Tak či tak, vyčistila jsem důl, Xana jsem tentokrát oslovila supersexy sorcererem, takže byl přátelskej, ale nechala jsem ho v hostinci, protože nemá zrychlení a protože .. no prostě nechala. Vypadá to že tam počká, až/jestli se pro něj jeho sexy sorcerer vrátí.
Byla jsem lokaci před druhym (bandistkym) dolem než mi došlo... že ne. Jsem napřed. Moje postavy nedokážou jít lesem do lokace kde náhodou narazej na bandity. Musíme se dozvědět kde jsou. Vzhůru dolů do městečka a do hospody, kde blbou náhodou narazíme na chlapa, kterej ví kde maj banditi kemp.
Potkali jsme neeru, což znamená, že jsme jí sice zachránili, ale do party jí neberu. A sice teda nejsem Dragon Age typ templář, ale v jejim případě bych skoro chápala výjimku. Zvlášť po tom veselym odstavečku od milhause. No nic, žije.
A koukám koukám, padnul mi ranger. A já si toho ani nevšimla. Muselo se to stát už dávno, před exportem, když jsme zabili toho strážnýho co na nás zaútočil ve městě. Když ono to na tu postavu nemá dramatickej vliv, jsem si všimla až teď. Nikdy jsem si neuvědomila kolik toho ten ranger vlastně má, dokud jsem nebyla nucená to na něj editorem naházet nazpět. Protože ve hře to napravit nejde. Nenechám ho padlýho celou hru kvůli tomu že jsem si před exportem chtěla koupit šípy, za všechny ty prachy co jsme poctivě vydělali běhánim sem a tam s mizernou kapacitou inventářů.
Každopádně banditi vybitý, jde se do toho dolu.
Důl zatopen... no, nikdo nesliboval, že to bude zajímavý.
Furt mi padaj z hlavy sluchátka, bez molitanů nedržej. Hygiena může vážně poškodit vaše herní zážitky.
Už běháme po městě, fujky.