Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:35:45
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142480 krát)

ee3

• Nováček
  • *
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #450 kdy: Prosinec 31, 2020, 10:59:58 »

BTW: a moje dalsi otazka...kdyz vedu rozhovory s lidmi a vybiram odpovedi tak bude se hra ubirat stejnym smerem at vyberu co vyberu?? (tedy az na to kdy budu volit jestli se pridam k magum nebo templarum)?? mam strach ze vyberu jinou odpoved a treba o neco dobreho/duleziteho pak prijdu kvuli tomu ze jsem vybral jinou odpoved... =))) diiky
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #451 kdy: Prosinec 31, 2020, 11:11:36 »

Pro mě byl tank hodně těžko hratelnej, protože pohyb během útoku neni plynulej. Přes deset let jsem tankovala ve WoWku za palu a jsem zvyklá na uplně jiný podmínky. Miluju tankování, ale tahle hra prostě neposkytuje ten zážitek. Navíc umělá inteligence postav je... řekněme menší a když nedávám damage já, nedává jí nikdo, čímž je hra poněkud... řekněme nudná. Ne že bych nebyla z WoWka zvyklá bejt s tankem první v damage... upsík.

Osobně doporučuju mága nebo ranged rogunu (je to jako hunter, akorát nemáš zvířátko :-D). Mág je zábavnej a má spoustu efektů, taková static cage, ještě když do toho Dorian hodí fear :-D. Bože, hned mám chuť rozjet mága. Mám ráda ty CC efekty.

Roguny jsou ULTIMÁTNÍ damage. Roguna která ví co dělá je nepřekonatelná. Dýky jsou podle mě horší než luk, sice vypadaj jako že maj velkou DPS, ale hodně nepřátel plošní a je to trochu o hubu. A... ano, roguny s lukem dělaj větší bordel, překvapivě. Už jen tim že s nima je jednodušší práce vzhledem k postavení vůči nepříteli.

Co se týče specek, za mága jedu předevšim oheň a blesky ze základních magií (ohnivá mina má krásnou damage a se static cage je sranda, jak už jsem psala), na specku pak beru knight enchantera, jeho štíty jsou prakticky nezničitelný. Ta specka byla asi 5x nerfnutá a furt je to velmi slušný. Force mage je poměrně populární, taky dobrá volba.

U rogun jedu artificera s lukem, je totálně brutální.

hra se bude více méně ubírat stejnym směrem, ale můj approval klesne, pokud zvolíš templáře :-D. Nepřijdeš o nic, jen některý mise/souboje budou proti jinejm lidem a některý společníci se přidaj v jinym pořadí.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #452 kdy: Prosinec 31, 2020, 11:21:31 »

A nemas nejake rady nebo triky co zlepsi prubeh hry =)))
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #453 kdy: Prosinec 31, 2020, 11:22:31 »

Mám jich... velmi, velmi mnoho, nevim jestli chceš otevřít tenhle pytel :-D.

Máš něco konkrétního co ti nejde, nebo v čem je problém?
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #454 kdy: Prosinec 31, 2020, 11:35:36 »

Konkretni moc ne =))) no treba jak donutim Varika a Solase (jsem zatim lvl5) aby zustali u me a bojovali na dalku zatim co kasandra tankuje (ja jsem hunter) jelikoz oni se cpou dopredu a pak prichazeji o HP nekdy...

A taky se tu hru tak nejak ucim jelikoz ji budu hrat na ps5 az mi prijde =)))
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #455 kdy: Prosinec 31, 2020, 11:57:37 »

Je spousta věcí, který hru alespoň teda z mýho úhlu pohledu silně usnadňujou... fakt je že pak mám tendenci to dávat na nejtěžší a chodit proti nepřátelům o 6lv vejš, protože je to zas moc snadný :-D.

Ale.

K tvýmu dotazu, zkontroluj že Warrick nemá v liště takový to rozhazování bodců. Nejspíš se to pokouší používat, je to melee útok a chodí kvůli tomu k nepřátelům. Občas společníky prostě vezmeš a stáhneš, můžeš... a občas musíš... je normálně ovládat. Můžeš jim v taktický kameře rozkázat stát na konkrétnim místě, dvojklikem na mapu.

Bod číslo jedna, craftění. Předměty který vyrobíš jsou mnohem lepší než odpad co najdeš. Jako opravdu dramaticky mnohem lepší.

Bod číslo dvě, NPC společníci nemaj zbrane na blízko, jinak dostanou přes držku. Ne ode mě, samozřejmě. Od medvědů. Rogunu s dýkou jsem měla v partě jednou. Už nikdy. Leží víc než stojí. AI to prostě nevyhodnotí. Jak donutit Doriana a Solase aby přestali chodit obímat medvědy je horší dotaz, to prostě nejde.

Bod číslo tři, když je tužší boj, naberu to tankem já, místo toho abych nechala Cass radostně tauntnout jednoho nepřítele a zbytek nechat protéct kolem.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #456 kdy: Prosinec 31, 2020, 12:31:33 »

1) A co si mam u war table vybrat nebo investovat kdyz budu davat perky..?
2) Jde jeste nejak nastavit ze ja budu zabijet 1 monstrum a parta dalsi? jelikoz se presouvaji a strileji na to monstrum co ja a chci abych bojovali s jinym...myslim nejak nastavit na porad a ne v taktik kamere...diky...
3) A na to krafteni je potreba nejake body jako ve wowku ??
4) Kdyz zalozim novy tabor tak tam je vzdy ukol na krafteni za odmenu (1-2 sily) neni to uplne dulezite delat ne??je to jen vedlejsak kvuli sile ne??
« Poslední změna: Prosinec 31, 2020, 12:53:11 od ee3 »
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #457 kdy: Prosinec 31, 2020, 12:52:51 »

Jasně že to jde. Nastavení následování... mám je nastavený tak že následujou sami sebe, ne mě, a pak jim buď nechám svobodnej výběr, nebo jim rozkážu na co útočit a jdu si po svym. Tabulka Behavior, položka "targeting behavior".

Na craftění potřebuješ suroviny, šutry, kůži, látku, a plánek toho co chceš vyrábět. Dojdeš s tim ke stolu kterej je k tomu určenej a craftíš.

Neni to důležitý, ne.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #458 kdy: Prosinec 31, 2020, 16:43:12 »

V Redclif farm v Hinterlands je tam dum zamceny a nevim kde sehnat klic, jde to vubec otevrit??
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #459 kdy: Prosinec 31, 2020, 16:54:45 »

Samozřejmě že jde. Roguna. Perk. Zámečky na mapě.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #460 kdy: Prosinec 31, 2020, 17:39:43 »

Takze vyssi lvl odemikani to tedy chce,jo?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #461 kdy: Prosinec 31, 2020, 17:40:24 »

Dá se to tak říct, ano.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #462 kdy: Prosinec 31, 2020, 18:18:51 »

A veci muzes jen prodavat? nejde je roztavit a ziskat material??
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #463 kdy: Prosinec 31, 2020, 18:38:08 »

Nejde.
IP zaznamenána

ee3

• Nováček
  • *
« Odpověď #464 kdy: Leden 01, 2021, 11:14:11 »

Jeste se chci vratit k tomu tankovi...je to tady fakt tak tezke co se tyce ovladani?? ve Wowku jsem to nikdy nehral a nemel jsem na to koule, jelikoz tam jedne chyba znicila cely dungeon =)))
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 39