Ahoj, přesně tohle jsem nedávno řešil s odemčením výzev v Heroes 6, které už taky není podporované. Vyprinstscreenoval jsem, že to mám ve hře odemčené a v klientu ne a napsal to na podporu. Asi po týdnu mi odepsali a odemkli mi to v systému.
Jinak ty relikvie jdou zpřístupnit úplně stejným způsobem jako Hromomečova helma, někde jsem k tomu viděl i návod. Stáhneš si nějakej excelovskej soubor, kterým přepíšeš něco v adresáři hry. Relikvie pak dostaneš při splnění hned prvního úkolu na strážnici v Sorpigalu. Teoreticky jde ten doubor upravit tak, abys relikvie dostal při splnění libovilného úkolu, ale do toho bych se já osobně nepouštěl.
Bohužel v PC mám taky jenom ten na Hromomečovu helmu, protože Relikvie jsem měl normálně přístupné z originální verze hry, tenkrát to ještě fungovalo. Naštěstí jsem si vytvořil všechny typy družin, se kterými bych chtěl hrát a hned si to uložil a sejvy si nechal, takže při nějakém budoucím hraní nebudu muset vytvářet novou hru, ale pouze naloaduju sejv ze začátku a tam už ty relikvie mám.