Jo, kontrolováno a už je to v pohodě.:-) No, upřímně už jsem to párkrát u Tvých videí viděl, ale vždycky jsem si říkal, nějakých 8, 10 minut, to se stane a asi nemá cenu to řešit. Takže v pohodě.:-)
Já určitě nechtěl nějak opravovat nebo korigovat našeho guru, jen jsem si byl docela jistý jinou informací, no.
Do čtyř rytířů bych taky nešel, stejně jako nějaké experimentální party. Tyhle hry rozehrávám vždycky se stejnými postavami, parta, která mi tak nějak vyhovuje, hlavně mám potřebu mít tu partu asi co neuniverzálnější. Takže
MM6 - Paladin, Lučištník, Kněz, Mág
MM7 - Rytíř, Lučištník, Kněz, Mág
MM8 - Temný elf, Nekromancer, Upír, Kněz, Rytíř
MM9 - Paladin, Gladiátor, Kněz, Lich
vlastně mám tendenci experimentovat jen u MMX Legacy, kde mi to dává největší smysl. U MM6 mi přijde lepší si brát Paladina, protože nemá proti Rytířovi moc nedostatků a navíc má magii. V MM7 jsou upravené dovednosti a tam mi přijde Rytíř vyloženě lepší postava, jen nemá tu magii. Ale abych se vrátil k jádru pudla - já beru magie, protože magie je dražší na naučení + získám do začátku dvě kouzla zdarma. Takže koupit si Vnímání / Odstranění pastí je o dost levnější, hlavně takhle ze začátku, než si to nakliknout a pak si dokupovat magie a kouzla. Stejně jako mi přišlo zvláštní, že sis naklikl jak meč, tak sekeru u stejné postavy, to bych upřímně nečekal, přijde mi to zbytečně vyhozená dovednost do začátku.
Za video k MM9 bych byl rád, ale vlastně bych byl rád třeba i za MM7, MM8 nebo nějakou jinou hru, kterou by ses mi trefil do vkusu (Betryal at Krondor, Heroes of the Monkey Tavern, The Quest), na tyhle Tvoje videa se vždycky podívám moc rád..