Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:00:11
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10

Autor Téma: Might & Magic Heroes Online - beta  (Přečteno 67169 krát)

JCMurphy

• Starší člen
Might & Magic Heroes Online - beta
« Odpověď #90 kdy: Srpen 30, 2014, 10:27:28 »

Jenže stejně tam nebudou elfové... -_-
IP zaznamenána
Zura ja nai, Katsura da!

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #91 kdy: Srpen 31, 2014, 22:36:34 »

Nekromancii jsem nakonec nahradil duchama v družině, vyjde mi to jako výhodnější způsob léčení jednotek :) Jinak na 5. kapitole asi opravdu žádný pořádný příběh není. Je to takový divný slepenec. Navíc tu běžně podstupuju bitvy mezi 40-50k síly. Přitom sám jsem pořád lehce jen přes 22k. Vstoupil jsem navíc do cechu, takže občas jdeme ve dvou, ale záleží dost na mapě. Někdy je to masakr. Dva nekro to musí mít v pohodě, to je jeden zvonek za druhým, ale v cechu je nekromancerů na adekvátní úrovni málo :D

Mě to po té stránce obsahu/příběhu přijde všelijaké. BB/Ubisoft asi nějakou představu má, ale zatím nemají úplně jasno ani v těch pravidlech.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #92 kdy: Září 02, 2014, 12:32:42 »

Já toho požírače prostě nedám:/ Už měl jen 1500 hp, ale pak mi došla mana a požírač se opět stačil uzdravovat dvakrát tak rychle než ho Sára stíhala zraňovat. Příště (jestli nějaký bude), si nakoupím aspoň 10 svitků ohnivý koule...
Elrathovy sochy jsou fakt lepší sólo, neměla jsem s nima problém. Ono - s tím Osudem mám stejně podstatně míň problémů než předtím, ty zpomalovací kouzla nemají chybu, ani to léčení mi už nechybí:) Jako předtím by mě nenapadlo jít na nepřítele silnějšího o nějakých 12k a teď v pohodě, ztráty nějaký jsou, ale to se dá přežít:)
O cechu radši pomlčím. Byla jsem v tom maestrovskym, ale nemůžu spolupracovat a chodit na nájezdy kdy se mi zachce, protože většinou nevím kdy po mě někdo (děti) bude něco chtít a já budu muset odběhnout a tak jsem byla v tichosti odejita. Po pravdě - docela úleva.
No a ty změny - já jen doufám, že budou kompatibilní s tím co už máme rozehraný...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #93 kdy: Září 02, 2014, 12:59:32 »

Já jsem v cechu u Ragnarcz (LegionDeMuerte), to je ten, se kterým jsem už předtím chodil do těch Smrtících bitev a mám klid. Vidím na cechovní úkoly a nikdo mě do ničeho netlačí. U maestro mám jednoho z friendlistu, raději nebudu prozrazovat, ať ještě nevyletí :) Mě stačil ten náborářský text na fóru, abych si poklepal na čelo, takže se tvé úlevě ani nedivím.

V 5. kapitole pak zažiješ legraci, bitva s 2x tak velkou bojovou silou je standard. Dost záleží i na tom, co chytneš za potvory a terén. V kooperaci to někdy vyjde perfektně s minimem či dokonce beze ztrát anebo to div neprojedem :D I když to bych zas přeháněl, spíš bych to označil za citelné ztráty, protože někdo do toho vodí vylepšené jednotky. Stejné je to u sólo hraní. Na počátku bych si nikdy nedokázal představit, že něco takového budu porážet. Jinak Zapomenutý místa jsem poslal k ledu asi už úplně. Možná bych tam teď i něco uhrál, ale nějak mě to od té doby neláká znovu zkoušet.

Před pár dny jsem začal ve městě v Šeptajících pláních vylepšovat jednotky, takže je budu brzo zkoušet v praxi. Dneska bych se rád posunul v příběhu v Černé větvi (uzemí Azylu) a pak zbyde asi ještě ta linka za Drápy Namtaru.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #94 kdy: Září 02, 2014, 15:45:07 »

Já už do žádnýho cechu radši nepolezu. Opravdu málokdy můžu zaručit, že další půlhodinu, hodinu budu moct bez přerušení hrát... jo, děti... nehledě na to, že tuhle mi při jedný kooperaci málem prasknul močák...
Jako mě se na tom, že je to online, ze začátku líbilo jak tam všichni kolem chodí a ten chat taky občas pobavil, ale už se mi to jaksi přejedlo, tak ho mám po většinu času skrytej. Pomůžu jen když někdo šeptá, ale to jsou vždycky lidi z friendlistu, takže ty už taknějak znám (a za chvíli budu nejspíš umět polsky :)  )

Ten maestronábor je úžasnej:D Jen by mě zajímalo, kolik tomu jejich nejvyššímu je let. Párkrát jsem zaznamenela, že se ho někdo ptal (včetně mě, když se ptal on mě), ale nikdy neodpověděl. Ale věkový limit 20+ v kombinaci s větou že jsou parta starších hráčů mě přinejmenším pobavilo - vím, věk je relativní, ale právě proto:)
Jinak, já mám pocit, že mám ve friendlistu taky jednoho z toho cechu, taky radši nejmenuju:)

Já dneska půjdu na Eriona, včera ta bitva předtím sežrala 60 AB, tak na Eriona nezbyly, tak dneska...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #95 kdy: Září 02, 2014, 19:04:03 »

Podle mě se ten jeho věk pohybuje přesně okolo té hranice 20. Občas jsem viděl na chatu tu jeho komunikaci apod. Na začátku ode mě chtěl pomoci s kamennými anděly, ale hezky na tom šlo vidět, že se jen potřebuje na úkor ostatních vyšplhat nahoru.Já tyhle typy lidí obecně zrovna nemusím, obzvláště když krom machrování mají potřebu se stavět do role spasitele komunity. Ber to tak, že on žije v úplně jiném světě ;)

Plný močák znám, to je vždycky moje noční můra u dvoufázových soubojů :D S Erionem držím palce, pokud by to nešlo, budu ve hře, tak ti s ním kdyžtak pomůžu.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #96 kdy: Září 02, 2014, 22:45:50 »

S prvním odstavcem 100% souhlas! Prostě už jen podle způsobu vyjadřování a prezentace si myslím totéž:)

Jinak teda Erion - jako nechci tady nijak machrovat, protože zákeřnosti týhle bitvy a postup jsem si přečetla od tebe, takže jsem všechno podstatný věděla. Tak jsem dala napřed Roušku noci a pak spěch a nacpala se mezi člena prázdnoty a Eriona. Mám 2 lichy, 2 upíry a 1 tkadlenu. Na nejsilnějšího léčitele jsem dala Zvoneček a Strnulost, ale myslím že to ani nebylo nutný. Zřejmě to udělala ta Rouška noci, ale z těch 3 léčitelů co zbyli léčil jen jeden a to jedenkrát za celou dobu. Já se po prvním kole vykašlala na okolí a útočila jen na Eriona entropickým šípem a všema jednotkama a ani nevím, v kterým kole padnul. Na Komu zvoní hrana vůbec nedošlo...
edit: to potom Prorok prázdnoty, to jsem měla o fous, zbyly mi 4 tkadleny:) Ale řekla jsem si "musíš", když už jsem nakoupila AB za pečetě.

Jo a díky za nabídku pomoci:) Stejně, kdybych někdy náhodou potřebovala, jak tě najdu? Přes chat?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #97 kdy: Září 03, 2014, 16:53:22 »

Jó, Proroci :) Hned napoprvé jsem natrefil na jednoho opravdu tuhého, tak mi dost zatrnulo, ale naštěstí pak už byl tužší jen jeden. Nedávno jsem to někomu pomáhal v kooperaci a s těmi kouzly už 0 ztrát, jinak předtím to bylo chvílema dost tuhé.

Počkej, až se dostaneš do Luku, tam je to taky prima, ale právě s těmi kouzly už to jde dát v pohodě a beze ztrát. Taky jsem v téhle části dost pečetil. Prostě jak se člověk rozjede, je chyba přestat :D Pečetí dostaneš do konce kapitoly ještě dost.

Občas se na chatu objevím, jsem tam normálně jako Elemir.

Málem bych zapomněl ... prosekal jsem se v Černé větvi až nakonec k týdennímu bossovi Varlockovi a on je potvora třífázovej :D Asi si tam někoho vytáhnu na pomoc.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #98 kdy: Září 03, 2014, 23:08:59 »

Jo, třífázovej... právě jsem dostala nakládačku od Sandra:) Zkusila jsem ho sama 2x. Podruhý s 4x tkadleny a 1x spektry jsem se dostala do 3. kola... zbývala jedna jednotka nepřítele který měl za 2 kola zazvonit zvoneček, ale Sandro mě sejmul. To fakt na*ere, já už vážně myslela, že to dám :/ No nic, za necelých šestset tisíc expů budu lvl 28, tak to zkusím pak znova:)

Jo, na chatu jsem tě vídávala, teď už moc ne. Já už se tam neangažuju vůbec.

A docela mě překvapilo, jsem si dala pod Sáru titul Zabiják monstrózních hord (nebo jak to je) a hned mi chodila jedna žádost o pomoc za druhou... tak jsem to změnila na Mistr nemrtvých a od tý doby mám klid - zajímavý :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #99 kdy: Září 04, 2014, 12:12:55 »

Global chat mě docela otrávil, takže buďto musím mít náladu, nebo tam vidět známější hráče, jinak to spíš ignoruju. Nehledě na to, že občas tam stačí napsat jediný "výkřik" a hned přicházejí žádosti o pomoc :D Z titulů mám akorát ty základní, Zabijáka ani Mistra nemrtvých jsem nikde v úkolech snad ani nepotkal.

Po pekelném červu jsem zkusil další týdenní úkol, tentokráte Velkou starobylou. Dostal jsem se do druhého kola, ale kupodivu pro mě velmi rychle skončilo :D Takže na jakýkoliv takový titul můžu zatím zapomenout :D
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #100 kdy: Září 04, 2014, 13:08:11 »

Ty tituly jsem našla náhodou, je to vlevo na liště jak jsou Výsledky(V), tak ten zabiják je pod Náčelník a mistr nemrtvých pod Armáda. Teda né že by na tom záleželo... ale zní to dobře :D
Těm žádostem o pomoc se nediv, jsi poměrně známá osoba;) - jako některý žádosti chápu (AB), ale někdy si říkám, proč to ty lidi vůbec hrajou.

Já teď expím na 28. level tak jedu jen denní úkoly. Ale abych se nenudila, tak jsem si pořídila jednotku upířích lordů a snažím se přijít na to, jak nejlíp využít výměnu dimenzí:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #101 kdy: Září 04, 2014, 18:42:37 »

Achá, tam jsem nehledal :) Mám tam aktivovaných pár vzhledů za doměny, ale tohle mě nenapadlo. Na Mistra nemrtvých ještě něco chybí, ale Zabijáka monstrozních hor můžu, dále Pohroma zločinců, ale vyhrál Našeptávač starobylých tajemství. Taky už jsem nějaká ta vykopávka, tak proč ne ... :D

Upíry jsem taky zvažoval ve vylepšené verzi nasadit, ale Ragnar mě od toho jako mága docela zrazoval. Uvidím. Vyzkouším a vyberu, co mi více sedne.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #102 kdy: Září 04, 2014, 21:50:20 »

Tak to já mám právě jen zabijáka a mistra nemrtvých... ale ten našeptávač - to je dobrý:), jenže k tomu mi chybí ty kooperativní bitvy.

Já právě vůbec nevěděla, dlouho jsem váhala co zkusit jako první. Nakonec vyhrálo, že se léčí a vždycky mám u nich nejmenší ztráty. Hele a co ti tedy doporučil Ragnar? Chci určitě zkusit ještě i další... a do lvl 30 mám času dost:)

edit: tak upíří lordi pro mě nic moc. Až se mi upgraduje zednický dům, tak zkusím něco jinýho, jen nevím jestli tkadleny nebo lichy...
Jo a proč vykopávka :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #103 kdy: Září 05, 2014, 18:48:46 »

Používá hodně podobnou sestavu s kombinací lichů, tkadlen a duchů, jako mívám často i já. U upírů je obecně problém, že ač jsou silní, tak je potřeba jim držet počet okolo 2/3, aby se stíhali regenerovat z útoku, případně to duchové doléčili. Akorát občas jednu tkadlenu zaměním za jednotku upírů nebo přidám jednotku lichů - dle bitvy. Po dalším upgrade Zednického domu zvažuju mezi Arcilichem a vylepšenou Lamasu. Jednu úroveň pak ještě dodělám, tak je to spíš jen otázka času.

Dneska jsem se motal v nových částech Drápů Namtaru a prosekával si postupně cestu. Chvílema jsem to chtěl vzdát, poněvadž je to jedna Smrtící za druhou a celkem nuda. Něco uhraju beze ztrát, někde ztráty jsou, ale už je to lepší jak v Černé větvi, jednotek je prostě pořád dost. Dokonce peníze už zas zvesela přibývají.  Spíš mě vadí ta zdlouhavost bitev, ale chtěl bych to postupně pročistit celé, ať mám volný přístup ze všech stran. Tipuju, že už to bude cca jen 5 bitev a budu krom jiného u dalšího týdenního bosse. Řadu úkolů už znovu ani neberu, max. si každý jednou vyzkouším splnit. I když lov požíračů pavouků vynesl v základu 252k zkušeností, neváhal jsem a nasadil před jeho splněním úlomek +10% :D

Naštěstí se už blížím požadovanému 2. levelu dračího rytíře, tak to pak třeba opravdu už zapíchnu, pár dní na to nás stejnak čeká upgrade. Na oficiálním fóru Desper vytáhl jeho povahu, plus jsou tam ukázky změn u nekromancerů. Docela slušně překopali dovednostní strom, ale bude to chtít vidět hlavně v praxi.

Jooo vykopávka, začínám si připadat, že starších hráčů postupně ubývá :D U Mistra nemrtvých jsem zjistil, že mi chybí odměna za nějaký počet Lamasu vzatých do bitvy. Je pravda, že už je hodně dlouho nepoužívám, tak si to zítra zkusím odkrýt taky.

Edit: Opravdu to bylo jen 5 bitev :) Jedna mě dělila od bosse Wyverny roje, 1 držela celkem neužitečnou cestu, 2 držely alternativní přístup v oblasti a poslední byla bitva se zbylou jednotkou strážců mostu poblíž Tábora v bažinách ... to je ta lokace, která jde vidět už v první kapitole. Přístupná je ovšem z druhé strany a vlastně je jen jednosměrná - z jeskyní do Tábora v bažinách. Zůstávají tak už jen kobky pod Vězením (poblíž místa boje s Tarekovo šampiónem), jenomže tam se to nějak divně respawnuje, tak jsem na to ještě zvědav. Měla by tam vést druhá část dějové linky a na konci tedy tuším druhého třífázového bosse.

Jinak když už jsem u toho. Na tabuli úkolů už jsem jednou obdržel úkol na zabití Jed plivajících pavoučků, ale ti ze Shnilých prken se nezapočítavali. Úkol jsem zrušil v domnění, že se jedná o bug. Ovšem v jeskyních v 5. kapitole jsou ještě jedni stejně pojmenovaní a ti se teprve počítají.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #104 kdy: Září 06, 2014, 17:17:43 »

Ráno se mi podařilo dosáhnout 2. levelu Dračího rytíře, takže mohu potvrdit rostoucí počet potřebných zkušeností. Přišlo mi, že na první level bylo potřeba shodné množství zkušeností jako na level druhý, tedy 4 426 000 zk. Na 3. level je už potřeba 4 911 708 zk.

Za 1. level jsem dostal +5 k Síle jednotek a Magii. Za 2. level jsem dostal kulový?? :D Podle rozpisu, co uvedl na oficiálním fóru Risap, bych měl dostat +5 k Obraně jednotky a Podpoře, jenomže mi vůbec nevyběhla žádná oznamovací tabulka, takže si to nemám jak zkontrolovat. Dokončil jsem boj, zavřelo se mi bojové okno a už jsem byl automaticky level 2.

Další level by to mělo být +5 do Štěstí a Ducha a za 4. level pak +5 k základním jednotkám (přičemž platí přepočet na elitní jednotky a šampióny). Kdyžtak viz bonusy po lvl 30.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10