Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:07:36
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Dragon Age: Origins  (Přečteno 7909 krát)

sara98

• Mladší člen
  • **
Dragon Age: Origins
« kdy: Prosinec 13, 2014, 16:20:02 »

Vypadá to, že tady by se taky hodilo samostatné téma. Akorát mám dilema, jestli dát Origins a Awakening pod jedno téma, nebo jen Origins?

Citace: Yuyana
Z mojí zkušenosti je DA:O/A celkem v pohodě, jak se naučíš některý základy. Jsou tam věci, který hodně zjednodušej boj. Například kouzlo "mana clash" (nemám češtinu :-)), který prakticky automaticky zabije nepřátelský castery. A jak vyřadíš castery, tak to bejvá dobrý. Taky to funguje na démony/stíny/abominačky a další potvory a má to krásnej rozsah přes většinu bojiště. I za roh. Pak jsem si oblíbila takovej trik, kdy nastrčim nepřátelům Alistaira, hodim na něj nezranitelnost, a mezi tim zlikviduju co potřebuju :-D.

Nikdy jsem nebyla ten typ, co dělá OP postavy (ta hra se dá dát na nejtěžší sólo, ale mě ten normal celkem stačil :-)), takže nemám žádný "super rady" :-D, ale to je fuk :-). Taky mám v Origins strašně ráda pejska. Když jsem to hrála, tak jsem ho omylem nezachránila. Musela jsem hrát celej začátek znova, protože pejsek je super. Má málo abilit, takže je přehlednej, a umí srazit nepřátele na zem a pěkně je zrychtovat :-D. Hlavně je roztomilej.

Díky za typy, vyzkouším:)

Do pejska jsem se zamilovala už když nechtěl ten náhubek:) Je skvělej, trhač a zároveň mazlík. Ten co ho navrhnul musí mít určitě doma psa, protože ty pohyby a chování jsou přesný, jak se válí, hrabe, kňučí... jak ostatní řeší něco strašně důležitýho a on si sedne a začne se drbat :D Dostal jméno Dastík (podle mýho pejska) a místo v družině má u mě jistý. (btw: nebude k najmutí ještě jeden? Mám ještě Amandu, tak aby jí to nebylo líto:) )
S ostatníma je to horší, tam zatím nevím, koho si stabilně vybrat. Zatím mám na výběr Alistaira, Morrigan, Stena a Lelianu. Alistair a Morrigan do sebe dobře rejpaj, ale Morrigan má blbý narážky na Dastíka... a ten trouba jen stojí a kňučí, místo aby si to s ní vyřídil:)

Jinak, já jsem elfka, mág, zatím na lvl 7 a hraju to na easy, jak je mým zvykem:)
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: Prosinec 13, 2014, 16:21:34 »

Sakra, ono mě to odhlásilo... to téma jsem samozřejmě založila já:)

edit: páni, on ten pejsek i zvedá nožičku a čůrá... teď už jen zbývá, aby si lehl a lízal si ku... no nic, ale je dokonalej :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #2 kdy: Prosinec 13, 2014, 18:31:48 »

Pejska člověk může mí jen jednoho, ale je několik situací, kdy ho může získat. Můj pejsek se jmenuje Puclík, protože... to prostě je Puclík :-D. Jinak máme Ašku a Tlapánka, ale já nemám ve zvyku využívat jména ze svýho okolí na postavy, protože postavy pořád někdo tluče :-D.

Jinak moje parta byla pes/Zevran/Alistair a můj mág :-D. Dobrá banda jsme byli. V týhle hře je obrovský množství různejch abilit a já osobně jsem v tom měla guláš. Nechávala jsem lidi (elfy), ať si dělaj, co chtěj, a sama jsem to (s malou pomocí psa) s mágem nějak ukočírovala. Pejsek byl můj kamarád, protože má jen dva řádečky schopností :-D. A přes to je silně užitečnej. Prostě k němu vybrali ty dobrý věci. Plošnej stun je fajn, a to sražení na zem... mě vždycky tak štvalo, když to mobky dělaly mě :-D. Je velmi uvolňující, když jim to můžu vracet :-D. A na psovi, kterej srazí a rozcupuje nepřátelskýho mága je něco... uspokojivýho :-D.

Morigan jsem vyhodila z party. Než jsme došli do prvního městečka, stihla urazit Alistaira i psa, takže okamžitě letěla. Lelianu jsem nikdy neměla ráda... Sten je divnej. Zato Shale je prima :-D. Velmi dobrá postava. DLCčková.

Jo jo, pes zvedá nožičku a v některejch lokacích dostává bonusy, když počůrá ten správnej strom :-).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: Prosinec 13, 2014, 21:01:44 »

Opraveno přihlášení ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #4 kdy: Prosinec 13, 2014, 21:17:58 »

Ts ts ts, a já už měla naději, že jsi se na nás přišel konečně podívat do DA :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: Prosinec 13, 2014, 21:24:07 »

Rád bych, ale nějak nejsem po té práci schopen ani spustit hru :) Ještě zítra ... hlavně dneska jsem měl opravdu výživný pracovní den. Na víkend už mám volno až do Nového roku, tak snad pak :D DAO mám nainstalované, akorát ještě datadisk a klidně můžu začít, když se DAI tím posledním patchem tak rozes ...
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #6 kdy: Prosinec 13, 2014, 21:33:59 »

Tak.. třeba budeš zrovna ty jeden z těch, kterejm to tu hru vylepší. Já patřim k těm, který holt ostrouhali. Alespoň by mohlo EA vyjít vstříc lidem, co si chtěj nechat jen ten první patch, protože je to jedinej, na kterym jim to funguje. To je sakra všechno, co bych si přála. Když už je člověk platí, že jo.

Chápu, práce je jistě hodně, ne každej to má v pohodě jako já :-D. Já měla vždycky talent se nesedřít :-). I když je fakt, že zatraceně vim, co je to únava :-D.
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: Prosinec 15, 2014, 21:02:19 »

4Elemir: Díky:)

Já už do práce nejdu, teda aspoň né do tý, co jsem byla do teď. Nedomluvili jsme se na prodloužení smlouvy, byla to pakárna za málo peněz a nelíbilo se jim, že každou chvíli marodím s dětma (co mám dopr*ele dělat, to je mám utratit?!). No tak teď budu mít aspoň víc času :)

V družině mám už stabilně i Alistaira, Sten měl blbý kecy, že prý jakto že jsem strážce když jsem ženská, tak má smůlu:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #8 kdy: Prosinec 15, 2014, 21:56:56 »

Qunari maj ve společnosti rozdělený role podle pohlaví. Velmi striktně rozdělený. Obávám se, že jejich splečnost je kompletně šílená :-). Myslim, že ženy dávaj do administrativy a do řemesel/obchodování. Kněží můžou bejt obojí.

Taky nepoužívaj jména a nedělaj romantický vztahy :-). Je to taková komunisticky-borgská společnost :-D.
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #9 kdy: Prosinec 18, 2014, 01:29:56 »

Tak jsem v Úniku a za boha nemůžu najít Dastíka... ono asi fakt není dobrej nápad dávat postavám jména reálnejch mazlíků:/ Měla bych jít spát, ale přece ho tam chudinku nemůžu nechat:)
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #10 kdy: Prosinec 20, 2014, 13:09:00 »

No tak včera, vlastně dneska ráno jsem dokončila ten Únik... Já se bojím o pejska a on si tam spokojeně chřupe:D
Teda chvílema to bylo docela hustý, ale jen do doby kdy jsem se mohla měnit v ducha. Nikdy bych neřekla jakej je to ranař, plus regenerace a vyčistil to tam docela s přehledem. Teda několikrát mi umřel, ale to jsem podcenila situaci já:)
IP zaznamenána