Vidíš, stačí jenom dostatečně dlouho vydržet

Teď to asi byla podobná chybka jako u mě, kdy se mi to na první pokus nenainstalovalo správně a na druhý najednou ano. Navenek to totiž máš v těch adresářích dobře. Zatím bych hotfixy neinstaloval, ono to půjde i bez nich, a kdyby něco, tak je lze doinstalovat později.
Pokud jde o obsah modu, je to spíše takové interaktivní video, kde se střídají protagonisté, z jejichž úhlu pak sleduješ události proběhlé v příběhu knížek a her (vyplňuje to hluchá místa mimo děj). Je to vlastně hodně prima, protože ten mod jednak vychází z voleb, které jsem v hrách preferoval sám, a pak to právě dobře vysvětluje, proč jsem k některým postavám měl větší sympatie (např. proč jsem dvojku zakončil tak, že jsem nechal Letha jít, neboť mi to prostě v tu chvíli přišlo správné, stejně tak, proč jsem vůbec ve dvojce šel cestou Iorwetha).
Prima je i změna grafiky v různých pasážích, když se hra třeba vrací k událostem jedničky, tak postavičky mají taky modely z jedničky atd. Na svatbě jsem na první pohled nepoznal v tom množství postaviček jen jedinou, ale pak jsem se musel klepnout do čela:
Čarodějnice Abigail z jedničky.
Na první pohled bych to přirovnal k tomu dodatku CD Projektu, kdy se postavy v jednom videu s hráčem loučí. Tohle je mnohem větší a velkou devizou je právě to dovysvětlení hluchých míst a jejich propojení s tím, co si hráč přečetl/hrál. Už kolikrát jsem si myslel, že bude konec, ale vždycky se najednou jedna z postaviček objeví s něčím, co rozvine nějakou vzpomínku.