Lands of Lore jsem podle podkladů získal v roce 2016, ale už si nejsem jistý, jak to bylo označené. Nicméně cena byla dost nízká, takže to možná někde popsané bylo. Asi bych to ale i tak ignoroval, protože dle popisu bych tenkrát asi netušil, kde je problém a nejspíše bych to býval jako vadu nevyhodnotil. U toho Descent to Undermountain jsem už věděl, o co jde, u toho šlo o záměrný nákup.
Nebýt katalogizace, tak bych na tu Lands of Lore dokonce zapomněl. U jiných krabiček si nic takového nevybavuji, takže jde asi opravdu je o dvojici krabiček v mé sbírce. Foxing na interních materiálech bych osobně asi neřešil, ty fleky mohou mít klidně jinou příčinu a stejně to už bylo nějakou dobu pohromadě. Příště si prostě dám větší pozor.
Abych to teď dával do "izolace", je asi taky zbytečné. Krabička Lands of Lore ležela léta uskladněná s dalšími krabičkami v jedné krabici. Navíc tu mám třeba v knihovně hodně staré výtisky knih, a u některých bych řekl, že je foxing taky, takže karanténa by ničemu nepomohla. V bytě to lítá tak jako tak.
Flekatý insert u Descent to Undermountain byl právě krásně vidět. Zdenek-V ty vady fotí, ale hodnotí jen stav medií. Podle fotky to vypadalo na pár skvrnek v pravém dolním růžku, ale realita byla taková, že foxing byl hlavně hodně pod prostorem CD, asi jak tam kondenzovala voda a pak byl od toho chycený vnitřek zadního dílu krabičky a sem tam i okraje. Z vnějšku bych řekl, že je krabička ok, jen sem tam to vypadá, že nějaký ten drobný flíček je. Výhodou je, že zrovna tahle krabička šla vybělit dobře, takže je zároveň i dobře vydesinfikovaná. Kdybych za to dal víc, tak mě to asi štve, ale cena byla přiměřená ... i když, mám kvůli tomu nutkání pořídit si US verzi

. Teď zpětně si říkám, že jsem se na to měl vykašlat, ale holt stalo se.
S Lands of Lore je to horší. Tu edici, co mám, jsem prostě chtěl a v lepším stavu by mě dneska vyšla na 4000 Kč. Je to prostě UK edice a to samo mluví za vše

.
Máš foto toho insertu a registračky, že bych nakoukl?