Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 16:27:21
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6]

Autor Téma: The Witcher: Farewell of the White Wolf  (Přečteno 18847 krát)

kloudici

• Mladší člen
  • **
Re:The Witcher: Farewell of the White Wolf
« Odpověď #75 kdy: Říjen 31, 2020, 21:24:48 »

Když spustím ten settings tak naběhne obrázek s tím, že mód je nainstalovaný a připravený ke hraní. Zkusila jsem spustit hru tím launcher.exe a zase naběhla původní hra, mód ne.
V adresáři Documenty\Witcher 2\UserContent mám to, co je na screenu 7.
Ten patch jsem spustila znovu, podle tabulky je mód nainstalovaný a je tam možnost buď to odinstalovat, nebo změnit game mod - screen 8
Ale pořád se spouští jenom původní hra - bez jakéhokoliv chybového hlášení.
Tak mám zkusit ješt tu manuální instalaci? 
Ještě dotaz: co je ten FotWW installer 3? Mám ho spustit?
Už mě to neskutečně štve, navíc je mi trapně, že pořád otravuji a mám sto chutí s tím definitivně seknout a smířit se s tím, že si ten mód holt nazahraju  :(
« Poslední změna: Říjen 31, 2020, 21:32:26 od kloudici »
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #76 kdy: Říjen 31, 2020, 22:06:35 »

Tak nevím, co jsem udělala a jak jsem to udělala, ale konečně to funguje, po spuštění hry naběhne začátek módu.
Všem, kteří mi radili a pomáhali moc děkuji za svatou trpělivost, jste skvělí.
Tak jdu konečně hrát.  8)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #77 kdy: Listopad 01, 2020, 00:12:47 »

Byl to větší boj a zábavnější hra, než samotný mód :D. Hraní módu je tak vlastně pro tebe odměna :).
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #78 kdy: Listopad 01, 2020, 07:12:39 »

To jo. Mám obavy, aby po tomhle martyriu nebyl ten mód nuda  :D :D :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #79 kdy: Listopad 01, 2020, 09:59:26 »

Vidíš, stačí jenom dostatečně dlouho vydržet :D Teď to asi byla podobná chybka jako u mě, kdy se mi to na první pokus nenainstalovalo správně a na druhý najednou ano. Navenek to totiž máš v těch adresářích dobře. Zatím bych hotfixy neinstaloval, ono to půjde i bez nich, a kdyby něco, tak je lze doinstalovat později.

Pokud jde o obsah modu, je to spíše takové interaktivní video, kde se střídají protagonisté, z jejichž úhlu pak sleduješ události proběhlé v příběhu knížek a her (vyplňuje to hluchá místa mimo děj). Je to vlastně hodně prima, protože ten mod jednak vychází z voleb, které jsem v hrách preferoval sám, a pak to právě dobře vysvětluje, proč jsem k některým postavám měl větší sympatie (např. proč jsem dvojku zakončil tak, že jsem nechal Letha jít, neboť mi to prostě v tu chvíli přišlo správné, stejně tak, proč jsem vůbec ve dvojce šel cestou Iorwetha).

Prima je i změna grafiky v různých pasážích, když se hra třeba vrací k událostem jedničky, tak postavičky mají taky modely z jedničky atd. Na svatbě jsem na první pohled nepoznal v tom množství postaviček jen jedinou, ale pak jsem se musel klepnout do čela:

Spoiler: ukázat
Čarodějnice Abigail z jedničky.

Na první pohled bych to přirovnal k tomu dodatku CD Projektu, kdy se postavy v jednom videu s hráčem loučí. Tohle je mnohem větší a velkou devizou je právě to dovysvětlení hluchých míst a jejich propojení s tím, co si hráč přečetl/hrál. Už kolikrát jsem si myslel, že bude konec, ale vždycky se najednou jedna z postaviček objeví s něčím, co rozvine nějakou vzpomínku.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #80 kdy: Listopad 01, 2020, 11:50:22 »

Jsem na konci, hezkých 6,5 hodiny a musím říci, že se tahle modifikace opravdu povedla. Dokonce to má jednu pasáž, která by se mohla z fleku objevit i přímo v Zaklínači 3. Má to ovšem taky jednu drobnou vadu na kráse - u mě se místy překrývaly dvě hudební stopy. Jelikož modifikace nemá dabing, tak ta hudba je po většinu času to jediné, co hráč slyší, no a když se to ještě takhle překrývá, tak to docela ruší.

Postupně sem zkusím dolepit nějaké screenshoty. A kdyby to někoho zajímalo, ano, modifikace má svou postelovou scénu ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #81 kdy: Listopad 01, 2020, 12:16:40 »

Jasně - vydrž prťka, vydrž:D
Včera jsem moc nehrála, bylo už dost pozdě, dnes jsem se k tomu ještě nedostala, odpoledne se na to vrhnu.
Hned na začátku mě mile překvapilo, že tam je i Regis, toho jsem měla v ságách moc ráda. Pro ty, kdo nečetli Spkowskiho a nevědí o koho jde
https://zaklinac.fandom.com/wiki/Emiel_Regis
« Poslední změna: Listopad 01, 2020, 13:37:49 od kloudici »
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 4 5 [6]