Tak osamocený golem je na tom pořád stejně a statistiky má pořád stejný. Řekl bych, že obtížnost bude měnit hlavně respawnuté potvory, což samozřejmě moc neověřím.
Zatím mě to teda chytlo jak nikdy předtím, docela mi to odsýpá. I když je pravda, že ty levely by teda mohly přibývat rychleji. Výhoda je aspoň ta, že zlepšování dovedností funguje i jejich používáním, takže každý souboj něco přidá. To je moc fajn.
Rovněž teda zatím dost škudlím, protože se trochu bojím ekonomiky hry. Za první projití mapy, posbírání předmětů a vybrání truhel něco dostanu, ale mydlit respawnuté potvory znova a znova má podle mě smysl jen kvůli zlepšování dovedností a samozřejmě zkušenostem. Protože jinak toho z nich zas tak moc nepadá. Akorát z banditů pár zlaťáků, jinak nic.
Zatím mě dost zklamala právě Krádež, protože i když to zlepšuju Zlodejovi při každým level-upu, myslel jsem, že s vysokou hodnotou budu moct ukrást téměř vše a nebudu muset řešit peníze, ale tak to asi nebude. Celkem by mě fungování týhle mechaniky dost zajímalo.
Jo, asi blbej dotaz, ale ve hře jde poznat, kolik je hodin? Jako všiml jsem si samozřejmě střídání denní doby (slunce a měsíc jsou mimochodem vzhledem ke stáří hry fakt krásně udělaný), ale že bych věděl, že je 8 ráno nebo poledne, to teda nepoznám.. Nebo jestli čekat, až obchodník řekne, že má nový zboží..