Díky

Jsem zvědav, kdy se mi otevře ten zbytek oblastí, ale před chvilkou jsem dokončil týdeňáka Srdce roje (Wyverna na 3 fáze) a opravdu je to "červený" úkol. Začínám tušit, že musím porazit i ty dva zbylé a pak mě to opravdu pustí dál. Zajímavé je, že když jsem se na to ptal v cechu i mimo cech těch, co to mají asi odkryté, tak najednou bylo ticho

Můžeš mi kdyžtak kouknout, jestli u tebe sedí ty zkušenosti na 1. dračí level? Pak tam mám asi chybku i u toho počtu jednotek za 4. level, došlo mi, že já měl asi 301 duchů, tedy správně je to jen +5 (teď mám 306 duchů na slot).
Jinak samozřejmě gratuluju k 30. úrovni

Dračí levely nějak moc neberu, bonusy z nich nejsou nijak významné, podstatný je ten základní level, protože to ti teď umožní nosit lepší výbavu. Moje základní bojová síla už díky dvěma fialkám (nepočítám raději z kolika nalezených

) přesáhla hranici 31 000 a je to znát.
Já se teď při boji dost často přesunuju, čímž kompenzuju ty delší nabíjecí časy, ale zas jsem zjistil, že ono to nebylo od věci už ani předtím. Mnohdy z toho vyplyne určité řešení situace samo, než kdybych stál a čekal. Spíš mě dneska vyděsila Rothangaldova zmínka, že Blue Byte asi opravdu připravuje změny

Tak snad to zas nepřekopou celé.
Edit: Ještě mě napadla jedna úvahu, ale před chvilkou už jsem se stihl odhlásit. Každá z oblastí, vyjma Šeptajících plání a hlavních měst, měla po jednom 3. fázovém bossovi:
Černá větev - Valrok
Země světla - Al Khadir
Drápy Namtaru - Srdce roje
možná to stačí

... no jasně, leda že bych se znovu lognul

Nechám to až na ráno. Když už jsem načal, tak ještě dopíšu ty 2. fázové bosse:
Černá větev - Pekelný červ, Velká Starobylá
Země světla - Hrodger, Daeva
Drápy Namtaru - Hlas
a možná i tituly hrdiny za jejich porážku (ráno budu muset překontrolovat, případně to vypíchnu jako samostatný post):
Valrok (Oslepovatel kyklopova oka)
Al Khadir (Vymítač nicoty)
Srdce roje (Zkáza hordy)
Pekelný červ (Zabiják wyrmů)
Velká Starobylá (Zkáza Starobylé)
Hrodger (Ochránce posvátného světla)
Daeva (Pečetitel bran Sheoghu)
Hlas (Tišitel Hlasu)