Tak pokračoval jsem v hraní. U biskupů jsem si našetřil od 8 úrovně expy tak, aby mohli rovnou se povýšit na 10 level, pak z nich na 9 udělal zloděje, potrénoval krádež na max a pak je zase hned změnil na biskupy. Taky jsem do party vzal místo Mylese toho nosorožce barda a i u něj jsem vytrénoval krádež. Díky možnosti se léčit atd, to šlo hodně rychle.
Pak jsem pokračoval v tréninku postav, zejména tedy alchymie a magie země a vody u všech biskupů a u hybridů tak nějak na střídačku, dokud měli manu, tak něco jakože kouzlili a pak přešli na zbraně.
Na 11 úrovni jsem s 800 tisíci vyrazil do Horské divočiny a pak i do zámků Rapaxů za kovářem. Než jsem se k němu dostal, dostaly se všechny postavy na 12 úroveň. Některé ty boje jsou poměrně dobře dotované, nejvíc exp jsem asi získal za 2 rapaxské mrtvoly na 21 úrovni a 4 na asi 18, nebo tak nějak. Bylo to něco přes 71 tisíc pro každého. Přitom ty boje nejsou zas tak těžké. Výhoda Saxxe je, že má saxofon, skrz který může čarovat štít duší, což se dost hodilo na zdejší kněžky (a já ještě neuměl to kouzlo). Nicméně celé jsem to tam neprocházel, neboť nebylo mým cílem expit a postupovat na úrovních. Od kováře jsem koupil hlavně helmu nekonečna, zlaté brnění, plátové chrániče nohou, hadí boty a šat mládí. na 12 úrovni se postavy mohli naučit kouzlo teleport a já již našel 2 knihy s vytvořením portálu a 1 s návratem, tak jsem si zde udělal i značku a pak se vrátil zpět do tábora Umpani.
Ke kováři jsem se ještě párkrát vrátil (skrz teleport) a koupil ještě jednu helmu nekonečna, ještě jedno zlaté brnění a pancířové kalhoty a 2 šaty mládí a momentálně již 4 boty z hadí kůže.
Hlavně přilba nekonečna způsobila, že lord a samuraj mohou víceméně kouzlit neomezeně, pokud kouzlo, co čarují, nebere více jak 5 many. Je to vhodné pro jejich trénování v magiích. Šat mládí zase dostali všichni tři biskupové a u nich tedy platí, že mohou čarovat bez omezení kouzla, které berou 2 body many (každý tah se jim 2 body obnoví). Brnění dostal lord a Vi. Boty jsem dal zatím biskupům a hodlám je dát všem postavám. Taky jsem všem koupil od Bely plášť barev a celkově zvedl u všech postav odolnosti tak, že po zakouzlení magické clony mají všichni odolnosti kolem 100. Tedy jsou vůči magiím poměrně dosti odolní a ani moc nepotřebuji kouzlit elementární štít a štít duší.
Co mě překvapilo, že Ferro prodával některá kouzla už nyní (nevím jak je to možné). Neprodával tedy všechny, ale koupil jsem od něj třeba vyvolání elementála, nebo návratové kouzlo k portálu (díky tomu druhý biskup může portál používat a značku jsem si udělal v Tryntonu u fontány obnovy) a prodával i některá další. Tedy jsem uměl kouzla 5 kruhu dřív, než kouzla 4ho, jelikož ty jsem koupil až později v Arnice a v močálu.
Saxx taky poměrně brzy dosáhl v hudbě 100 bodů a od té doby nevím, co s ním, jelikož se prostě nemá moc co učit. Na boj jej nepoužívám. Přemýšlím, že bych z něj udělal dalšího biskupa, aby se mohl naučit některým ochranným či podpůrným kouzlům. Ale nástroje mají požadavky ne jen na hudbu, ale i level barda a ty nejmocnější potřebují 18 úroveň barda. Tak nevím, jestli na to čekat, či ne. I kdybych čekal, tak se pořád by mohl zvládnout naučit alespoň kouzla 2-3 kruhu, což by se hodilo, no. Ale zase ty nástroje s 18 úrovní za to asi nestojí a mohl bych to udělat dřív. A nebo jej možná vyhodím z party. Každopádně hudební nástroje může používat i po změně povolání na jiné.
Biskupové se pak něco kolem 13 úrovně naučili své první magie na 100. Konkrétně magii země a jeden už umí i alchymii na 100 (ostatní na 99). Přešel jsem tak z kouzlení kouzla dráždění a kyselý střik na kouzlo "Způsobit zranění", aby rozvíjeli Božství a božskou magii. V božství jsou ostatně už vcelku vysoko, neboť jej rozvíjeli společně s mentální magií a identifikací předmětů. V magii země, vody a mysli tak jsou už všichni přes 95 a spíše se hlemýždím tempem blíží 100ce. Pak budu nejspíše rozvíjet psioniku společně s magií ohně (a asi dorazím mentální magie) a čarodějnictví společně s magií vzduchu a všemi ostatními magiemi, když je budu chtít dotlačit na 100 bodů. Úmyslně jsem je moc nerozvíjel, abych měl vůbec kam dávat u biskupů body vědomostí při levelupu.
U ninji jsem trochu zazdil, že vrhací zbraně lze používat v obou rukách a že je na to potřebná i dovednost boje se dvěma zbraněmi. Když jsem jej vybavil tedy do každé ruky vrhací zbraní, stal se z něj skutečný zabiják, jelikož ta frekvence vrhů je hodně vysoká a tím i dost roste šance na okamžité zabití. Nevýhodou je, že je obtížné sehnat zbraně, co by házel, neboť má neskutečnou spotřebu a obchodníci toho moc neprodávají. Někde ve hře byla zbraň, co se vracela do ruky, ale už nevím přesně kde. Asi v té divočině, jak je chrám a čarodějnice, neboť tam jsem ještě nebyl. Ale je jasné, že nemá smysl mít v partě čistého zloděje, když ninja má všechny zlodějské dovednosti a přitom je výrazně lepší bojovník a ještě umí kouzlit. Jedinou nevýhodou je, že nemůže nosit tu přilbu nekonečna

.