Hmmmm. Pojďme se podívat na postavy v tomhle díle. Anooo, pojďme. Brm brm.
Protože většina postav je naprosto OK, až nestandardně, většinou nenávidim všechno a vytvořit partu tří je namáhavý cvičení. Tady bych potřebovala víc lidí, protože je chci mít sebou.
Aby to bylo fér, vememe to v pořadí, kdy se mi je povedlo nabrat.
Což znamená, že musim začít svym defaultnim elfem. Protože on je postava, má povahu, minulost, říká věci sám od sebe, a je celkově... prostě svůj. Lidi, který se piplaj s tim, aby udělali ten největší selfinsert, s tim maj samozřejmě problém. Já jsem 100% spokojená. Až na to, že má vlasy jen na jedný straně, což neni cozhodnutí, který bych učinila. Ale default je default.
Jak vidíte z fotky, hra je příliš barevná a vůbec to nemá temnou atmosféru, jako předchozí díly. Ha ha ha, vypadáme, jak když jsme na lovu vlkodlaků. Přísahám, že jsem se pokusila najít světlejší fotku. Někteří uživatelé teď možná dostanou infarkt z nedostatku heterosexuálních bělochů na fotce... ok, jsem si myslela, že už jsem klidná, a nejsem.
Můj elf je roguna, Veil Jumper, což zní totálně stupidně, ale jsem spokojená. Je to skupina elfů, co prozkoumává starý ruiny, hledá artefakty, v podstatě takový archeologové. Ano, mám na sobě uniformu Antivan Crows. Protože vypadá stylově a plášť je rozdělenej na dvě části, co vypadaj jako křídla. Valaslin (tetování na obličeji typický pro Dalish elfy) je velmi, ale opravdu velmi minimalistický, takže jsem ho nechala, jak je.