2Elemir: Já včera o půl jedné v noci v totálním zoufalství, že už jsem projel celý level 8, ale stále nemám dořešeno vězení v levelu 7 přelétl očima návod a přečetl jsem si dvě věci, jednu z návodu ve score, čím rozbít ORB - pravda, chtělo to možná méně zbrklosti a fakt se mrknout, co se válí na zemi, třeba bych na tohle po x hodinách došel nakonec sám, nevím. Mé pokusy na rozbití orbu byly nejprve Sceptre s tím modrým kamenem, pak jsem uvažoval o krompáči, pak jsem uvažoval, že si zajdu pro modrý diamant, ale to jsem zavrhnul jako asi pitomost, chyba je, že to člověk z lenosti vždy nezkouší a řekne si, ne, tohle to nemůže být :-)
No a pak jsem přelétl trochu tvůj deník a tam jsem se dočetl, že mám Trollovi dát 3 rudé drahokamy. Ty jsem s sebou pravda tehdy netahal, moc toho už tak neunesu. Tak jsem si říkal, kašlu na trolly, loadnul jsem a pobil jsem je a neřešil, co bych jim mohl nabídnout. Jenže cesta do vězení, bohužel pořád za mříží. Teď mě Richmond naťuknul na další věc. zkusit na mříž klíče. No, to jsem pravda na mříž zkusil jednou ve vyšších patrech a když žádné nefungovaly, tak sjem došel k názoru, že ve hře mříže zámky mít nebudou a vždy se budou muset otevřít nějakým mechanismem jako páka a pod :-)
Tak dneska uvidím, nechci si přečíst zatím další konkrétnější řešení, ani ten spoil výše jsem nerozklikl zatím raději :-) zkusím zabojovat s tím, co mám a s hinty, které jsem teda získal mrknutím do návodů druhých. Každopádně už teď je to škraloup na mém úspěchu a touhy dojet to bez návodu, když už jsem ta řešení po 25 letech zapomněl :-)
Popravdě tady hra trochu naházela hráči klacky pod nohy v podobě dead endu. Zamkne tě a jak nemáš, co je třeba, tak z tama asi nevylezeš. ale je otázka, nakolik je tohle vlastně side quest, v 8. levelu to totiž vypadá, že bych hru klidně mohl dotáhnout do finále i bez toho.
A čím více deníků, tím více Adidas sice jo, ale já, jak už deník existuje, tak už si říkám, psal bych, co už je napsané. Deník na UU2 asi dělat nebudu, ono se mi totiž stejně ani moc už nechce, už po deníku na Lands of Lore jsem si říkal, že to bude poslední herní deník :-) Sranda je, že tu máš deníky i na EoBy, čehož jsem si taky nevšiml a psal jsem pak na oldgames své.