To je ovšem omyl, Elemire. Yuyu na magický obchody kašle. Pokud chci cetky, zabíjim něco, z čeho padaj. Nebo obcházim truhličky. Nikdy neobcházim obchody s nadějí, že budou něco mít (podle mojí zkušenosti nemaj).
Nejsem takovej extrémista jako bratr, kterej to dohrál komplet nahej, ale vybavení nijak zvlášť neřešim. Obecně ani nezabíjim titány, vyberu snadno dostupný truhly, co padne padne, a hurá na dungy.
Jeden prsten na bílou/černou mám z obelisků, ten připadne postavě co táhne obě, jeden amulet na elementy odtamtéž, ten je pro mága na kterym lítám... a pak buď mám štěstí, nebo nemám, mojí hru to v zásadě nijak neovlivňuje.
Podtrženo shrnuto... první a poslední vybavení co kupuju v obchodě jsou luky na začátku.
Nechápu tu přidanou hodnotu bonusu co to má ukazovat? Bavíme se tady o prstenech s + k magii? To hra ukazuje až v dalších dílech, je to 50% skillu. Bacha, nepřekročit 60 bodů, hra to nelimituje a dělá to neplechu s výpočtem poškození. Ale třeba den ochrany se dá seslat na skillu 90 a tu ochranu vám to skutečně napočítá :-D. Člověk si to prostě musí spočítat sám.
Jsou k najmutí lidi co dávaj + k magiím, do magický party je takovej +4 týpek uplně k nezaplacení.
Každopádně pokud hra přestala zobrazovat něco co zobrazovala, tak je možný, že se instalací patche něco vykakalo, ale já mám všechno v pořádku. Zkus novou hru, jestli tam taky bude problém.
(Jinak, maximální hodnota očarování + statistiky nebo + zbroj je 25, a to je sakra vzácnost, většinou beru cokoliv +15. Ale tuhle jsem si myslela, že si ze mě hra dělá legraci, padly mi dvě obyčejný čapky, jedna +24 zbroj a druhá +25 zbroj :-D.)