Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:38:25
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6

Autor Téma: The Witcher: Farewell of the White Wolf  (Přečteno 18838 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:The Witcher: Farewell of the White Wolf
« Odpověď #60 kdy: Říjen 30, 2020, 20:37:35 »

Zkus se ještě podívat před tou instalací do svého profilu na disku C, konkrétně adresář Documents. Měla bys tam mít asi hned dva adresáře - The Witcher 2 a Witcher 2. V jednom (nebo v obou) by měl být adresář Downloads a UserContent. Udělej mi z nich prosím tě screenshot.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #61 kdy: Říjen 30, 2020, 21:03:43 »

Mám tam 2 adresáře: 1.) screen 19 - tam je jenom složka Downloads
2.) screen 20 - složka Downloads a screen 21 - složka User Content.

Zatím to teda nebudu mazat a hru nebudu instalovat. Potřebuješ ještě něco?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #62 kdy: Říjen 30, 2020, 21:57:29 »

Díky, už v pohodě. Mě pak napadlo, že ty patche se musely někam stahovat a dalo by se podle nich zrekonstruovat, jestli se ta krabicovka patchnula předtím správně. Tyhle adresáře totiž zůstávají bez ohledu na odinstalaci hry. Nicméně chybka byla asi jinde, protože v UserContent by měla být podsložka farewell_white_wolf.

Takže než budeš instalovat hru, tak to udělej přesně jak psal Milhaus, adresáře The Witcher 2 a Witcher 2 smaž. Ať si to hra založí sama a uvidíme.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #63 kdy: Říjen 30, 2020, 22:05:55 »

Jasně, smažu vše z předchozích instalací. Jsem fakt zvědavá, jestli to tentokrát klapne. Vypnula jsem i Firewall Windows Defender, protože ten mi při předchozích intalacích měl snahu blokovat instalace, musela jsem je povolovat.
A ještě pro jistotu: můžeš mi napsat přesný postup jak mám instalovat ten mód a hotfix (nebo hotfixy? I ten CZ hotfix? Mám ho instalovat, je potřeba?)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #64 kdy: Říjen 31, 2020, 04:21:46 »

Nejprve smaž ty adresáře v dokumentech i případné adresáře hry po předchozích instalacích.

Pak bych doporučoval postupovat tak, jak ti Elemir už psal (bez té manuální instalace).

Jen bych zkoušel funkčnost opravdu krok po kroku. Tedy nejprve nainstalovat hru, zapnout, pak nainstalovat mód, zapnout, pak hotfix, zapnout a případně cz hotfix a zapnout. Tak minimálně vysleduješ, ve kterém kroku je chyba, respektive pokud to nebude fungovat už po tom druhém, pak bude asi chyba v něm a podobně.
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #65 kdy: Říjen 31, 2020, 11:29:14 »

Nebudete mi věřit, ale opět mi to nefunguje.
Dělala jsem to step by step, jak psal Milda, nainstalovala jsem hru z offline inst. souborů, spustila hru, fungovala. Pak jsem rozbalila ten zip archiv módu do složky s nainstalovanou hrou. Spustila jsem hru a zase naběhla "normální" hra , ne mód.
Pak jsem spustila FOTWW Installer - viz screen 1, naběhlo mi okénko instalace - viz screen 2. Zvolila jsem Next a naběhla mi tato chyba - viz screen 3, pak screen 4.
Ve složce s nainstalovanou hrou mám tohle - screen 5.
Tím jsem prozatím skončila, nevím co dál. Potřebuji (opět :() poradit.

IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #66 kdy: Říjen 31, 2020, 13:09:10 »

Proč máě složku The Witecher2 ve složce The Witecher2, tedy proč jí tam máš 2x? Neměl by ten mód byt nainstalovaný v složce hry, tedy tam, kde jsou složky ze screenu z tohoto příspěvku: https://www.svetmightandmagic.cz/forum/index.php?topic=1195.msg18415#msg18415
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #67 kdy: Říjen 31, 2020, 16:17:01 »

Protože jsem si vytvořila složku The Witcher 2 do které jsem chtěla nainstalovat hru a samo se mi to tak nastavilo/nainstalovalo. To je špatně? Mám obsah té podsložky přesunout do té složky The Witcher 2? Nebo mám tu hru přeinstalovat? Nebo co s tím?
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #68 kdy: Říjen 31, 2020, 16:39:32 »

ne, já jen že složka s nainstalovanou hrou je The Witcher 2/The Witcher 2 a ne The Witcher 2, tedy na screenu 5 není složka s nainstalovanou hrou, ale je to složka nad ní.

jinak podle screenu 3 ti tam chybí nějaký soubor, který se nejspíše instalátor snaží přepsat. Konkrétně asi soubor s načítací obrazovkou.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #69 kdy: Říjen 31, 2020, 16:43:00 »

Raději to zase celé odinstaluj, včetně profilu hry v Dokumentech. Jakmile pak spustíš GOG instalátor hry, tak na té první kartě (tom instalačním obdélníčku), je vlevo dole tlačítko Options. Na něj klikni a tady si pak můžeš upravit, kam se hra bude přesně instalovat, tedy D:\hry\The Witcher 2. Hru nainstaluj a otestuj, jestli jde. Pak si udělej komplet zálohu tohoto celého adresáře.

Poté si do složky The Witcher 2 rozbal obsah toho zipu patche, aby si v The Witcher 2 měla soubory FOTWW Installer a pack0 + k tomu můžeš hodit hotfix 3. Z instalátoru FOTWW Installer pak spusť patch a hru otestuj, co to bude dělat.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #70 kdy: Říjen 31, 2020, 16:47:29 »

OK, jdu na to.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #71 kdy: Říjen 31, 2020, 17:06:48 »

a raději to spouštěj jako správce.
IP zaznamenána

kloudici

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #72 kdy: Říjen 31, 2020, 18:35:42 »

Raději to zase celé odinstaluj, včetně profilu hry v Dokumentech. Jakmile pak spustíš GOG instalátor hry, tak na té první kartě (tom instalačním obdélníčku), je vlevo dole tlačítko Options. Na něj klikni a tady si pak můžeš upravit, kam se hra bude přesně instalovat, tedy D:\hry\The Witcher 2. Hru nainstaluj a otestuj, jestli jde. Pak si udělej komplet zálohu tohoto celého adresáře.

Poté si do složky The Witcher 2 rozbal obsah toho zipu patche, aby si v The Witcher 2 měla soubory FOTWW Installer a pack0 + k tomu můžeš hodit hotfix 3. Z instalátoru FOTWW Installer pak spusť patch a hru otestuj, co to bude dělat.
Udělala jsem to přesně tak, jak jsi mi radil, veškeré instalace proběhly v pořádku, ale po spuštění naběhne zase jenom původní hra  - ne mód. Mám to tam teď takhle (viz screen)
Co dál? Mám spustit ten Hotfix 3 ? (zase jako správce).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #73 kdy: Říjen 31, 2020, 20:42:05 »

Když spustíš ten settings, tak to nyní píše co? Plus co je v adresáři Documenty\Witcher 2\UserContent. Každopádně spusť ten patch potom ještě jednou, jestli se něco změní (pořád vše jako správce).

Edit: hru jinak zkus spouštět přes soubor Launcher.exe.
« Poslední změna: Říjen 31, 2020, 20:55:45 od Elemir »
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #74 kdy: Říjen 31, 2020, 20:52:17 »

Kdyby si v adresáři UserContent nic neměla, tak můžeme vlastně zkusit nejprve manuální instalaci.

Normálně si někam rozbal celý soubor pack0.zip a jeho adresář Witcher 2 potom překopíruj na adresář Witcher 2 v těch Dokumentech (prostě ho tím adresářem přepiš). Tím by se v UserContent měl objevit adresář farewell_white_wolf s daty modifikace, plus by to mělo být již nakonfigurované (on ten installer vlastně dělá přesně tohle).
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6