Každopádně já teď stojim před finální misí. Nechce se mi do ní, nemám ráda boss fighty.
...
Tak, 19lv drak dole, dostala jsem za něj 20lv. Vzala jsem na něj Bulla, aby měl radost, Viv, protože vydrží víc než Solas, a Doriana, kterej vypil nejvíc poťáků, ale přežil :-D. Ten guard mu zachránil život, jsem ráda, že jsem mu ho před tim bojem dala :-D.
Každopádně bejt ranged je viditelně blbost, když jsou všichni celej boj pod drakem, tak je uplně bezbrannej. Měl 19lv, moje parta taky a jak byli lidi pod nim, nedělal NIC. Dorian trpěl, protože neni melee, musela jsem ho stále přeposílat. Chhh, naprostá blbost. Drak... DRAK, padesát tun monstrum, a je bezbrannej, když lidi stojej POD NIM. Jeho útoky drápama jsou pro smích.
14lv drak dole, naprostá sranda, všichni zdraví, jen Bull měl dvoučtverečkovej škrábanec, kterej už si nestihl vyléčit :-p.
15lv drak dole, až na tu lítací fázi v pohodě. Škoda, že padaj jen dýky a itemy pro 13lv, i z toho nejsilnějšího.
...
To dělá pět mrtvejch draků, lv 12/13/14/15/19. Teď kde se schovává ten zbytek...