Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:24:29
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142675 krát)

kloudici

• Host
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #285 kdy: Březen 24, 2019, 09:44:53 »

Taky dobrý. Mně taky nezbude nic jiného, tak to holt budu muset absolvovat celé znovu. Díky za útěchu, že v tom nejsem sama.  :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #286 kdy: Březen 24, 2019, 10:19:39 »

Se savy bohužel nepomůžu, sám mám postavu teprve na začátku hry, ale když jsem nedávno hrál Mass Effect: Andromeda, tak se mi hra automaticky propojila s cloudem, takže jsem tahal savy odtamtud. Neměla si to náhodou u DA:I podobně? Pak by ty savy totiž byly na serveru. Za pokus nic nedáš, zkus si projít nastavení Originu.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Host
« Odpověď #287 kdy: Březen 24, 2019, 13:08:54 »

V Originu na cloudu jsem to hledala, ale nic nenašla. Bohužel. Ale díky za tip. :)
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #288 kdy: Květen 08, 2019, 21:24:29 »

Zase jednou jdu na poradu: mám postavu člověka - mága, a nemůžu se rozhodnout, jakou "specializaci" si mám teď vybrat - bojového mága, trhlinového, nebo nekromancera. Kterou byste si vybrali vy? (snad moc neotravuji).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #289 kdy: Květen 08, 2019, 21:47:36 »

V pohodě :) Podle buildů bych volil trhlinového mága nebo nekromancera. Bude i dost záležet, jakou podporu budeš mít v družině, protože nekromancera lze postavit jako čisté DPS, tedy někdo ho musí poté chránit (tank). Yuyu by sice řekla, že nejlepší obrana je útok, ale známe to :) Asi bych zůstal u toho trhlinového mága. Ale mě ber hlavně s rezervou, já to odhaduji podle těch buildů, normálně za mágy nehraji.
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Host
« Odpověď #290 kdy: Květen 09, 2019, 10:45:50 »

Díky moc, o trhlinovém jsem taky přemýšlela nejvíc, takže si ho vyberu. Jsi skvělý, dík  :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #291 kdy: Květen 09, 2019, 20:09:39 »

Osobně jsem brala toho "bojovýho", protože AI tankuje jako když netankuje a tenhle je hodně přežívací. Nekromanta mám v partě a navíc už nejsou nesmrtelný jako dřív :-D. Rifta jsem zkoušela, ale chtělo to opatrnější přístup, než je mi přirozenej. Pak jsem každopádně objevila kouzlo rogun a už se nevracim zpět, i když static cage je extra legrační. Moje první hra byla na tři mágy a wara (Cass), teď jedu dvě roguny, mág a war (furt Cass). Obojí šlo hrát, s mágama je lehčí začátek, extra bariéra se pozná. Roguny zářej později a chtěj trošku craftění.

Rozhodně přeju dobrou zábavu, všechny classy jsou silný, každej najde co mu vyhovuje :-).
IP zaznamenána

Yuyu

• Host
« Odpověď #292 kdy: Květen 10, 2019, 17:36:53 »

Elemire, paradoxně Yuyu miluje tankovací buildy a unudění nepřítele k smrti. Jak můžu bejt nezničitelnej tank, BERU. Kdo ve wowku tankoval heroiky? No? Já. Kdo hrál DA2 s Andersem, Hawkem spirit healerem a dvouma warama? :-D Já. Kdo měl v DA:O mága komplet soustředěnýho na obranu a vyřazení s téměř nulovou možností útočit? Já. Můj styl hry je obecně "naběhni doprostřed a sekej to než to umře". Zcela vážně jsem zabíjela některý bosse v DA2 půl hodiny. Prostě to nakonec vzdali, protože dva healeři a dva tanci ne a ne umřít. (Ok, kecám, prostě jsme s Andersem stáli v bezpečí na různejch stranách bojiště a resovali jako diví.)

Vždycky prohrávám strategie, protože mám tendenci se spíš bránit než útočit a obrana v těhle hrách nikdy neni silnější, jinak byto nešlo vyhrávat, že jo. Nesnášim, když přicházim o ty malý vojáčky. Chudinky bezejmenný.

Pokud já hraju hru na útok, je to proto, že tahle strategie je velmi výrazně lepší, případně jediná efektivní. Což, ano, je tento případ. Hra za tanka byla moje první volba a jsem za tu volbu vděčná, protože vim, jak ta postava funguje a na větší obtížnost je občas potřeba toho tanka vzít a začít s nim boj, protože AI to prostě dělá blbě. Cass si tauntne jeden cíl a všechno ostatní jí prostě proteče, pak má člověk z damagerů guláš. První hra byli tři mágové, nonstop bariéra, tankovací build. Funkční. Pak jsem postupně z obrany slevovala, a teď prostě všechno zabiju hned a neřešim.
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #293 kdy: Květen 10, 2019, 18:29:31 »

Tak mě taky nebaví "pižlat" nějaká monstra nebo bosse půl hodiny, pro mě je RPG především o příběhu, takže se snažím veškeré boje vyhrát co nejdřív, a nehraju na hard obtížnosti, ale na normal. A můj "bojový styl" je naběhnout se vším co je po ruce na nepřátele a rasit to vším, co je po ruce. Taky proto mám neustále plnou zásobu lektvarů a tonik a skoro pořád healuju sebe i své parťáky. Připouštím, že proti vkusu žádný dišputát. :D
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #294 kdy: Květen 10, 2019, 21:01:58 »

Když budeš na normal craftit, tak to daj společníci i sami. Je to trošku otravný, ale ušetří tě to zvlášť u bossů komplikací. Taky se hodí Sera v partě, její schopnost zabít cokoliv jednou ranou je užitečná. Jakožto Artificer to nepoužívám, jsem OP sama za sebe :-D, ale s mágem je to dobrá volba.

Já si možná přes víkend taky zahraju, nemůžu hejbat pravym ramenem a tak mi odpadl úklid :-D. Vážně jsem ho měla v plánu, přísahám. Alespoň jednou za rok musim.
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #295 kdy: Květen 11, 2019, 15:36:01 »

Jo, Seru mám v partě jako stabilního člena, je fakt skvělá. A pokud jde o ten tvůj úklid - neboj, ten neuteče, počká až bude tvé rameno v pohodě. Držím palce, ať je to co nejdřív :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #296 kdy: Květen 11, 2019, 17:27:57 »

Nojo, úklid, můj věrnej společník, nikam nejde. Každopádně rameno skoro nebolí, ale budu simulovat. Přeci to nebudu pokoušet, že, mohlo by se to vrátit.
(Zní to věrohodně?)
IP zaznamenána

kloudici

• Host
« Odpověď #297 kdy: Květen 11, 2019, 19:54:57 »

Popravdě? Ani moc nezní   :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #298 kdy: Květen 11, 2019, 22:25:25 »

Teda, docela začínám zvažovat, že bych DA:I spustil a pokračoval ... mě naštěstí rameno nebolí, ale simulovat taky umím :D
IP zaznamenána
This is the end ...

kloudici

• Host
« Odpověď #299 kdy: Květen 12, 2019, 10:17:17 »

Pokračuj, já už jsem docela daleko a fakt mě to baví, i když nevím, jestli to budu hrát znovu, hra je hodně velká, velký svět, spousta vedlejších questů - no, uvidím.
A koukám, že jste mistři simulanti - že bych se přidala? :D
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 39