Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 15:33:34
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 28 29 [30]

Autor Téma: Komponenty k novému PC (2016)  (Přečteno 79011 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Komponenty k novému PC (2016)
« Odpověď #435 kdy: Duben 26, 2021, 23:46:42 »

Taky nesnášim takový ty kontrolky na spícim monitoru atd. Buď to jde jednoduše vypnout komplet, nebo to škubu ze zásuvky. Žádný záhadný světýlka netrpim.

:-D ta myš je opravdu... opravdu komplikovaná. Osobně beru něco klasickýho, střídmýho, 5-7 tlačítek. Ta z odkazu byla bezva díky tomu tlačítku vedle kolečka. Snadno dostupný, programovatelný, naprosto super. Měli by dávat všude. Nemám ráda myš co vypadá jako bych měla ke hraní ještě cvičit jógu :-D.

Akorát nechci znova stejnou, protože nemá uplně příjemnej povrch (navíc se blbě čistí, taky nesnášíte když musíte dlabat bordel ze skulin?), + to vadný kolečko... Jako jasně, vždycky se vyskytne vadnej kus všude, a pokud nebude volba, půjdu tam kde jsem zvyklá.

Moje bezdrátový sluchátka... obávám se že jsou radiofrekvenční :-). A fungujou dobře, nevšimla jsem si žádnýho zpoždění, i když je fakt že nejsem moc na střílečky. Nemám nic na BT, musim říct že jsem proti týhle technologii asi zaujatá nebo co :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #436 kdy: Duben 27, 2021, 20:08:45 »

Nějakým zázrakem se ke mě dostala myš od Mars Gaming (marsgaming.eu), model MMO. Je to starší typ, ale má velikost něco mezi klasickou a notebookovou myší, přitom je robustnější, má pogumované tělo a je těžší, což mi vyhovuje (nemám tolik tendenci zvedat ruku i s myší, když jezdím po kraji podložky ... takovej blbej zlozvyk, ale dost nepříjemný pro hraní :)). Tlačítek má dost a dobře řešených. Čekal jsem, že to bude nějaký šunt, ale jsem s ní nakonec spokojený. Ve výběru mají haldu myší. A4Tech jinak nejsou špatné, mám od nich taky pár příslušenství.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #437 kdy: Duben 27, 2021, 21:07:51 »

Osobně mám talent vybrat si vždycky největšího a nejtěžšího potkana v nabídce. Neni v tom úmysl, je to prokletí. Fakt je, že nechápu lidi s větší rukou, protože větší myši se prakticky nevyráběj? A když si vemu menší myš (jako to co máme služební) tak je to nepohodlný, jako kam si na to mám odložit ruku. Kdybych byla chlap, 210 cm, tak bych se bála, že mi ta myš zůstane za nehtama.

Ono na tý váze dramaticky nezáleží, jsem zvyklá, navíc myš prakticky nezvedám, podložku nepoužívám. Mám to z jedný strany monitoru na druhej cca 1cm pohybu na stole, svisle samozřejmě míň, takže to neni jako kdybych dělala nějaký velkorysý gesta.
IP zaznamenána

tono

• Zasloužilý člen
« Odpověď #438 kdy: Duben 28, 2021, 16:33:34 »

Nenormálne, ako idú PC komponenty hore. Včera stál HDD Seagate IronWolfPro 16TB 421€ a dnes ho ponúkajú za 492€ :(
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #439 kdy: Duben 28, 2021, 17:25:18 »

Nj, zas nějaká kriptoměna, lidi co tohle dělaj by se měli strílet.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #440 kdy: Duben 29, 2021, 11:20:55 »

Vybírat myš je občas zábava, když člověk čte ty názory předchozích kupců. Smutný, že ty nejhezčí dizajny jsou zrovna ty co maj nejvíc hlášenejch poruch. Neni mi jasný, jak někdo může dát 100% hodnocení a pod to napsat, že musel myš 2x reklamovat. Nakonec jsem prošla tu A4tech a taky Cougara, jelikož toho mám aktuálně, a skončila u toho Cougara, vzhledem k o něco lepšímu tvaru/povrchu. Neni to model co jsem chtěla, ten už se asi nevyrábí, ale hej, kdo jinej má v práci svítící myš, že. Na klikání v SAPu to bude víc než stačit.

Popravdě jsem doufala že najdu něco... řekněme mňam, co bych si nechala doma na hry a vzala do práce tu co mám teď, ale nakonec jsem prostě vzala lacinější myš do práce a na hry mi zůstane co mám teď. Nabídka mě porazila, prohrála jsem. No, třeba příště.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 28 29 [30]