Tak přeběhnout k lodi natvrdo bez svitku mě vyzkoušet nenapadlo:)
S tím Talimerem - je fakt, že stejnej kámen byl v truhle na druhým ostrově.
Jinak k příběhu:
Na Havraním pobřeží Lysandra napřed předala dopis, pak provedla průzkum města a vesnice, včetně hromad odpadků, vyléčila se, vytrénovala na lvl 5, vyexpertila oheň, koupila dýku a přemýšlela co
dál...
Rozhodla se, po nákupu amuletu +10 do všech odolností, zkusit štěstí s lektvarem a chrámem na Souostroví dýky. Pokus vlézt do chrámu hada zadem jí nevyšel, (nene, tudy fakt cesta nevede, zlatej teleport:) . Po získání lektvaru rychlosti přišel na řadu Chrám hada - hadi, přes zábradlí s dýkou, úplně v pohodě; poprvý se mi povedlo přeskákat přes ty kvádry co zajížděj dolu

; jinak trochu adrenalin, párkrát load po smrti, ale mám sošku i knihu. Ale zjistila jsem jednu nemilou věc - nechtělo se mi totiž chodit ven zadem přes ty hadí muže, měla jsem život v červený a už nic na doléčení, tak jsem šla zpátky předem. Jenže po sejití ze schodů chrámu dojde ke zranění. Netuším co to je, ale vždycky mě to zabilo. Tak jsem to přece jen vzala přes chrám (naštěstí jsem měla save u knihy proroctví) a skrz hadí muže na konci jen proběhla.
Po vytrénování byla naštěstí neděle, a tak vzhůru do Garotovy rokle splnit questy s květem dračí zhouby. Ještě jsem z místního mága vyždímala lektvar proti ohni a první dostavník jel do Země stínů, tak se tedy Lysandra vydala tam. Elixír ryzí inteligence se dost hodí.
Zatím tedy na sólo hře je nejhorší, že jsem musela nechat Ithilgorka v jeskyni a odejít bez něj

Rozhodla jsem se pokračovat v dějové lince a jelikož Lysandra vlastnila svitek neviditelnosti, zkusila předat vyděračský dopis Arionu Hunterovi s neviditelností. Zas na mě čekalo překvápko, protože po promluvě s Arionem byli najednou všichni v Zátoce kámoši. Sice mě nepustili do skladišť, ale neútočili ani když se Lysandra odneviditelnila:)
Takže máme lvl 11 a já bych měla zkusit taky něco vybojovat, abych zjistila, jak jsme vlastně na tom