Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:03:14
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142447 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #480 kdy: Leden 04, 2021, 20:11:17 »

Eeee, no, přeci podle toho jestli je v kategorii jednoruček nebo obouruček. Jsou kompletně zvlášť, chyba nehrozí.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #481 kdy: Leden 10, 2021, 19:36:54 »

Zdravim ve spolek =))) mam dotaz k cemu jsou itemy, ktere se mi v batohu davaji do zalozky Valuables....diky
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #482 kdy: Leden 10, 2021, 20:09:16 »

K ničemu.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #483 kdy: Leden 11, 2021, 07:30:21 »

takze ty veci mohu prodat?? proc se tam tedy ale shromazduji??
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #484 kdy: Leden 11, 2021, 10:49:22 »

No přeci abys je mohl prodat.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #485 kdy: Leden 16, 2021, 17:50:43 »

Ahoj, jak se vede??  obcas se mi stava ze jdu a najednou hlaska ze nekdo z party ma malo HP a pouzijou lahev, to by mi tak nevadilo ale nechapu proc najednou klesnou hp...to jako zakopnout a ublizi si =)))
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #486 kdy: Leden 16, 2021, 18:40:26 »

:-D Jo, to oni dělaj. V některejch lokacích víc než v jinejch. Jezdi na koni, řeší problém.

Vede se slušně, relativně úspěšnej tejden, pokoušim se hrát disciples za elfy, ale hrozně je nenávidim, to maj disciples společný s DA:I :-D.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #487 kdy: Leden 19, 2021, 18:14:27 »

Mam dotaz..musel jsem reinstalovat ntb a smazali se mi save... tak musim znova zacit a chci se zeptat, ktera klasa dava velke DMG ranger nebo mage + jaky build dane klasy?? diiky
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #488 kdy: Leden 19, 2021, 18:38:34 »

Chceš damage, roguna, quinari maj prej o něco víc než ostatní díky těm malbám na obličej, netestovala jsem. Elf je praktickej vzhledem k odolnosti. Artificer nebo tempest. Pokud chceš damage, roguna roguna roguna, mágové jsou vyřazovači/kontroleři, ne DPS.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #489 kdy: Leden 19, 2021, 19:14:03 »

a cemu by si dala prednost roguna nebo ranger...
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #490 kdy: Leden 19, 2021, 20:14:09 »

... jako jestli tu rogunu melee nebo ranged? Ranged. Mě v prvnim momentu ani nedošlo  že to jde melee. Ne, ne, ranged je lepší. Artificer se se zbraní na blízko ani pořádně hrát nedá, jeho styl vyžaduje poměrně dost konkrétní vzdálenost a multi-hit ability na to aby fungoval.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #491 kdy: Leden 19, 2021, 20:45:01 »

Pokud se budeme bavit o rogunách konkrétněji, pak je to asi takhle:

Artificer
Celej build visí primárně na dvou talentech.
1. Looked like it hurt - ze sabotage stromu (takovej ten zelenej strom s pastí ve znaku, je to druhej talent pod bodákama, má ve znaku srdíčko - takovou tu anatomicky správnou varietu)
Tenhle talent ti dá 10 energie pokaždý když kritneš.
2. Opportunity knocks - ze specializačního stromu. Taková ta podaná ruka. Tenhle talent ti zkrátí aktivní CD pokaždé, když někdo ze tvejch spojenců kritne.

Celá sranda je o tom, že A) ty se počítáš za svýho spojence, a B) ability co dávaj víc jak jednu ránu (Leaping shot) počítaj pro účely talentů každej zásah zvlášť. Takže používáš zmíněnej Leaping shot z bezprostřední blízkosti a později sypeš na nepřátele bomby (Elemental mines). Osobně nosim na zbroji vylepšení co mi zdvojnásobuje energii na úkor regenerace (která tuhle postavu nezajímá) a mám ty bomby vylepšený tak že vysype bombičky za celou energii (a že je jich opravdu hodně).

Klíčem ke všemu je co největší šance na krit, ve hře neni problém dát 100%. Chce to ucraftit si zbroj a zbraň tak, aby ti dávala co největší šanci. Začíná to dobře fungovat od 70%, ale nebraň se stovce, kdo má rád náhody.

Velmi užitečná je taková ta kotvička, co se s ní můžeš přitáhnout k nepříteli, a hned od něj odskočit leaping shotem. Pokud to uděláš dobře, máš plný CD a plnou energii a můžeš pokračovat v hopkání. Je to velmi pohyblivej build, pořád skáčeš a běháš kolem nepřátel, abys měl dobrou vzdálenost na bombičky, chce to trochu praxe, ale je to velmi, VELMI silný.

Ve hře neni nic co by odolalo naštvanýmu artificerovi co ví co dělá dýl než pár vteřin.

Assassin
Je přesnej opak Artificera. Artificer je na blízko, assasin je radši dál od cíle. Artificer jede krit a nic jinýho ho skoro nezajímá, assassin na šanci na krit kašle. Je trochu zbugovanej a chce to praxi, pokud hraješ na těžší obtížnost nebo jdeš na elitu. Pokud to máš na normal, tak vřele doporučim i začátečníkovi. Funguje to takhle:
1. I was never here - z Assassinský větve, taková lebka v levym sloupečku. Pokud zabiješ nepřítele, resne se ti CD na stealth
2. Knife in the shadows - hned pod tim. Pokud útočí ze stealthu, máš 100% šanci na krit.

Taktika je velmi prostá. Maximalizuješ critical damage, a v zásadě zapadneš do stealthu, zaútočíš, jedinym kritem zabiješ nepřitele, jdeš znova do stealthu... opakovat dokud někdo kolem tebe dejchá. Doporučuju dát si na zbroj fade-touched medvědí kůži, dává energii za kill. nebo talent Dance od death ze stromu co je na dýky. Funguje i na střelbu.

Tempest
Abych řekla pravdu, za tempesta jsem nikdy moc nehrála, mívám v partě Seru, a je sranda jí pozorovat, když použije bleskovou flašku a jen se zamíhá a nepřítel umře :-D. Tempestí focus abilita (Thousand cuts) je notoricky známá svojí schopností one-shotnout COKOLIV ve hře. Samozřejmě to chce nějaký vybavení a ideálně nosit u sebe Mighty offence tonic (vylepšenej).

Samozřejmě člověk musí trochu vědět co dělá, ale i tak, roguny jsou neskutečně OP a vřele je doporučuju.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #492 kdy: Leden 21, 2021, 17:47:23 »

Ahoj a nemas nejde odkaz na ten build leaping shot and hook and tackle..ze bych se mrkl =))
« Poslední změna: Leden 21, 2021, 18:23:33 od ee3 »
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #493 kdy: Leden 21, 2021, 18:21:50 »

a jeste se chci zeptat na ty moje pomocniky...napr (solas, vivien,durien) jsou rozdilni nebo stejni, kdz bych dal vsem stejne skily tak bude mezi nima rozdil??
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #494 kdy: Leden 21, 2021, 18:53:00 »

durien... durien... ...

Jsou každej jinej. Ale doporučim vzít si si co jsi ochotnej snést v partě, ono se to vsákne. Nedávej jim stejný skilly, platí pro ně to stejný co pro hráče.

Co se týče specializací, nemám žádný odkazy. Střílim to od boku podle toho jak hraju. Klíčový ability jsem ti vypsala, najdi si styl a zkus co se ti líbí.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 39