jsem měla reputaci.
Takže situace s lidma zas v řiti, máme novu záporačku a na krku občanskou válku, či co. Takže jdeme po stopě tý zlý ženský a kazíme její plány.
Následně jsem řešila usmíření dvou frakcí elfů. To prozatím drží, a stejně tak reputace. Uvidíme, jak dlouho ještě. Od týhle hry nemám velký očekávání. Celý diplomatický jednání řešila ta elfí společnice, nechala jsem to komplet na ní, je to elfka, předpokládám, že ví, co dělá.
*
Další lokace je místo, kde leží Wotanovo tělo. Leží, tleje, a pouští manu. V lokaci žijou elfové a nemrtví, a bojujou spolu o ní. Člověk se může postavit na stranu jedněch, a nebo prostě říct, že to chce celý pro sebe a tečka. Logicky je jasný, že takovou moc ani jedný straně nenecháme. Takže ham ham. Pokusila jsem se to celý sníst sama, a skončila uvězněná v nějaký jiný dimenzi. Začal se tam s náma bavit nějakej týpek, co vypadal jako Ori, jen modrej. Představil se jako Wotan osobně, prej jsme v něčem, co je technicky vzpomínka, nebo tak něco, a smrtelníci se to nemaj snažit pochopit. (Tušim že odbornej termín je asspull, aneb autoři nevěděli, co by.)
Wotan úmyslně vypadá jako Ori, protože je bůh trpaslíků, a Ori je nejkratší :-D. Takže se chlapec samozřejmě urazil. V zásadě to vypadá, že bohové jsou multidimenzionální bytosti, a zabití v rámci jednoho světa je neukončí. Informace nedávaj uplně smysl. Možná později.
Další v pořadí je bůh lidí, kterej se pro změnu rozhodl vypadat jako Sebastien. Highfather je celej "lol, tenhle vesmír je omyl, bye."
V týhle fázi jsem předpokládala, že ty bohy potkáme všechny, ale nestalo se. Chybí nám Bethrezen. Což je škoda, zrovna jeho názor jsem chtěla slyšet. Mortis skoro nic neřekla, jen že prej "brzy" a pak se zdejchla.
Galleanovi se podařilo mě kompletně traumatizovat, jak už jsem psala. Představuju si je teď všechny čtyry polonahý kolem velký mísy hroznů. Bohužel se toho nedá zbavit.
Dále jen "božskej grupáč".
Po pokecání se všema bohama nás pustili ven, žádný boje, puzzly, nic. Asi jsme nebyli zas tak uvězněný. Dostala jsem vylepšení a jeden útočnej bodík navíc, takže mám teď tři, což je hrozně zvláštní, ale rozhodně si nestěžuju.