Podle mě má hra problém s množstvím objektů v lokaci, a když se dostaneš na hranici, tak začne náhodně mazat. Jsou tu celkem dva odlišné typy chyb (obě jsou u mě zatím spojené s hradem Lorda Britishe, teď z fleku si nevzpomenu, jestli se mi to stalo i jinde).
Inventářový bug se projeví tak, že se hra odmítne uložit a náhodně smaže některé objekty (smaže se i příslušná save pozice). Při troše štěstí lze tento okamžik odhadnout, např. když zkonzumuješ něco z hromádky jídla, tak ti nezmizí jen jedna položka, ale komplet celá zásoba (např. místo 1 ryby z 20 zmizí všech 20). Všiml jsem si, že hodně se to vyskytuje právě ve chvíli, kdy máš v inventáři okolo 15-20 položek jedné věci.
Náhodné mazání pak probíhá při přechodu mezi lokacemi do postižené oblasti. Když jsem teď naposledy šel do hradu, tak jsem musel ještě v podzemí vyházet pár věcí, jinak mi třeba zmizela jedna z těch lahví s džinem. Ona ta lahev z Astrální sféry je obecně jaksi náchylná na mizení. Měl jsem třeba kliku, že jsem si jí všiml hned po výstupu z teleportu, protože pak na ní vlez jeden z vorzů a láhev prokazatelně zmizela. Musel jsem tedy loadnout. Kdo by jí přehlídl, tak má asi smůlu - tedy pokud je nějak klíčová.
Nejsem si jistý, jestli mi zůstalo úplně vše, protože jsem si toho všiml pozdě. V horším případě tu mám savy, ale vracet se mi nechce, protože i během toho tápání čas od času něco pořeším. Nedělám si akorát poznámky, protože mě to za současné situace přestalo bavit, takže bych to dohromady už nedal ani podle screenshotů. Z toho co si myslím, že jsem ještě nijak nepoužil, mám asi vše, takže nyní vyrazím ještě na Talorus a pak do Lothova vězení, kde mi zbyly nedořešené mříže.
Mě to přijde moc překombinovaný. Něco mi naznačuje, že bych to mohl celé dopořešit magií, ale já nejsem schopný kouzlení, protože se specializuju jako bojovník. Pokud jde o džina a ten lektvar, to byla taky náhoda, že lektvar mám, protože z té haldy lektvarů jsem našel jen jeden Iron Flesh a pokud bych ho vypil dřív, tak nemám nic. Proto mi to přijde jako nesmysl, že by to mělo být tak klíčové. A jestli jsem už něco ztratil, tak jsem v pytli úplně. Stejně tak to Filanium, vždyť já s Pattersonem vůbec nemusel mluvit a věděl bych kulový.