No, to já jej asi podělal, zvláště, když mám v partě ještě jednoho mága a ještě asi budu mít další dva mágy později. Kouzlo jako identifikaci jsem jej zjevně učit neměl

. Ale já tu hru, respektive obecně ta kouzla tak dobře neznám. Vždycky to hraji jednou za delší dobu a už nevím, co funguje a co ne. Pak to během hry zjišťuji a na konci vím, ale to už je mi to na nic. V tomto ohledu je lepší ten mág, no, si to může vyzkoušet.
Na této obtížnosti mi přijde, že vyvolané obludy se řídí stejnými pravidly, jako nepřátelské a tedy jsou asi o dost silnější, než by měly být. Domnívám se, že třeba každý brouk, kterého druid vyvolá, by s přehledem sejmul celou mojí partu a druid je vyvolá třeba tři na jedno zakouzlení. Momentálně má namemorovaný 4, tedy klidně může vyvolat 12 brouků současně a oni nemizí (tedy vydrží hodně dlouho). Proto jsem se učil i vyvolávací kouzlo u zaklínače, aby byl v partě užitečnější, protože jinak se v podstatě jen vezl. Ale nakonec jsem to použil jen trochu v údolí stínů v na začátku v hrobkách, kde těch nepřátel bylo hodně a ne všichni se vždy zaměřili na vlkodlačici a já potřeboval je buď zaujmout nějakou jinou potvorou, nebo jim alespoň zamezit v cestě k těm slabším postavám.
Ale asi jsem jej neměl učit některá kouzla, jelikož je stejně skoro nepoužívám. Třebas se ale uplatní později. Naposledy jsem jej tuším naučil ohnivou kouli a ledovou bouři. Ale pořád počítám i s tím, že ty základní kouzla 1-3 kruhů, se naučí ti ostatní mágové relativně rychle (tedy i ti asi dva budoucí z vraha a kensaie) a že je budou můct memorovat dle potřeby (v tomto ohledu jsem zaklínače neměl učit tu identifikaci). Tedy ty různý pavučiny, tuky a podobně, by měli asi zvládnout (ten jeden, co jej nyní už mám, některá umí).
Ale zvažuji i, že bych se u vraha spíše orientoval opravdu na toho bojovníka, jelikož na této obtížnosti ti mágové moc užiteční nejsou a vrah si ani nyní moc neškrtne a ani jako mág asi zářit nebude. Jinak jsem už přešel 9 level, tedy jej asi nakonec předělám na té 13. V nejhorším jej podělám úplně, no.
Jo, vylepšená neviditelnost by asi mělo být top kouzlo pro toho vraha/mága, jestli jsem to dobře pochopil

.