U škorpiónů se mi to taky stalo. Pokud se ti neoznačí ti mezi Pouštním lidem, tak se jedná o škorpióny u Pochodujících kostí v Potopené pláni.
Jinak gratuluju k pokoření Zapomenutého místa. Budu tam muset taky nakouknout. Bude to hodně o taktice. Když si vezmu, jak procházím bitvami teď a jak to bylo předtím, tak to vydím nadějněji

Člověk si spíš pomalu navykne to bojiště víc sledovat. Duchy občas taky blbě postavím, chce to holt sledovat lépe kola a dovednosti potvor a kouzel (buffů vs debuffů).
Vylepšené tkadleny stojí tuším 50 krystalů, musel bych kouknout. Někdo u nich spíš zápasí s tou jejich dovedností posunu času, resp. její užitečností. Zatím jsem neverboval žádnou z těch nových vylepšených, spíš to vidím právě jen na Spektry, Upíří Lordy a Arciliche. Později, až se k tomu dostanu, bych možná ještě otestoval vylepšené Lamasu.
Mě už se ty středeční změny až tak nedotknou, jen si zpopřeházím dovednostní strom. Manově mi ta kouzla vyjdou podobně. Co se ekonomiky týče, tak já už stejnak nemám co stavět

Mám poslední 4 stavební povolení, což padne na vylepšení zednického domu a vylepšení Lamasu, plus nějaká ta úroveň dolu apod. Pak leda že bych začal nepotřebné budovy odbourávat. Už na počátku někdo do chatu psal, že nakonec nejužitečnější a nejpotřebnější je zlato. Na maximum vylepšuju tedy jen město v Šeptajících pláních, doly zůstaly v Namtaru, kde navíc už vlastním i důl na kov, takže není nač si stěžovat

Dneska jsem objevil zajímavou systémovou "chybku" u úkolů. V 5. kapitole jsou v Černé větvi 2 úkoly se zvláštními podmínkami. První je náčelník Mawrog a druhý je pomoc šamanovi s totemy. U Mawroga stačí k výhře pouze jeho porážka, přičemž na Hrdinské úrovni boje je jen o 10k HP tužší, takže každý den prima levná bitva v Hrdinské úrovni. U totemů se pak jedná o 3 samostatné bitvy, přičemž opět stačí sejmout jen totem. U dvou bitev je totem navíc poblíž skupiny, takže střelecká převaha to má hned dole. A teď to hlavní. Podle mě stačí udělat na Hrdinskou úroveň jen 2 totemy, pak úkol komplet zrušit a jít si ho vzít znovu. Takhle to půjde nejspíše opakovat donekonečna, což by v tomhle případě byl slušný fail, ale musím to ráno nejprve vyzkoušet. Nemusím snad ani říkat, že za Hrdinskou úroveň boje je nejenom více zkušeností, ale i šance na fialový předmět

Na druhou stranu si říkám, jestli nejde o záměr. V sérii M&M se taky občas objevovaly "fígle", jak si něco ulehčit, jen na to přijít.
Edit: No, ve skutečnosti to není nakonec zas takové terno

Jedná se o úkol
Strhněte jejich totemy, který se skláda ze 3 podúkolů - Totem zuřivosti, Totem růstu a Totem společenství. Nejjednodušší je Totem zuřivost a po něm pak Totem společenství. U Totemu růstu je totem na bojišti až vzadu a vynechávám ho. Úkol jde opravdu poté zrušit a vzít znovu a tak dokola. Pro porovnání viz níže:
Totem zuřivosti:
Normální obtížnost: 21072 zdraví, 12600 zkušeností, šance na běžný předmět
Hrdinská obtížnost: 26337 zdraví, 15750 zkušeností, vždy artefakt
Totem společenství:
Normální obtížnost: 21984 zdraví, 16400 zkušeností, šance na běžný předmět
Hrdinská obtížnost: 27480 zdraví, 20500 zkušeností, vždy artefakt
Netuším, jak je to přesně s těmi artefakty, zatím mi vždy padlo jenom něco Všedního a bez bonusu (ze 3 pokusů - 6 bitev, víc sem nějak neměl chuť testovat

). Je možné, že je to dokonce ošetřeno, aby to u těhle bojů nešlo. Každopádně za kus artefaktu je něco přes 1300 zlatých (předměty pro level 30 postavu).