Kdysi dávno NWC u šestky vypustili informaci, že patch 1.1 zrušil max. limit zkušeností 6 mil. (pokud si to ještě dobře vybavuju) a nově to mělo být něco okolo 20 mil. xp, což je právě level 200. Ani u verze 1.0 se mi však nikdy nepotvrdilo, že by ve hře kdy tak nízký limit xp byl, ale ta zmínka o 20 mil. xp naopak způsobila, že se level 200 začal považovat za strop. Ostatně dlouho jsem neznal nikoho, kdo by toho limitu reálně dosáhl.
Čistě technicky vzato, v editoru si lze naklikat cokoliv, protože editor mění přímo dané hodnoty, ale hra klidně mohla pomocí skriptu hlídat přísun zkušeností a po dosažení 20 mil. další přísun xp zastavit.
Na vině může být paradoxně bug, protože nad level 200 cvičí cvičírna v Rajském údolí a u ní jsem kdysi narazil na problém se stropem při cca 120. levelu. Otázkou ovšem je, co je vlastně buglé? ... jestli neomezený levelup nebo právě ta cvičírna v Rajském údolí, která dovoluje překročit level 200?

Edit: ono je blbé, že dneska už se nedá řada věcí dohledat, protože ty stránky apod. už dávno zanikly, ale pointa toho vzkazu od NWC mohla taky být ta, že patch 1.1 zrušil omezení na 6 mil. xp u cvičírny v Rajském údolí. Jenomže těmi různými přepisy mezi herními portály z toho mohlo to klíčové sousloví vypadnou. Už tenkrát totiž nebyl moc důvod hrát šestku ve verzi 1.0, takže nikdo už zpětně neověřoval, co z toho byly bugy a co reálné chování hry.