No zdá se mi, že jsem tím kulovým bleskem na velmistra s mágem, dával v jedné fázi největší zranění. Pohybovalo se to kolem 1000-1500, což předčilo i ohnivá kouzla a docela mě to překvapilo, protože v té verzi 1.3 to nefungovalo. On tedy mág má i to magické ostření, které ten efekt asi zlepšilo. Šaman jej nejspíše nemá.
Šaman a druid mají Magické zaostřování právě max. na mistra. V podstatě všechno, co jsem šamankou vykouzlil, byla slabota a to včetně toho Cyklónu na konci, který měl být údajně ultimátním kouzlem. Spíš to byl ultimátní bug

Ale ta vlna z Magie vody, jak popisoval tata, to je zajímavé kouzlo. Ostatně Magie vody je obecně zajímavá. Pamatuju si, že tenhle obor jsem podceňoval už u starých Heroes a pak se ukázalo, jak užitečná dokáže být.
Dnes som zabil toho kryštálového pavúka a kupodivu len mágiou. Najprv som použil kúzlo Očista. Takto prišiel o svoju kryštálovú ochranu a potom som ho zasypal ohňom.
Hm, to je zajímavé. Když jsem zkoušel ten test, tak mu tam pořád visela ta ikonka o redukci magického zranění, takže mě ani nenapadlo to zkoušet

Je možné, že obtížnost pavouka upravili, byl to častý zdroj stížností. Mám tu archivované datové soubory od Early Access až po současnost, tak až bude čas, tak na to kouknu. Ostatně už bych mohl vůbec pohnout i s bestiářem.
nevite komu dat ten Maineryho přívěsek,není v ukolech a přitom se zobrazuje ve skalním městě
Mayneriho přívěšek je součást povyšovacího úkolu Lovce. U družin bez Lovce je v podstatě k ničemu, ale to oznámení se bude zobrazovat i tak. Zbavit se toho nejde.