Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:05:44
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142621 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #225 kdy: Červen 15, 2015, 18:50:21 »

No... vedle IBčka neni nikdo vysokej... a Vivka má klobouk. Navíc jí pomáhá mírná perspektiva.

[ Invalid Attachment ]

Tady pro lepší představu vedle Blackwalla. Co se týče reality, mám ráda lidi kolem mojí vejšky (já mám nějakejch 165, cca) a i ve hře mi vadí, jak na mě lidi koukaj nahoru, ale v divočině při boji je to jedno a IBčko vypadá jak polovina vola, vedle něj je každej tintítko.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #226 kdy: Červen 15, 2015, 18:56:01 »

Co se týče beránkovství, tak ano, to odráží realitu.

Jinak, klidně si zahraj, je to uvolňující, masakruješ, masakruješ, klídek a pohoda. Kdo chce příběh, má příběh, kdo rád čte, může číst, a mě nic z toho neruší.

Nebo můžeš zkusit třeba DA2. To je celkem solidní hra, hodně uspěchaná, co se týče vývoje, ale pokud ti nevadí stereotypní prostředí (mě osobně to vyhovuje, neztrácim se) tak doporučuju.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #227 kdy: Červen 15, 2015, 19:28:56 »

Pořád mám rozehranou jedničku. U mě je problém, že jak to má pokračování, tak moc přeskakovat neumím, byť skok mezi 1 a 2 je podle různých vyjádření velký. Nedokážu se na to prostě dívat jako na vzájem nezávislé hry, to samé u Zaklínače. Asi je to jisté prokletí ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #228 kdy: Červen 15, 2015, 19:33:50 »

Ony to nejsou nezávislý hry a je dobře, že se snažíš začít jedničkou, samozřejmě. Jinak by ti chyběly podstatný informace. Já začala dvojkou, a jinak bych tu zpropadenou jedničku ani nehrála :-D. Ale tak... když najdeš čas a chuť, v klídku si dohraj jedničku, já jí taky dohrála, se skřípěnim zubů a spoustou nadávání :-D. Jak člověk objeví některý kouzla, jde to líp.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #229 kdy: Červen 16, 2015, 06:59:55 »

Teď znovu koukám na ten obrázek ... pokud Blackwall neusíná, tak to potvrzuje mojí domněnku o směru pohledu :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #230 kdy: Červen 16, 2015, 08:12:01 »

Hele... on pořád vypadá, jako že usíná :-D. Ale kouká nahoru, i když ne celou hlavou. Oni se při mluvení hejbou. Na druhou stranu... je takovej.. vlezlejší. Sakra fakt. Zřetelně jsem to z něj cejtila. Nemám ho ráda. Původně jsem chtěla poslat porovnání s Dorianem (kterej je v týhle oblasti naprosto nevinnej, z pochopitelnejch důvodů), ale nenašla jsem dobrej snímek. Jak Dorian tak moje inkvizitorka maj tendenci vypadat na fotkách jako blbci :-D.

IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #231 kdy: Červen 16, 2015, 10:02:50 »

A dnes, si promluvíme o beráncích! O jejich kultuře a o tom, proč nenosej přilby.

Beránci mají kulturu a nenosej přilby, protože maj rohy.

Tak, co bychom měli.

Ok. Takže, beránci se nazývají Qunari. Dělej se do dvou skupin.

Skupina A (kam stále ještě patří IBčko) následuje ideologii zvanou Qun. Tu zavedl maník zvanej Koslun. Nevim, jestli je to jméno, protože skupina A jména vůbec nepoužívá. Každý děcko nafasuje sériový číslo a podle schopností je zařazený na nějakou pozici. Pozice maj svůj název, kterej se používá k označení danejch jedinců, + jsou nějaký přezdívky, který se používaj, aby v tom jedinci na stejný pozici neměli guláš :-). IBčko předstírá, že neni následovník Qunu, a tak si zvolil "jméno". Děcka se vychovávaj v kolektivu dalších děcek a maj speciální vychovatelky, rodiny a romantický vztahy Qunari nedělaj.

Qunari maj hromadu... velmi divnejch pravidel, který nedávaj vůbec žádnej smysl, jako například to, že když bojovník přijde o svůj meč, tak ho popravěj. Taky nenosej zbroje, pokud nejdou do války. (Nebudeme mluvit o tom, že jsem natáhla IBčko do plátovky. Ve skutečnosti na něm 90% zbrojí vypadá jako koženej řemínek přes hrudník a tim to hasne.) Oni pocházej z nějaký džungle na severu (jo, jo, na severu je velmi teplo a jsou tam džungle), takže jsou zvyklí chodit na lehko. Jejich kůže je odolnější než lidská, takže tim zas tak moc netrpěj. Qunari narozený bez rohů jsou považovaný za něco extra, takový jako... trošku vyvolený, ale jen trošku.

Qunari rádi vymejvaj mozky lidem, zotročujou je na práci, a tak. Je zajímavý, že nejsou ale vůbec rasistický. Normálně příjmaj osoby jinejch ras pod svojí ideologii a proto se k nim některý jedinci dávaj dobrovolně. Převážně se to týká elfů, proti kterejm vládne solidní rasizmus, a přechod pod Qun pro ně znamená zlepšení životní úrovně. A Qunari tim získávaj efektivní špehy.

Skupina B (kam patří můj beránek) jsou zvaní Tal-Vashot. Ti se vykašlali na hnusnej Qun a žijou celkem normálně. Neni to jednotná skupina, narozdíl od těch druhejch. Moje beránek se narodila svobodná, nikdy nežila v hnusnym Qunu, což je taky její jediný štěstí, protože všichni víme, co dělají Qunari mágům.

Co se týče přileb, rohatý používaj takovou (pro ostatní silně jedovatou) speciální válečnou barvu, kterou si matlaj obličej a tělo. Vypadá to strašně blbě a je to určitě horší než přilby, ale je to kulturní. Navíc rohy. Momentálně nosim takovou barvu ve stylu "namažu si čelo kolomazí", která dává +5 k damage a +3 k šanci na krit. Taky jí nosim schovanou (schovává se to společně s přilbama), protože v tom vypadám jako pako :-p.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #232 kdy: Červen 16, 2015, 20:24:31 »

Dnes nedostanete žádný nový informace, protože jsme s beránkem dělali...
[ Invalid Attachment ]

Asi tak.

Jinak poctivě sbíráme peníze na plánky v emporiu, koupíme si do týmu staffku. Pak už to bude sranda. S těma tyčinkama co máme teď se nedá pracovat.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #233 kdy: Červen 16, 2015, 22:18:40 »

Víte... nějak se nemůžu zbavit pocitu, že si Blackwall něco kompenzuje.

[ Invalid Attachment ]
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #234 kdy: Červen 17, 2015, 08:03:36 »

Mě Blackwall pořád někoho přípomíná, nějakého týpka z jiné hry ... ani židlička mu nepomahla, aby změnil směr pohledu :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #235 kdy: Červen 17, 2015, 09:56:56 »

Elemire ty tam stále vidíš něco, co tam neni :-D.

Mě osobě připomíná starýho hnusnýho chlíváka, což náhodou je, takže za mě je to dobrý.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #236 kdy: Červen 17, 2015, 10:34:46 »

To víš, já jsem teď ze Zaklínače vycvičen :D

Myslel jsem nějakou postavu z Bloodborne, ale to asi ne. Občas mi přijde, že některé postavy jsem už někde viděl, nebo se někdo inspiroval ve stejném vzoru.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #237 kdy: Červen 17, 2015, 12:05:12 »

Měl bys hrát něco očišťujícího, viditelně má ta hra na tebe špatnej vliv.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #238 kdy: Červen 17, 2015, 13:13:45 »

Romancování polygonů je můj koníček ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #239 kdy: Červen 17, 2015, 13:38:25 »

No vidíš, tak pojď a romancuj polygony. Je tu spousta zajímavejch polygonů, se kterejma se můžeš páři... párovat :-p. A některý z nich jsou i rodu ženskýho.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 39