Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:42:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142326 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #510 kdy: Listopad 08, 2024, 20:57:54 »

Neni to průšvih vůbec. I přes drsnej rewiew-bombing má hra aktuálně 73% na Steamu, hodnocení od kritiků jsou velmi solidní, já osobně se bavim dobře. Z hlediska stylu hry je to spíš Darksiders než Dragon Age, ale já miluju Darksiders.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #511 kdy: Listopad 08, 2024, 21:34:57 »

Lidi hodně řikaj, že to nemá tu temnou atmosféru co mělo Origins... Pro chlapy je možná drsný, když viděj všude tu kapající krev v menu a na mapě... já mám spíš pocit, že ženský části týmu došly vložky :-D. Prostě... krev... pro mě nemá ten kontext, že by to bylo temný a drsný :-D. Mám ráda, když jsou hry barevný. A DA:I bylo barevný. Tohle je prostě zas o krok dál po logický vývojový lince. Nejsem překvapená.

Další věc, co lidi řešej... jsou zájména, a velikost poprsí ženskejch postav. Fakt, že když po mě skáčou dva obrovský démoni, dalších pět do mě střílí, a dalších 6 malejch za mnou běhá a snaží se mě rozsápat na cucky... já se přiznám, že neřešim, jak velký má kdo prsa, nebo jestli maj démoni zájména.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #512 kdy: Listopad 09, 2024, 13:35:53 »

Teď jsem ze zvyku z jinejch her poslušně klusala za NPCčkem, který nás vede kamsi. Trvalo dost dlouho, než jsem přišla na to, že nemusim, protože začne sprintovat v momentě, kdy se dostanu před něj. On klusal, protože jsem klusala já, a já klusala, protože v ostatních hrách je třeba se přizpůsobit NPCčkům. Je děsivý, jak ta hra reaguje na to, co dělám, a nechává mě šplhat na uplně všechno. Začínám bejt strašně rozmazlená.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #513 kdy: Listopad 11, 2024, 12:36:26 »

Tak jsem... si potřebovala vyhledat o hře nějaký informace... oh bože, bože kam jsem to vlezla. Jako... hra má mouchy, ale nic co by bylo třeba takhle dramatizovat. Banda rozmazlenejch spratků co dělaj scény a útočej na každýho, kdo má jen trochu pozitivní názor na hru... to fakt nepotřebuju. Já souhlasim s tim, že na dialogy je třeba vzít motorovou pilu, a že autora Taash by bylo dobrý vyhodit... z okna, pokud možno ve vyšším patře, ale... což hra není o zabíjení potvor? Prozkoumávání? Jsem tu jediná, kdo hraje hry proto, aby... si zahrál hru? Příběh je stupidní od prvního dílu, to je nutný u her očekávat...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #514 kdy: Listopad 11, 2024, 12:44:35 »

A bude hůř :D.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #515 kdy: Listopad 11, 2024, 12:59:05 »

Nj. A já debil byla tak nadšená z fyziky a prostředí, viditelně jsem kompletně minula ty nejdůležitější aspekty hry, jako jsou zájména a velikost poprsí ženskejch postav.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #516 kdy: Listopad 11, 2024, 13:12:48 »

Mě tohle rozladilo už u Andromedy, která je hratelnostně jinak fajn, takže od té doby už nic nečtu. Ostatně právě dohady okolo Andromedy vedly až ke konfliktu na jednom nejmenovaném portálu a tohle už nemám zapotřebí.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #517 kdy: Listopad 11, 2024, 13:31:19 »

Nj, Andromedu tam propírali taky. Já věděla, že vstupuju do minovýho pole, na Dragon Age se vždycky agresivně nadává, ale stejně. BG3 má normální... vlastně ne, všichni youtubeři maj fetiš na zabíjení Astariona. Chhh, já chtěla jen poradit s buildem, protože se mi nedařilo zabít jednoho draka. Nic, přijdu si na to sama, už to nebudu riskovat.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #518 kdy: Listopad 11, 2024, 13:43:03 »

Ups, tak jsem na to přišla, on má level 50 a já si toho nevšimla. To bude ta chyba. Tak jsem v mezičase zabila jinýho.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #519 kdy: Listopad 11, 2024, 14:45:21 »

Kvízová otázka číslo dvě!
Kolik bradavek má Morrigan? Byste tak tipli podle oblečení?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #520 kdy: Listopad 11, 2024, 15:01:45 »

6
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #521 kdy: Listopad 11, 2024, 15:10:23 »

Já se ti přiznám, že jsem jí v jedničce neromancovala, takže to nemám napočítaný. Takže ti odpověď uznávám.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #522 kdy: Listopad 11, 2024, 15:13:35 »

Moje osobní teorie je, že když je teď v ní kus Mythal, tak se to projevuje bradavkama navíc, takže 4. Stejně jako Lucanis občas vytáhne křídla, se Morrigan prostě občas objevěj další bradavky, a proto musela změnit střih oblečení.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #523 kdy: Listopad 11, 2024, 15:34:22 »

Já mám o těch postavách jenom matné ponětí díky brožurce k jedničce a pak tvým zápiskům, jinak to byl čistě tip - 4 mě přišlo takové divné číslo :).
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #524 kdy: Listopad 11, 2024, 17:52:26 »

Hmmmm. Pojďme se podívat na postavy v tomhle díle. Anooo, pojďme. Brm brm.
Protože většina postav je naprosto OK, až nestandardně, většinou nenávidim všechno a vytvořit partu tří je namáhavý cvičení. Tady bych potřebovala víc lidí, protože je chci mít sebou.

Aby to bylo fér, vememe to v pořadí, kdy se mi je povedlo nabrat.

Což znamená, že musim začít svym defaultnim elfem. Protože on je postava, má povahu, minulost, říká věci sám od sebe, a je celkově... prostě svůj. Lidi, který se piplaj s tim, aby udělali ten největší selfinsert, s tim maj samozřejmě problém. Já jsem 100% spokojená. Až na to, že má vlasy jen na jedný straně, což neni cozhodnutí, který bych učinila. Ale default je default.

Jak vidíte z fotky, hra je příliš barevná a vůbec to nemá temnou atmosféru, jako předchozí díly. Ha ha ha, vypadáme, jak když jsme na lovu vlkodlaků. Přísahám, že jsem se pokusila najít světlejší fotku. Někteří uživatelé teď možná dostanou infarkt z nedostatku heterosexuálních bělochů na fotce... ok, jsem si myslela, že už jsem klidná, a nejsem.

Můj elf je roguna, Veil Jumper, což zní totálně stupidně, ale jsem spokojená. Je to skupina elfů, co prozkoumává starý ruiny, hledá artefakty, v podstatě takový archeologové. Ano, mám na sobě uniformu Antivan Crows. Protože vypadá stylově a plášť je rozdělenej na dvě části, co vypadaj jako křídla. Valaslin (tetování na obličeji typický pro Dalish elfy) je velmi, ale opravdu velmi minimalistický, takže jsem ho nechala, jak je.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 39