Pejska člověk může mí jen jednoho, ale je několik situací, kdy ho může získat. Můj pejsek se jmenuje Puclík, protože... to prostě je Puclík :-D. Jinak máme Ašku a Tlapánka, ale já nemám ve zvyku využívat jména ze svýho okolí na postavy, protože postavy pořád někdo tluče :-D.
Jinak moje parta byla pes/Zevran/Alistair a můj mág :-D. Dobrá banda jsme byli. V týhle hře je obrovský množství různejch abilit a já osobně jsem v tom měla guláš. Nechávala jsem lidi (elfy), ať si dělaj, co chtěj, a sama jsem to (s malou pomocí psa) s mágem nějak ukočírovala. Pejsek byl můj kamarád, protože má jen dva řádečky schopností :-D. A přes to je silně užitečnej. Prostě k němu vybrali ty dobrý věci. Plošnej stun je fajn, a to sražení na zem... mě vždycky tak štvalo, když to mobky dělaly mě :-D. Je velmi uvolňující, když jim to můžu vracet :-D. A na psovi, kterej srazí a rozcupuje nepřátelskýho mága je něco... uspokojivýho :-D.
Morigan jsem vyhodila z party. Než jsme došli do prvního městečka, stihla urazit Alistaira i psa, takže okamžitě letěla. Lelianu jsem nikdy neměla ráda... Sten je divnej. Zato Shale je prima :-D. Velmi dobrá postava. DLCčková.
Jo jo, pes zvedá nožičku a v některejch lokacích dostává bonusy, když počůrá ten správnej strom :-).