Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:05:00
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142611 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #90 kdy: Listopad 30, 2014, 14:27:56 »

Tak, tady máme z fórka novou taktiku na draka. Takže pro příště:

Not to be a damp squib, but literally every dragon is soloable as any mage spec, so long as you have a staff which is not resisted by the dragon.

On Nightmare. Alone. At any level. Obviously some level restrictions will prevent you from getting to the dragon, but so long as you can see a dragon, a mage can solo it. The AI is so bad and since staves have infinite range, you can simply auto-attack them from beyond their range of recognition. They just sit there growling stupidly, and won't even attack.

I discovered this on the Ferelden Frostback in the Hinterlands at level 3. It took about 40 minutes just keeping R held and literally nothing else. No movement, no dodging, no line of sight to avoid anything.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #91 kdy: Listopad 30, 2014, 16:39:42 »

ja jsem ted na tom slavnym plese, a ačkoliv to je docela dobry, uz by mohl byt konec, to vecny pobihani mezi mistnostma me zacina krapet nudit, navíc me stresuje ukazatel jak jsem spolecenskej s hrozbou ze me vyhodej:)

Priste tam urcite vezmu Varricka, Bulla a Blackwalla..budou tam jako doma:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #92 kdy: Listopad 30, 2014, 16:54:50 »

Bull, jo, to mě taky napadlo :-D. Vypadá v tý uniformě zajímavě :-p. Co Sera? To je taky adept na ples :-D. Cole se na plese neukázal, předpokládám, že byl neviditelnej.

Každopádně na ples jsou dvě možnosti: A) Vzít tam bandu šlechticů a ubombardovat místní svejma titulama :-D, a nebo B) vzít tam bandu totálních lowláků, elfů a dalších ras :-D. Aneb tým "maximální ostuda".

Co se týče ukazatele, skončila jsem na čísle 98, takže to nakonec nebylo těžký :-). Ale taky jsem z toho měla vítr.

(Osobně jsem se nejvíc nasmála po plese, když probíhal soud :-D.)

...

Každopádně na plese jsou lidi ve výhodě. Jsou z toho docela body navíc. Kdybych byla elf, bude větší stres :-).
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #93 kdy: Listopad 30, 2014, 17:49:01 »

Hmm..ja nevim co ten ples, porad jsme tam pobihal, sbiral evidence, sosky, penízky..pak jsme vysel z jednech dveri, zaclo se vrazdit, souboj v zahrade z slechticnou, poslal jsme an popravu Duka, nabral Morrigan a všechno co jsem tam dve hodiny delal je fuc..nechapu..pomerne hodne zmatecna zalezitost. Plno dveri na ty sosky jsem neotevrel, Leliane jsem nenahlasil kompromitujici zalezistosti v poctu 25...sakra to ta hra nemůže nejak upozornit ze uz nebude cesty zpet??
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #94 kdy: Listopad 30, 2014, 17:59:14 »

25?? Vau. Absurdní. Každopádně já to řešila savem před každejma dveřma.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #95 kdy: Listopad 30, 2014, 19:55:52 »

Hmm..jsem prekvapen, sexualni sceny jsou skutecne nahate, ne ze by mi na tom nejak extremne zalezelo, ale v kontextu udalosti co probehli internetem a tykali se hlavne ztvarneni zen ve hrach, to je od Bioware odvaha, a divim se ze to nejakej pitomec necenzuroval.

Jinak Morigan se az napadne zacina podobat sve ,,matce,, vcetne hlasu, ale samozrejme jsem rad ze tam je:)

ples me dost sklamal, samozrejme je to spsi moje blbost, a moc nevim jestli ma smysl ho restartovat, nebo nechat byt a proste hrat dal.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #96 kdy: Listopad 30, 2014, 21:33:27 »

Chápu, že jsi z toho zklamanej. Mě ten ples pěkně otrávil taky, a to jsem to měla sejvnutý :-). Ale vzala jsem z toho to dobrý a šla dál :-).

Nahatý scény jsou nahatý, ale myslim, že je to stále takový... cudný. Chvála Bohu. Já jsem ten typ, co zavírá oči a připitoměle se usmívá už v momentu, kdy se k sobě postavy začnou blížit :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #97 kdy: Prosinec 02, 2014, 04:16:26 »

Tak. Můj těžce pro-mage inquisitor, Dorian a Solas šli pomáhat Bullovi s questem pro Qun :-D. Všichni víme, jak to dopadlo... Vítej mezi Tal-Vashotama, Bulle :-D.

Humorný je, že ten quest byl patrně pro asi 8lv postavy... já mám 19lv, takže to bylo fakt hoodně snadný a ta "prohra" byla skutečně zbytečná :-).

Každopádně moji mágové řekli tomu Qunari týpkovi svoje a Dori stál půlku scény zády kus od ostatních :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #98 kdy: Prosinec 02, 2014, 12:26:12 »

Ja zacal po hodne zvazovani od zacatku. Neumerne me zaclo stvat ze mi nefungoval ten Keep, protože se dost často stavalo ze se delo něco o cem jsme nemel ani tuseni ze jsem kdy udelal. Ono by to bylo trochu jedno, ale když clovek hraje hru která ma 100 a vic hodin tak chce aby tyhle pitominy sedely.Posledni kapka byla když mi někdo zacal tvrdit ze warden v jednicce umrel a přitom to bylo tak ze si vzala Aliho a stastne kralovali:) A hraju na hard, hned u prvního riftu chcipla Cass a Varrick:) Proste 76 hodin hrani v haji, ale nevadi, aspoň mam ted urcity znalosti který využiju.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #99 kdy: Prosinec 02, 2014, 18:23:52 »

:-). Taky jsem to včera zvažovala, nelíběj se mi následky některejch mejch "činů". Ono co vypadá jako dobrý, poctivý řešení hodný "zákonně dobrý" postavy... může mít ve finále následky, který se mi nezdaj.

Jediný co mě drží zpět je fakt, že ještě nevim, co s tim keepem chci udělat. A fakt, že budu teď dva dny v práci, což neni ideální na velký rozehrávky :-).

(Můj Alistair zůstal v wardenama, což momentálně znamená, že mě doprovázel do fadu a já musela zvolit, jestli zabiju jeho, nebo Hawka. A sakra to jsem musela jít rozchodit. Podraz jako svině.)

...

Jinak, měla jsem teď zas na misi Cass, a perfektně vidim, jak špatnej tank ta AI je. Já mám guard na plnym, ona má tak centimetr. Já prostě naberu co nejvíc mobek, tauntnu, takže jdou všechny po mě a moji společníci maj 20% k damage + mám plnej guard. Ona si vezme první mobku, tu si tauntne, hodí jí to kousíček guardu a ostatní mobky vem čert.

...

Uvažovala jsem, že si vezmu Qunářici a budu saarebasovat :-D. Akorát tim přijdu o možnost něco romancovat, takže to bude asexuální qunáří saarebásice :-).

Tak ne, nedokážu to. Neumim hrát za ženskou. Je to divný a cizí.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #100 kdy: Prosinec 02, 2014, 21:42:41 »

Akorát jsem si teď v editoru nový postavy potvrdila, že ty zvláštně růžový rty skutečně JSOU omylem nastavená rtěnka :-D. Ale tak... zvládla jsem za to hrát skoro 70 hodin a bez problémů, nebylo to zas tak do očí bijící :-D. Jinak moje postava vypadá velmi mužně, přísahám :-).
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #101 kdy: Prosinec 02, 2014, 22:34:51 »

Ten editor je dost problém, hlavne proto ze postava pak vypada diky ruznym nasvicenim ve hre uplne jinak, teda oblicej. Zvlastni je ze ostatní v parte a poradci vypadaji porad vicemene stejne. je fajn ze daly do hry tolik ruznycch grimas obliceje, když nekdy ta postava třeba při usmevu vypada jak blbecek. A za to prave muze ten editor, clovek udela nejakou pusu, lice, nos a tak, vypada to dobře, ale jakmile to zacne pracovat (usmívat, šklebit, smutnit) tak se ukaze ze ta pusa je moc velka a tak podobne. zrejme idealni by bylo vzit si prednastaveny oblicej, jenze to pak není ono, navíc vypadaji dost divne:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #102 kdy: Prosinec 02, 2014, 23:44:09 »

Jak už jsem psala, můj obličej je hned první default s relativně mírnejma úpravama. Ze začátku se mi nelíbil, ale zvykla jsem si na něj a myslim, že se k tý postavě co hraju fakt hodí. Právě že se mi podařilo to udělat tak, že v editoru nic moc, ale když to pracuje, tak super :-D. Má celkem pěknej úsměv. Prostě neni to můj typ, ale po chvíli hraní jsem maximálně spokojená. Ještě jsem na něm neviděla žádnej výraz, kterej by z něj dělam mimozemšťana.

Až na tu rtěnku, no. Byl to omyl, ale všimla jsem si příliž pozdě a se zbytkem postavy souhlasim, takže to nechávám, holt je to takovej "fešák" .-).

Hlavní problém nasvícení je barva pleti. Moje postava má tmavší, ale třeba na Dorim je to hodně vidět. Někdy je prakticky bílej, ale když vlezeš do jeskyně, tak je najednou jak bota. Přitom "bílý" postavy jsou relativně barevně stabilní.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #103 kdy: Prosinec 03, 2014, 01:27:17 »

Každopádně já teď stojim před finální misí. Nechce se mi do ní, nemám ráda boss fighty.

...

Tak, 19lv drak dole, dostala jsem za něj 20lv. Vzala jsem na něj Bulla, aby měl radost, Viv, protože vydrží víc než Solas, a Doriana, kterej vypil nejvíc poťáků, ale přežil :-D. Ten guard mu zachránil život, jsem ráda, že jsem mu ho před tim bojem dala :-D.

Každopádně bejt ranged je viditelně blbost, když jsou všichni celej boj pod drakem, tak je uplně bezbrannej. Měl 19lv, moje parta taky a jak byli lidi pod nim, nedělal NIC. Dorian trpěl, protože neni melee, musela jsem ho stále přeposílat. Chhh, naprostá blbost. Drak... DRAK, padesát tun monstrum, a je bezbrannej, když lidi stojej POD NIM. Jeho útoky drápama jsou pro smích.

14lv drak dole, naprostá sranda, všichni zdraví, jen Bull měl dvoučtverečkovej škrábanec, kterej už si nestihl vyléčit :-p.

15lv drak dole, až na tu lítací fázi v pohodě. Škoda, že padaj jen dýky a itemy pro 13lv, i z toho nejsilnějšího.

...

To dělá pět mrtvejch draků, lv 12/13/14/15/19. Teď kde se schovává ten zbytek...
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #104 kdy: Prosinec 03, 2014, 14:26:40 »

Tak, teď jsem v práci, a to znamená jen jedno. Jdu hledat další draky. Všechny je naházim na hromadu, za to, co mi provedl ten první :-D. Ne, kecám, jen doufám, že z nich padne nějakej loot. Protože moje postavy už nechtěj chodit v hadrech pro 12lv. Jedinej kdo má slušnou zbraň jsem já. Padly mi samý dýky. Ale já prostě dýkovou rogunu nemám, protože AI jí nedokáže udržet naživu.

Jinak, je to sranda, lovit draky, brouzdat bažinou... s vyfintěnou Viv a Dorianem, kterej má na sobě naprosto ČISTĚ bílý oblečení (včetně bot a rukavic) :-D. Zajímalo by mě, jakou magií perou :-p.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 39