V boji elfka umí zmrazovat (jednou za čas) a docela hezky útočí. Každá jednotka má útok, kterej může použít každý kolo, a specku, která má cooldown. No, zápletka na týhle mapě byla docela ráz na ráz, hned za rohem jsme narazili na matku toho parchanta, co nás obelhal, a parchant byl s ní. Pomlátili jsme je, oba jsou stále naživu, prej se ještě potkáme. Chlapa co mi ukradl zlato jsme našli v dungu, rychlej boj, fik fik, hezká odměna. Na to, jak jsem se s tim plácala, se to vyřešilo velmi rychle.
Teď jdeme za nemrtvejma. Jsem zvědavá, kdo se k nám přidá za nemrtvý. Předpokládám, že dostanu další společníky, jako jednoho na každou mapu.
Mám pár questů, sbírání kostí pro přátelskýho kostěnýho golema, najít knížku pro bánší, co nemůže zpívat, a její sestry... prozkoumávám mapu.
Potkala jsem velmi sympatickýho a uplně šílenýho nekromancera. Samozřejmě se přidal... po tom co jsme mu vymlátili nějaký zuby, což ho přesvědčilo, že jsme uplně úžasný. Má tendenci v boji řvát "die die die", a chechtat se jako maniak. Chhh, proč nemůžeme mít nějaký sympatický... příčetný a hodný postavy.
Nekromant nás pověřil nalezenim hromady mrtvol pro jeho rituál. Shodou okolností je mám u sebe. Myšlenkový pochody postavy, která nabrala bez questu haldu mrtvol... nechme stranou :-D. Takže jsem mu dala ty mrtvoly, aby mohl udělat rituál na uvěznění Mortis v oltáři... a zvrhlo se to, zjevilo se nějaký monstrum a okamžitě zaútočilo. Ne herně, dialogově.
Ten parchant sebral naše duše, a uvěznil je v dungeonu. Mám jen sebe a toho nekromanta, zbytek party pryč. Vypadá to, že vyfasuju na tuhle misi provizorní jednotky.
Možnost flirtovat s nemrtvym vlkodlakem pokrytym jakejmasi vředama se samozřejmě cení... ne, ne, moment, ne.
Vlkodlak řikal, že jsme ještě naživu. Naše duše jsou uvězněný, ale on cejtí, že se můžeme zachránit, pokud si pospíšíme. Takže hurá na to, v týhle... podvyživený sestavě. Sejmout první hlídku bylo pěkně těžký, s cizíma jednotkama. Byly nějaký chybky. Za hlídkou se k nám přidala ještě upírka, a řeknu vám, upíři v týhle hře vypadaj velmi kompetentně. Tahle konkrétní se navíc zná s tim nekromantem. Ejamar se jmenuje. Ale asi jsou kamarádi, či co, takže mu řiká Ídžej. To je ostatně ve hře běžný, postavy maj různý absurdní jména, a vzájemně se zkratkujou. Na druhý straně za strážema se k nám přidal lich jménem Kýbl. Jeho bojová hláška je "Lets be friends". No nic. Pojďme zkusit raději NEBEJT kamarádi a dostat se ven.
Doufala jsem, že Ídžej bude ten, kdo dokáže odstraňovat z mapy ty trny, protože je spousta míst, kam se přes ně nemůžeme dostat, ale bohužel to vypadá, že chlapec je portálista. Nu což, to se taky hodí.
Tak jsem zase venku, našli a aktivovali jsme portál z toho vězení zpátky ven. Mám zpět svou partu, a zjistila jsem, že člověk může mít v partě jen dva společníky naráz. Ten roguňák (Orion, Ori) co mám od začátku je sakra ranař, navíc se umí plížit. Takže na střídačku jde elfka. Furt jí mám s sebou, ale tak jako že... v batůžku. Elfka Pokémon. Můžu si jí kdykoliv vzít nazpět, otázka je proč. Nekrouš je BRUTÁLNÍ. Plošňák s velkym rozsahem co drží dvě kola a dává debufy, dva útoky za kolo, rozsah jako prase, cokoliv zabije, z toho automaticky dělá nemrtvý. Wau.