Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:50:52
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8

Autor Téma: Disciples 2,3?  (Přečteno 29849 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Disciples 2,3?
« Odpověď #45 kdy: Únor 14, 2021, 17:20:34 »

To nevim, ale v pátek jsem na to taky narazila při svym nákupu a hned jsem si to označila ke hlídání :-D. Uvidíme uvidíme.
IP zaznamenána

Karol13

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #46 kdy: Únor 14, 2021, 20:39:22 »

Ja som sa ako prvé spýtal Kalypso či je to priame "tématické" prepojenie k Disciples III... to že chýba "IV" za názvom je pre mňa osobne dosť výstražné znamenie a obávam sa že môže ísť o taký druh pokračovania, ako je medzi Might and Magic a Crusaders of Might and Magic...

Ešte neodpovedali... ale random user odpovedal :"Same universe, different developer."
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #47 kdy: Únor 14, 2021, 23:30:41 »

Pro mě to výstražný neni, protože to může znamenat cokoliv, i pozitivní věci. Na druhou stranu já jsem ten typ co si vždycky oblíbí ten nejvíc nenáviděnej díl, bonusový body pro mě, pokud je to takovej fail, že série už nikdy nikam nepokračuje.

LoK série má kompletně vadný číslování/značení, rozhodně s ní nemám problém. Thief má očíslovaný jen první dva díly... (a já mám samozřejmě nejradši 4ku, kchm kchm) Dragon age má číslo u dvojky, ale inquisition číslo nemá, a byla to po hratelnostní stránce dobrá hra (za příběh bych byla ochotná rozdávat nějaký rány pěstí).

Disciples příběh jsem myslim už hodnotila na předchozích stránkách, a myslim že čerstvej pohled na věc mi v týhle oblasti nevadí, stejně jako se dokážu smířit s trochu jinym stylem hry. Prostě uvidíme co z toho vyleze a pak to buď zakoupim, nebo ne.
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #48 kdy: Únor 18, 2021, 21:48:49 »

Tak jsem zkoumal ty Dispiles 3 - 4 na Steamu. Sice mě nazaujaly ani jedny, ale vyskočila na mě jiná hra - Legends of Eisenwald. To vypadá docela zajímavě.. A má to lepší hodnocení..
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #49 kdy: Únor 18, 2021, 22:19:09 »

Pokud jsi zakoupil, poreferuj o tom. Takhle od pohledu bych od toho moc nečekala, a musim říct, že věty jako "A unique and dynamic combat system" mě trochu děsej. Ale třeba je to ok hra, neznám.
IP zaznamenána

Karol13

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #50 kdy: Únor 19, 2021, 09:32:58 »

Legends of Eisenwald je pokracovanie počinu Discord Times od maďarského štúdia.
Discord Times je ako Disciples 1 (menej ako 2, lebo D2 bola už hlboko prepracovaná s riadne hlbokým dejom aj spektrom možností ako mam generator, editor a podobne)
Eisenwald je ako D3, podobne bugové a podobne šibnuté.
Boj majú aj Discord Times aj Eisenwald rovnaký ako Disciples 1, 2 - šachovnicová plocha, po ktorej sa nehýbete.

Napriek tomu že Discord Times nieslo viditeľnú snahu, poviem až lásku developerov, preniesli do nej aj na môj vkus EXTRÉMNE prísne prvky (čo do boja ale aj do kampane)
Preto som čakal že ich druhé dielo bude viac liberálne a otvorené príležitostným hráčom, ktorí netúžia čítať manuál a tuho uvažovať pri každom kole (ako taktického tak strategického)
Avšak ten fašistický prístup k hraniu a k pravidlám sprevádza aj Eisenwald. Ak radi hráte šacha a máte radi tie 3D šachy, kde sa figúrky navzájom bijú. Eisenwald je pre vás. Vaše IQ sa zahreje. Ak ale radi objavutete svet kúziel a fantázie v rúchu zábavnej hry, tak na Eisenwald zabudnite. Jedine ak ste fakt vytrvalý a tvrdohlavý hráč a ste pripravený nie len čítať manuál a úplne pochopiť ako pravidlá hry tak aj dejové nuancy (bež čoho sa v kampani nepohnete ďalej) ale zároveň aj technické vlastnosti boja spolu hierarchiou jednotiek, znásobené skoro zaručeným vracaním sa k uloženým pozíciam, tak to asi predsa len skúste, ale považujete sa za varovaného.

Inými slovami, hra je ako krásny 3D šach. Príbeh je dobrý a živý a kým som to vládal hrať, bavil ma.

Čo ma nebavilo, bolo opravovať moje nevinné chyby, hlavne pre časové limity na splnenie questov. A o niektorých chybách som sa dozvedel skoro ku koncu mapy. Takže namiesto toho aby som mapu konečne prešiel a dostal sa do ďalšej mapy kampane, musel som si otvoriť dve hodiny starú pozíciu a začať skoro odznova.

Na druhej strane hra dáva možnosť voľby, čo robí mnohé questy voliteľnými / preskočitelnými. Ale aj to má dopad na hru, lebo po hodinách (resp desiatok-stovkách kôl) je vaša armáda aj hrdina podstatne slabšia ako by mala byť. Takže máte slobodu voľby asi ako pendler čo cestuje do Nemecka za prácou má voľbu sa netestovať (a neskôr neočkovať).

Čo mi na hre avšak neuveriteľne imponuje (a bol dôvod, prečo som si kúpil Eisenwald, aj keď som nikdy neprešiel Discord Times), je úmorna snaha a viac menej úspešná, autorov priniesť do herného sveta stredoveký svet strednej európy pretkaný jemnou mytológiou (duchovia a podobne).

Tiež musím poznamenať, že nie som najlepší hráč na svete a najinteligentnejšia bytosť pod slnkom, takže ak píšem že s hrou mám problém, neznamená to že sa to bude vzťahovať aj na váš zážitok. Ak je v zľave a je to vaša šálka čaju, dajte jej šancu.

Starý Discord Times krabička, ktorú nie až tak hrdo vlastním:
Discord Times.jpg
* Discord Times.jpg (387.86 kB. 919x617 - prohlédnuto 410 krát.)
IP zaznamenána

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #51 kdy: Únor 27, 2021, 21:24:46 »

Pojmenovat hru Discord Times, to je nápad jak pojď na mě z boku, to se fakt krásně hledá. I když hra je to asi tak stará, že si žádnej Discord ani nepamatuje.

Každopádně jsem zkusil ten Legends of Eisenwald a upřímně to není zas tak špatný. Sice jsem nepochopil, proč mi to nabízí Season Pass, když v něm za pět let nic nevyšlo a myslím, že už asi ani nevyjde, ale to je jedno.

Jak to srovnat s Disciples 3? No, v základu to je dost stejná hra, nebo aspoň velmi podobná, s tím, že si můžete zvolit hlavního hrdinu, paráda, dát mu vlastní jméno, vybrat erb, zvolit jeho třídu. Hra je tak nějak celkově barevnější, veselejší, není fantasy, takže na draky, elfy ani gryfy tam nenarazíte a hlavně není zabugovaná. To tak pro počáteční info..
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #52 kdy: Říjen 23, 2021, 00:40:45 »

Takže... zkoušel někdo ty nový Disciples?

Mimochodem Steam mě ZASE neupozornil na hru co mám zaznačenou. Proč to značim, když mě neupozorněj. GOG mě spamuje denně.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #53 kdy: Říjen 23, 2021, 01:37:21 »

Oh, čert to vem, dneska jsem ze zákazníků tak nasraná, že stejně hned tak spát nebudu. Šup s tim do košíčku.

Zatim to vypadá jako kombinace Dragon Age, Disciples, z nějakýho důvodu mi to připomíná Tides of Numenera, asi za to můžou ty barevný akční body. Hudba a efekty jsou překvapivě ok, ale nesnášim fakt, že mám v boji kameru nalepenou na postavě, místo toho, abych viděla, kde jsou nepřátelé. Přeci potřebuju vědět, jak jsem od nich daleko.

Ta hra má zvláštní... měkkej efekt. Nevim, jak to popsat. Prostě je to velmi měkká hra. Pokud vám to nepřijde srozumitelný, tak to neřešte.

Vypadá to hratelný.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #54 kdy: Říjen 23, 2021, 04:02:06 »

Právě jsem dostala "Timetravel" achievement za loadnutí pozice. Nevim jestli je to vtip nebo urážka.

Novej způsob boje hodnotim jako velmi přehledně zpracovanej, pokud udělaj něco s tou kamerou. Máte tři barvy bodíků, každá postava je má had hlavou. Za modrý se hejbete, za červený fyzicky útočíte (a asi i nějaký ability? Nemám žádnej červenej bodík), a s oranžovejma si můžete dělat, co chcete. V předchozim díle se mi často stávalo, že jsem přestřelila pohyb a vyčerpala obě akce... tady je to sice víc klikání, ale bez nehod. Jaký bodíky máte nad hlavou je individuální, mám pani, ta má modrej a oranžovej, a pak mám pána, a ten má dva oranžový, a při každym útoku křičí, je to velmi iritující.

Zůstala ta šikovná řada nahoře, která ukazuje, kdo je kdy na tahu. Co nezůstalo je zobrazení pohybovejch možností nepřátel. Teď je díky kameře ani nevidíte fyzicky, takže klasická taktika pohnout se jen tak, aby si nepřítel příští tah naběh, je zas o něco těžší než byla.

Co mě ale deptá je, že Esc aktivuje inventář, a do menu se musíte prokliknout. Myslim, že by nebyl velkej problém, dát inventář na I, jako normální člověk.

Aha, Arcane flux. Já to četla špatně.

+ Víc jak jedna quick save pozice potěší.
+ Jednotky se léčej, pokud ukončíte tah s bodíkama. Což je super, protože modrý bodíky by jinak byly uplně na prd, když už jste v řeži s nepřítelem.
- Funguje systém flankování, počítač ho rád a aktivně využívá.
+ Využívám ho taky.
- Trapnej launcher a neodkliknutelný loga při startu hry.
- Jednotky při boji neustále pindaj. V předchozim díle to šlo vypnout.
- Hra se odmítá minimalizovat.
- Zápletka zatim vypadá jako kompletní fraška, ale u týhle série by mě překvapil opak.
- Bohužel extrémně příběhově orientovaný. Viz předchozí bod. Zatim si nejsem jistá, jestli je nutný to číst. Každopádně na to musim odpovídat.
- Stejně jako ve trojce, vyfasujete hrdinu a pokud na něj máte alergii, tak to máte blbý.
- Nejsem si jistá, jestli je to jen nezvyk, nebo naprosto nevhodně zvolenej formát.
- Víte, že trpaslíci vyhynuli? Já je teda neměla ráda, ale stejně.
- Proč dělám teď samý mínusy?
- Klasický scénáře kde? Hm? Jen kampaň Kampaň Kampaň? Bude se jednat o typickej "dohrát a zakoupit DLC" systém? Protože si nedovedu dost dobře představit, že bych to hrála opakovaně.

Vypadá to, že si můžu vybrat rasu tak, že vemu tu ženskou, co jsem dostala, a k někomu se přidám. Takže žádný rozdělený kampaně, jako klasicky.

Bude trrrrvat, než se naučim balancovat se všema těma novejma prvkama :-D. Ta hra je komplikovaná. Ale zatim jsem celkem spokojená. Uvidíme, jestli to přejde.

Budou nějaký obrázky, ale na to se vyspim.

Oh, už jsem přišla na to, jak se to řeší s kamerou. Ježiš, to ovládání je uplně absurdní.

Výhoda předchozích disciples bylo rychlý rozhodnutí boje. Hooodně to ulehřovalo tu nudu. Ta hra je po nějaký době... silně repetitivní?
« Poslední změna: Říjen 23, 2021, 05:42:30 od Yuyana »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #55 kdy: Říjen 23, 2021, 06:09:40 »

Teď jsem zaútočila na skoro mrtvýho nepřítele, vylevelovala, a healnula ho tim. Neptejte se.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #56 kdy: Říjen 23, 2021, 13:05:07 »

Tak, máme skoro jednu hodinu, a Yuyu pije svoje ranní kafe... jsem to včera možná přetáhla :-D. Ale jsem ráda, že jsem se po dlouhý době vrhla na novou hru, můj mozek už to potřeboval. Bohužel energie učit se něco novýho je nízká.

Původní... quest je najít v dungeonu nějakýho kněze a zabít ho. A když řikám "dungeon", myslim klasickej "stoka fujky fujky" dungeon. Boj neni vyhratelnej, jde jen o to přežít určitej počet tahů. To jsem samozřejmě nevěděla, a byla jsem velmi frustrovaná, protože mi to nešlo vyhrát. Já jsem vždycky frustrovaná, když nevyhrávám, ujišťuju vás, že jste NIKDY neviděli nikoho tak nadávat... :-D ale jen v dobrém!

V boji se aktivuje nějaká... perla? Cosi? Co mě (hlavní babu a pána co se za ní táhne) teleportovala kamsi do prázdnýho starobylýho města. Prej neni trpasličí, ale čí je? Cejtíme se v něm velmi doma, a hned jsme ho zabavili a začali řešit, kdo budou naši noví spojenci.

Získávání spojenců vypadá jako klasika, běháte po světě a děláte questy, získáváte reputaci. Samozřejmě jsem vyrazila za elfama, ač jejich kampaň byla označená jako "Hard" (a asi je, nehádám se). Behám po mapě, zabavuju budovy (doly), sbírám suroviny, bojuju s nepřátelema. Už jsem získala nějaký plány na budovy a nakoupila jednotky.

Ranged jednotky maj omezenej rozsah, velmi přísnej systém LOS a musim se přiznat, že je trošku nenávidim. Ale zatim mám jen jednotky prvního levelu, jsem zvědavá na další. Ano, sakra zvědavá, ta hra má celkem atmosféru, a navzdory mínusům v předchozim postu jsem s ní celkem spokojená.

Samozřejmě nás hned za rohem zajali :-D. Bam, dungeon. Elfové mě opravdu nemaj rádi. Práve se pokoušim najít jejich šéfovou někde nahoře na hoře. Ale trvá to, protože všechny ty boje a samozřejmě musim všude vlíst a všechno sebrat! :-D. Jsem strašnej Komplítista, je to nemoc.

No, to je zatim vše, až budu kus dál, tak to na vás zas nasypu.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #57 kdy: Říjen 23, 2021, 16:30:11 »

Hra má (alespoň co jsem postřehla) jen jednu bojovou hudbu. Neni špatná, ale když jí posloucháte delší dobu, tak se to... pronese. Takže k tomu mám puštěnej nějakej playlist co mi doporučil youtube. "Santiano" se ta skupina jmenuje, a myslim že je to k těm bojům dobrá volba, díky youtube. Nějaký němci, nerozumim ani slovo. Doufám, že nezpívaj o něčem ošklivym :-D.

Jo, a mimochodem, neni to na mapě tahový. To jsem nezmínila, že? Přitom to je revoluční, v rámci série. (Prostě je to Dragon Age ve formátu Heroes.) Což je prima, protože nečekáte, až se nepřítel vydojí. To bylo na dvojce vždycky to nejhorší. (Nechápejte mě špatně, miluju dvojku, ale jak má nepřítel víc jednotek, tak by člověk vraždil. Už jsem zmiňovala, že nemám žádnou trpělivost?) Žádný nepřátelský hrady, ze kterejch by stále lezli žezláci a low levelový parchanti, který jen otravujou. A jednotky nevypadaj, že by měly nějaký vyšší formy.

Prostě je to Dragon Age.

Do hradu se člověk dostává "portálem", což znamená, že máte v rohu tlačítko, který zmáčknete, a jste ve hradě, zmáčknete podruhý, a jste tam, kde jste byli. Je to takový pokéball městečko.

Mimochodem rychlý rozhodování boje se dá dát, ale jen před tim, než boj začne. Takže taková ta klasika - udělám to těžký a zbytek nechám automaticky - se prostě nedá. Alespoň teda zatim nevidim možnost.

Krom jednotek přímo v boji je možnost mít zadní řadu, kde lze mít od každýho druhu jednotek jednu (celkem tři místa). Jednotky vzadu házej buffy, možná některý i debuffy, a nejde na ně útočit. Na druhou stranu je nelze ani ovládat (házej to automaticky) a nepočítaj se jako živý jednotky v boji, takže pokud zůstanou jen ony, tak jste KO. Zajímavej systém, rozhodně to zrychluje boj, protože netaháte tolika jednotkama, ale furt je z nich užitek.

Bojovali jsme teď proti elfům, tři bitky za sebou, a ve třetí bitce se mi podařilo neodhadnout situaci a přijít o dvě jednotky. Moje nadšení je nulový, v týhle hře se nekřísí, mrtvá jednotka je mrtvá. Byly vytrénovaný, a to stojí korunky.

Zkusila jsem dát do zadní řady zombíka, protože mám teď lepší vůdcovství. Hází jed na nepřátele. Taky jsem přišla na to, jak nasadit na společníka zbraň, takže od toho očekávám výsledky.

Furt strhávám tu reputaci u elfů dolu :-D. Nějak nevim, co mám vlastně dělat, stojej v cestě, útočej a na mapě už neni co :-D. Každopádně se mi podařilo probít do vesničky, kde nás okradl velmi přátelskej elf. Takže ho teď mírně rozladěně hledáme. Naštěstí můj kámoš/parťák roguna prej má většinu zlata v botách, takže jsme nepřišli o moc. Ale jde o princip.

Taky jsme našli tu ženskou, co tomu jako že více méně šéfuje (elfové maj zvláštní mentalitu, vážně), pozabíjeli její stráže, a omylem jí podali předmět, kterej jsme jí měli předat jako quest... a prd, ono je to nějaký magický špehovací zařízení, a teď musíme přijít na to, jak to z ní vyndat zase ven. Fuj. Ale přidale se k nám do party, máme novou jednotku. Umí tavit ledový stěny.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #58 kdy: Říjen 23, 2021, 23:09:47 »

V boji elfka umí zmrazovat (jednou za čas) a docela hezky útočí. Každá jednotka má útok, kterej může použít každý kolo, a specku, která má cooldown. No, zápletka na týhle mapě byla docela ráz na ráz, hned za rohem jsme narazili na matku toho parchanta, co nás obelhal, a parchant byl s ní. Pomlátili jsme je, oba jsou stále naživu, prej se ještě potkáme. Chlapa co mi ukradl zlato jsme našli v dungu, rychlej boj, fik fik, hezká odměna. Na to, jak jsem se s tim plácala, se to vyřešilo velmi rychle.

Teď jdeme za nemrtvejma. Jsem zvědavá, kdo se k nám přidá za nemrtvý. Předpokládám, že dostanu další společníky, jako jednoho na každou mapu.

Mám pár questů, sbírání kostí pro přátelskýho kostěnýho golema, najít knížku pro bánší, co nemůže zpívat, a její sestry... prozkoumávám mapu.

Potkala jsem velmi sympatickýho a uplně šílenýho nekromancera. Samozřejmě se přidal... po tom co jsme mu vymlátili nějaký zuby, což ho přesvědčilo, že jsme uplně úžasný. Má tendenci v boji řvát "die die die", a chechtat se jako maniak. Chhh, proč nemůžeme mít nějaký sympatický... příčetný a hodný postavy.

Nekromant nás pověřil nalezenim hromady mrtvol pro jeho rituál. Shodou okolností je mám u sebe. Myšlenkový pochody postavy, která nabrala bez questu haldu mrtvol... nechme stranou :-D. Takže jsem mu dala ty mrtvoly, aby mohl udělat rituál na uvěznění Mortis v oltáři... a zvrhlo se to, zjevilo se nějaký monstrum a okamžitě zaútočilo. Ne herně, dialogově.

Ten parchant sebral naše duše, a uvěznil je v dungeonu. Mám jen sebe a toho nekromanta, zbytek party pryč. Vypadá to, že vyfasuju na tuhle misi provizorní jednotky.

Možnost flirtovat s nemrtvym vlkodlakem pokrytym jakejmasi vředama se samozřejmě cení... ne, ne, moment, ne.

Vlkodlak řikal, že jsme ještě naživu. Naše duše jsou uvězněný, ale on cejtí, že se můžeme zachránit, pokud si pospíšíme. Takže hurá na to, v týhle... podvyživený sestavě.  Sejmout první hlídku bylo pěkně těžký, s cizíma jednotkama. Byly nějaký chybky. Za hlídkou se k nám přidala ještě upírka, a řeknu vám, upíři v týhle hře vypadaj velmi kompetentně. Tahle konkrétní se navíc zná s tim nekromantem. Ejamar se jmenuje. Ale asi jsou kamarádi, či co, takže mu řiká Ídžej. To je ostatně ve hře běžný, postavy maj různý absurdní jména, a vzájemně se zkratkujou. Na druhý straně za strážema se k nám přidal lich jménem Kýbl. Jeho bojová hláška je "Lets be friends". No nic. Pojďme zkusit raději NEBEJT kamarádi a dostat se ven.

Doufala jsem, že Ídžej bude ten, kdo dokáže odstraňovat z mapy ty trny, protože je spousta míst, kam se přes ně nemůžeme dostat, ale bohužel to vypadá, že chlapec je portálista. Nu což, to se taky hodí.

Tak jsem zase venku, našli a aktivovali jsme portál z toho vězení zpátky ven. Mám zpět svou partu, a zjistila jsem, že člověk může mít v partě jen dva společníky naráz. Ten roguňák (Orion, Ori) co mám od začátku je sakra ranař, navíc se umí plížit. Takže na střídačku jde elfka. Furt jí mám s sebou, ale tak jako že... v batůžku. Elfka Pokémon. Můžu si jí kdykoliv vzít nazpět, otázka je proč. Nekrouš je BRUTÁLNÍ. Plošňák s velkym rozsahem co drží dvě kola a dává debufy, dva útoky za kolo, rozsah jako prase, cokoliv zabije, z toho automaticky dělá nemrtvý. Wau.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #59 kdy: Říjen 24, 2021, 11:59:34 »

Našla jsem budovu na vylepšování předmětů a krystalů. Schválně, jestli dokážete uhodnout, jakej je postup barevnýho značení, který vyjadřuje kvalitu. Pokud tipujete zelená-modrá-fialová... tak máte pravdu. Jakožto WoWkař tohle u her vždycky ocenim. Myslim, že originalita je sice důležitá, ale tohle jsou místa, kde je intuitivnost a srozumitelnost důležitější. Sjednocení značení mezi hrama je vždycky plus. Darksiders to tak maj taky (takže taky +).

Máte míň místa na budovy, než je reálně budov, ale... ale to nevadí! Protože ty, který nechcete, prostě posunete do jiný dimenze, kde budou uskladněný, a místo nich si postavíte něco, co se vám aktuálně hodí. A pak to za poplatek můžete zas prohodit. Hra hráče zasypává penězma, neni to tak, že by byl člověk nějak škrcenej. Talenty jde ve hradě resetovat za nízkej poplatek, a tak můžete testovat buildy, neni co zkazit.

Prostě autorům pochvala, že netrestaj hráče za to, že pro změnu hraje něco novýho co nezná :-).

Ale ty reputace! Aaaaaa! Bože já se totálně plácám, jsem zvyklá prostě plnit všechny questy, ale tady to tak... nefunguje, a (jsou to Disciples, takže žádnej šok v týhle oblasti) celá řada questů je kompletně jetá. Samej náboženskej fanatik (opět, žádný překvapení v oblasti).

EdIt: Aaaaa, podržení shiftu ukáže při nákupu předmětu porovnání s tim, co mám na sobě. Nice. Ještě kdyby šlo prodat předměty, který jsou moc low a nepotřebuju je. Hm. Uvidíme.
« Poslední změna: Říjen 24, 2021, 12:09:34 od Yuyana »
IP zaznamenána
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8