Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:35:57
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8]

Autor Téma: Disciples 2,3?  (Přečteno 29793 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Disciples 2,3?
« Odpověď #105 kdy: Listopad 10, 2021, 08:13:58 »

Ivan: koukám, že tě ta bakalářka, potažmo studium, dost zničily. A mě bylo divné, když si začal snobsky využívat archaickou spojku anžto, to je neklamný příznak toho, že jsi v drtivé menšině ;) Hodně štěstí s hledáním koutku internetu, kde je to ještě naprosto v pořádku, bude tam určitě narváno :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #106 kdy: Listopad 10, 2021, 08:57:23 »

Je nutný si pamatovat, že jazyk je živá záležitost, a lidi s nim dělaj kraviny. Tomu nelze zabránit. Je to otravný, pokud ty kraviny dělá někdo jinej neschválenym způsobem :-D, vim to sama.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #107 kdy: Listopad 10, 2021, 09:46:45 »

No, anžto používala babička, tak jsem to po ní tak nějak převzal. Říkám to taky, i když ne úplně pořád.:-D

Jasně, jazyk se pořád vyvíjí, stačí se podívat na Čeština 2.0 nebo Slova z pekla. Ale zrovna to skloňování by fakt mohlo zaniknout.:-D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #108 kdy: Listopad 11, 2021, 15:06:34 »

Řikala jsem, že je to konec, a měla jsem skutečně v plánu jít hrát něco jinýho a sem už nic nepsat, ale.

Zkusila jsem spustit Disciples 3 Renaissance. Jen tak, abych si udělala opáčko, a porovnala styl boje mezi hrama. A ráda bych tu novou hru ještě vyzdvihla za to, že se autoři poučili z prakticky všech chyb. Renaissance neustále padá, grafika dělá zvláštní věci, jednotky v boji se zasekávaj, nemaj první tah svoje schopnosti, nikde nejsou vysvětlivky, hra se nesmyslně seká. Nejsou klávesový zkratky, takže člověk na všechno kliká myší jako debil (dokonce ani Esc nic nedělá, a musíte myší na ikonku). Tutorial je tak otravnej, že máte chuť to rovnou zabalit, a první mise je uplně nesmyslně obtížná, zatim co od druhý můžete více méně dávat rychlej boj a klídek. (Nesmyslně obtížná znamená, že jste zasypaný jednotkama a osmym levelu, zatim co máte jeden, a nikde neni nic přiměřeně silnýho.)

Tohle všechno bylo vyřešený. Takže závěrem ještě jedna nečekaná pochvala, čistě za to, že je vidět tak velkej krok dopředu.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #109 kdy: Listopad 12, 2021, 13:59:10 »

Proboha vyrvěte mi z rukou ten excel.

Edit: Vzhledem k tomu, že mi ten excel nikdo nevyrval, jsem udělala první prototyp/náčrtek tabulky jednotek. A přišla jsem na to, že je tam démonek, co dává imunitu na hoření. To znamená, že Sebastien JE použitelnej, ale vyžaduje na střídačce dvě jednotky, který ho neutralizujou :-D.

Echm.

Taky je zajímavý, kolik jednotek ve hře nemá očička.
« Poslední změna: Listopad 13, 2021, 17:25:52 od Yuyana »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #110 kdy: Listopad 18, 2021, 17:24:59 »

Dneska mě Steam upozornil, že všechny drobný chybičky, který byly ve hře rušivý, jsou opravený. Nebudu to testovat, hru teď minimálně rok nebudu hrát :-D, ale oceňuju poctvej a aktivní přístup autorů. Ne jako u předchozích dílů, který už navždy zůstaly ve stavu "salát2".

Edit: opravena hrubka, kdyby přišel Ivan.
« Poslední změna: Listopad 18, 2021, 17:54:53 od Yuyana »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #111 kdy: Prosinec 23, 2021, 23:53:02 »

Aaa, máme tu volby obtížnosti a další várku oprav. Neuvěřitelný. Ty lidi se fakt snažej. U hry, kterou jsem 2x dohrála naprosto bez nehody, je taková dávka oprav a vylepšení nečekaná. Oni opravdu sledujou, co jim fanoušci řikaj, a řešej i naprostý detaily (skoro bych použila slovo kraviny). Jednoho krásnýho dne to otestuju, až bude nálada.

Jinak oceňuju, že pochopili, kdo je tváří hry :-D. Jak když chtěli hlasy do ankety, tak teďko...
321.jpg
* 321.jpg (110.08 kB. 754x381 - prohlédnuto 440 krát.)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 6 7 [8]