Používá hodně podobnou sestavu s kombinací lichů, tkadlen a duchů, jako mívám často i já. U upírů je obecně problém, že ač jsou silní, tak je potřeba jim držet počet okolo 2/3, aby se stíhali regenerovat z útoku, případně to duchové doléčili. Akorát občas jednu tkadlenu zaměním za jednotku upírů nebo přidám jednotku lichů - dle bitvy. Po dalším upgrade Zednického domu zvažuju mezi Arcilichem a vylepšenou Lamasu. Jednu úroveň pak ještě dodělám, tak je to spíš jen otázka času.
Dneska jsem se motal v nových částech Drápů Namtaru a prosekával si postupně cestu. Chvílema jsem to chtěl vzdát, poněvadž je to jedna Smrtící za druhou a celkem nuda. Něco uhraju beze ztrát, někde ztráty jsou, ale už je to lepší jak v Černé větvi, jednotek je prostě pořád dost. Dokonce peníze už zas zvesela přibývají. Spíš mě vadí ta zdlouhavost bitev, ale chtěl bych to postupně pročistit celé, ať mám volný přístup ze všech stran. Tipuju, že už to bude cca jen 5 bitev a budu krom jiného u dalšího týdenního bosse. Řadu úkolů už znovu ani neberu, max. si každý jednou vyzkouším splnit. I když lov požíračů pavouků vynesl v základu 252k zkušeností, neváhal jsem a nasadil před jeho splněním úlomek +10%

Naštěstí se už blížím požadovanému 2. levelu dračího rytíře, tak to pak třeba opravdu už zapíchnu, pár dní na to nás stejnak čeká upgrade. Na oficiálním fóru Desper vytáhl jeho povahu, plus jsou tam ukázky změn u nekromancerů. Docela slušně překopali dovednostní strom, ale bude to chtít vidět hlavně v praxi.
Jooo vykopávka, začínám si připadat, že starších hráčů postupně ubývá

U Mistra nemrtvých jsem zjistil, že mi chybí odměna za nějaký počet Lamasu vzatých do bitvy. Je pravda, že už je hodně dlouho nepoužívám, tak si to zítra zkusím odkrýt taky.
Edit: Opravdu to bylo jen 5 bitev

Jedna mě dělila od bosse Wyverny roje, 1 držela celkem neužitečnou cestu, 2 držely alternativní přístup v oblasti a poslední byla bitva se zbylou jednotkou strážců mostu poblíž Tábora v bažinách ... to je ta lokace, která jde vidět už v první kapitole. Přístupná je ovšem z druhé strany a vlastně je jen jednosměrná - z jeskyní do Tábora v bažinách. Zůstávají tak už jen kobky pod Vězením (poblíž místa boje s Tarekovo šampiónem), jenomže tam se to nějak divně respawnuje, tak jsem na to ještě zvědav. Měla by tam vést druhá část dějové linky a na konci tedy tuším druhého třífázového bosse.
Jinak když už jsem u toho. Na tabuli úkolů už jsem jednou obdržel úkol na zabití Jed plivajících pavoučků, ale ti ze Shnilých prken se nezapočítavali. Úkol jsem zrušil v domnění, že se jedná o bug. Ovšem v jeskyních v 5. kapitole jsou ještě jedni stejně pojmenovaní a ti se teprve počítají.